Închide meniul

Mihai Stoica, noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Lovitură de proporţii! Pinti e naşul lui!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2023, 11:04

Mihai Stoica, noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB: „Lovitură de proporţii! Pinti e naşul lui!

Mihai Stoica, noi detalii despre transferul lui Vlad Chiricheş la FCSB

Mihai Stoica, bucurie alături de galeria FCSB-ului / Hepta

  • Mihai Stoica, noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB
  • Care sunt şansele ca acesta să revină la FCSB

Mihai Stoica a dat noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB. Oficialul roş-albaştrilor crede că sunt şanse mari ca Vlad Chiricheş să accepte oferta lui Gigi Becali, mai ales că Mihai Pintilii este naşul căpitanului României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Mihai Stoica a spus că nu se teme de desele accidentări pe care le suferă căpitanul echipei naţionale.

Mihai Stoica, noi detalii despre posibilul transfer al lui Vlad Chiricheş la FCSB

„Noi sperăm. Da, cred că da. Noi sperăm. Ar fi o lovitură de proporţii. Eu am o relaţie foarte apropiată cu el, Pinti e naşul lui Chiri. Aşteptăm să se decidă şi ar fi un câştig din foarte multe puncte de vedere.

Reclamă

Nu doar că discutăm despre căpitanul unei echipe din Serie A, dar vorbim şi despre ce ar reprezenta în vestiar. Dacă toţi fotbaliştii din lume ar avea grijă cum o face Chiricheş, am avea fotbalişti de 48 de ani, de 50 de ani.

Mereu alege ce e nou ca să-şi prelungească viaţa de fotbalist. Au fost accidentări, dar care se pot termina la un moment”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Gigi Becali, dispus să îi ofere un salariu imens lui Vlad Chiricheş

Gigi Becali este dispus să îi ofere un salariu colosal lui Vlad Chiricheş, pentru ca fundaşul să revină la FCSB. Patronul roş-albaştrilor este gata „să spargă banca” pentru căpitanul echipei naţionale, în încercarea de a-şi construi o echipă care să câştige titlul în sezonul viitor.

Gigi Becali a confirmat interesul pentru Vlad Chiricheş. Patronul de la FCSB a dezvăluit că deja a purtat negocieri cu fundaşul central de 33 de ani, şi aşteaptă un răspuns din partea acestuia.

Dacă ar accepta să revină la FCSB. Vlad Chiricheş ar urma să încaseze un salariu de 30.000 de euro pe lună, anunţă fanatik.ro. Acceaşi sumă o câştigă lunar şi Florinel Coman, unul dintre cei mai buni jucători ai roş-albaştrilor din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, se pare că Chiricheş va mai avea şi mai multe bonusuri pentru performanţe în contractul pe care i-l oferă Gigi Becali.

Astfel, căpitanul echipei naţionale ar urma să încaseze, anul, 500.000 de euro la FCSB. Această sumă ar reprezenta o premieră în fotbalul românesc, deoarece nu a mai fost câştigată până acum de niciun alt jucător, într-un singur sezon.

De asemenea, acceaşi sursă citată mai sus anunţă că omul care i l-a propus lui Gigi Becali pe Vlad Chiricheş a fost Mihai Pintilii, tehnicianul fiind naşul fundaşului care în prezent evoluează la Cremonese.

Şi Giovanni Becali a oferit declaraţii despre posibilitatea ca Vlad Chiricheş să revină la FCSB. Agentul nu exclude transferul căpitanului naţionalei la trupa roş-albaştră, având în vedere că acesta are 33 de ani.

„(N.r. Vlad Chiricheş ar fi o variantă bună pentru FCSB) Probabil, ChiricheŞ, la vârsta lui s-ar putea întoarce. Dar despre Moruţan sunt numai invenţii”, a declarat Giovanni Becali, într-un interviu pentru Antena Sport.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:35 Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania 23:35 Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul! 23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! Vezi toate știrile
Pe același subiect
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu