Închide meniul

Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB: „Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 16:41

Reclamă
Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB: Are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd”

Mihai Stoica, veste uriaşă pentru fani înainte de FCSB - Rapid

Mihai Stoica, după un meci / Profimediaimages

Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei a vorbit despre o achiziție recentă făcută de către Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„MM” a fost impresionat de către Cristi Ganea, jucător care a ajuns în curtea vicecampioanei la începutul lunii septembrie. Acesta a debutat pentru echipa „roș-albastră” la meciul cu FC Bihor, din Cupa României. FCSB a câștigat meciul respectiv cu scorul de 2-0.

Mihai Stoica este impresionat de un nou jucător de la FCSB. Ce a spus despre fizicul lui Cristi Ganea

Oficialul vicecampioanei este de părere că jucătorul transferat pentru a-i face concurență lui Risto Radunovic, Cristi Ganea, are un fizic de invidiat, chiar dacă în ultimul an, înainte de a semna cu FCSB, nu a avut partide în picioare.

Mihai Stoica a dezvăluit faptul că fundașul de 31 de ani este foarte preocupat de fizicul său și că debune foarte mult efort în sala de forță, după fiecare sesiune de antrenament.

„Ganea e la 50% cred, să zic aşa o cifră, să mă aflu în treaba (n.r. râde). Totul depinde de Ganea şi de cum va arată (n.r. Dacă va reuși să îi facă concurență lui Radunovic).

Reclamă

Se antrenează foarte bine, rupe sala după ședintele de antrenamente, are un fizic cum rar mi-a fost dat să văd. N-a jucat de un an şi chiar l-am întrebat cum se simte după meciul de la Oradea”, a spus managerul oficial de la FCSB, potrivit orangesport.ro.

Fundașul cu 8 selecții în echipa națională a României a ajuns la FCSB după despărțirea de Panathinaikos. În cariera sa a mai jucat pentru: Mallorca, CF Sanatanyi, ASA Târgu Mureș, Universitatea Craiova, Săgeata Năvodari, FC Brașov, Viitorul, Athletic Bilbao, CD Numancia și Aris Salonic.

În momentul de față este cotat la suma de 600.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. Singurele trofee pe care le-a câștigat în cariera sa sunt: un titlu de campion în Liga a 2-a, cu Universitatea Craiova, în sezonul 2013-2014 și un titlu de campion al României, cu Viitorul, în sezonul 2016-2017.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica: „Au fost niște discuții cu un titular”

„MM” a dezvăluit faptul că vicecampioana a purtat discuții cu un titular din lotul lui Elias Charalambous, pentru prelungirea contractului. Este vorba despre Risto Radunovic, care mai are contract cu FCSB până în iarna viitoare.

„Au fost nişte discuţii cu Radunovic. El mai are contract până la anul, în decembrie. E ok. Poate va prelungi, poate va rămâne până în decembrie. El a venit în iarnă, mai sunt şi contracte d-astea: vine în iarnă, pleacă în iarnă.

Toţi sunt plătiţi ok. Din moment ce au semnat contracte, sunt plătiţi ok. Noi nu avem diferenţe aşa de mari cum au fost pe vremuri. Nu avem diferenţe aşa mari, de aproape 10 ori mai mari. Banii se iau, salariile sunt bune.

Am avut nişte discuţii dacă să ne aşezăm la masă să discutăm despre un nou contract sau nu, atât. Bine că a fost sănătos. Atâta timp cât Panţîru era accidentat, era singurul nostru fundaş stânga. Acum, cu Panţîru aproape de revenire şi cu Cristi Ganea care poate acoperi trei posturi nu se știe ce se întâmplă”, a spus oficialul, citat de sursa menționată anterior

Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 Adi Mutu, verdict despre transferul lui Louis Munteanu la FCSB. Marea problemă pe care o are golgheterul lui Gică Hagi 10:36 Xavi, asalt total pentru transferul unui star de la Liverpool! Barcelona poate profita de plecarea lui Jurgen Klopp 10:00 AS.ro | Gabriel Grecescu este ACUM invitatul lui Dan Pavel. Poveşti de senzaţie din lumea şahului 9:56 FotoSuma uriaşă pe care s-au vândut 8 ceasuri ale lui Michael Schumacher. Lovitura financiară dată familia fostului pilot 9:54 Concluzia trasă de Ilie Dumitrescu, după ce a văzut duelurile dintre Radu Drăguşin şi Haaland: „De mult nu am mai văzut asta” 9:35 PAOK – Panathinaikos LIVE VIDEO (ora 20:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu continuă războiul pentru titlul din Grecia 9:09 „Cum ţi s-a părut Radu Drăguşin?” Ange Postecoglou, reacţie fermă despre român imediat după Tottenham – Manchester City 0-2 8:37 Mihai Stoica a anunţat primul transfer al lui Gigi Becali la FCSB pentru grupele Ligii Campionilor: „Vine!” 8:36 Dan Petrescu îi face concurenţă lui Gigi Becali şi pregăteşte marea lovitură pe piaţa transferurilor! Atacantul aşteptat în Gruia 0:37 Ianis Hagi, cel mai bun jucător de la Alaves, în duelul cu Real Madrid! Reacţia fiului „Regelui”, după evoluţia stelară Vezi toate știrile
Citește și