Închide meniul

Mihai Stoica a criticat din nou arbitrajul! Unde crede că FCSB a fost nedreptăţită: „Ne facem că vorbim de arbitraje!”

Viviana Moraru Publicat: 4 octombrie 2023, 23:53

Reclamă
Mihai Stoica a criticat din nou arbitrajul! Unde crede că FCSB a fost nedreptăţită: „Ne facem că vorbim de arbitraje!

Mihai Stoica, scos din sărite de Gabi Balint

Mihai Stoica, după un meci pe Arena Naţională / Profimedia Images

Mihai Stoica a criticat din nou arbitrajul de care a avut parte FCSB, în acest sezon. Managerul general al roş-albaştrilor a amintit de unele faze din partida pierdută de vicecampioni cu UTA, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a pierdut un singur meci în acest sezon de Liga 1, cel de la UTA. Roş-albaştrii sunt pe primul loc, cu 26 de puncte obţinute după 11 meciuri disputate.

Mihai Stoica a criticat din nou arbitrajul din meciurile FCSB-ului

Mihai Stoica s-a plâns de modul în care Szabolcs Kovacs, fratele lui Istvan Kovacs, a acţionat în partida dintre UTA şi FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor consideră că vicecampioana ar fi trebuit să primească un penalty în minutul 35, după un henţ comis în careu de către un jucător al lui Mircea Rednic.

De asemenea, MM s-a plâns şi de faptul că arbitrajul video nu a intervenit la faza respectivă, şi a mai amintit de un alt moment tensionat, anume eliminarea suferită de Alexandru Pantea, de la finalul primei reprize.

„Dacă tot ne facem că vorbim de arbitraje, aici Kovacs Doi (n.r. Szabolcs Kovacs) nu l-a mai chemat pe Găman să verifice la VAR. La Pantea, unde nu se vedea absolut nimic, l-a chemat. Iar Găman a văzut”, a transmis Mihai Stoica, pe contul său oficial de Instagram.

Reclamă

FCSB a remizat în ultima etapă, în partida cu U Cluj, scor 2-2. În cazul în care CFR Cluj îşi va câştiga partida restantă cu Sepsi, clujenii s-ar putea apropia de roş-albaştrii la un singur punct, în fruntea clasamentului.

Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB

Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre o achiziție recentă făcută de către Gigi Becali.

„MM” a fost impresionat de către Cristi Ganea, jucător care a ajuns în curtea vicecampioanei la începutul lunii septembrie. Acesta a debutat pentru echipa „roș-albastră” la meciul cu FC Bihor, din Cupa României. FCSB a câștigat meciul respectiv cu scorul de 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că fundașul de 31 de ani este foarte preocupat de fizicul său și că debune foarte mult efort în sala de forță, după fiecare sesiune de antrenament.

„Ganea e la 50% cred, să zic aşa o cifră, să mă aflu în treaba (n.r. râde). Totul depinde de Ganea şi de cum va arată (n.r. Dacă va reuși să îi facă concurență lui Radunovic).

Se antrenează foarte bine, rupe sala după ședintele de antrenamente, are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd. N-a jucat de un an şi chiar l-am întrebat cum se simte după meciul de la Oradea”, a spus managerul oficial de la FCSB, potrivit orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și