Închide meniul

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Nu era corect să câştige sub nicio formă!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 februarie 2024, 8:15

Reclamă
Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2: „Nu era corect să câştige sub nicio formă!

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul - CFR Cluj 2-2

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Profimedia Images

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2. Oficialul de la FCSB crede că CFR Cluj nu merita să câştige partida sub nicio formă. Mai mult, Mihai Stoica a lăudat prestaţia pe care a avut-o echipa lui Dorinel Munteanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că nici Oţelul Galaţi nu merita să câştige, având în vedere că a egalat în prelungirile partidei dintr-un penalty transformat de Cisotti.

Mihai Stoica a dat verdictul după Oţelul – CFR Cluj 2-2

Am avut senzaţia că în prima repriză a fost doar Oţelul pe teren. Putea să facă 2-0, apoi 2-1, dar când egalezi în prelungiri e complicat să spui să meritai să câştigi. Pe undeva să spun că e corect rezultatul ăsta.

Şansa uriaşă a CFR-ului a fost că la Galaţi nu au jucat fundaşii. Dorinel Munteanu a fost silit să alinieze o formulă fără fundaşii săi, jucători extrem de importanţi. Practic, a jucat fără jumătate de echipa. Cu toate astea, a făcut un joc bun şi nu merita să câştige, dar în niciun caz să piardă. Nu era corect să câştige CFR sub nicio formă.

Alex Pop a dat un gol formidabil. Portarul a greşit la plasament. Nu a apărat poarta. Şutul a fost excepţional. Am fost surprins de formula de start a CFR-ului, dar probabil că era un meci la trei zile distanţă şi Mutu a preferat să înceapă fără Bîrligea şi Tachtsidis.

Reclamă

Mie îmi place Oţelul. Are câţiva jucători foarte buni. Pe Maciel nu l-am văzut făcând vreun meci slab. Cisotti nu am crezut că marchează. A mai ratat două penalty-uri. Şansa lui a fost că a ridicat mingea. Mie mi se pare că arbitrul a dus foarte bine meciul”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Oţelul a deschis scorul prin golul marcat de Alexandru Pop, din lovitură liberă. CFR Cluj a întors scorul prin reuşitele lui Otele şi Tachtsidis. Muhar a comis un fault în careu în prelungiri, iar Cisotti a stabilit scorul final.

La Galaţi, Oţelul a început bine şi a ratat prin Alexandru Pop, însă tot Pop a deschis scorul în minutul 36, dintr-o lovitură liberă perfect executată. Clujenii au egalat în minutul 45, prin Otele, şi au trecut în avantaj din penalty, în minutul 87, atunci când Tachtsidis a transformat lovitura de pedeapsă. În minutul 90+3 gălăţenii au primit şi ei penalty, transformat de Cisotti şi meciul s-a încheiat la egalitate, scor 2-2.

Reclamă 4 / 0/3

CFR ocupă locul secund în Superligă, cu 49 de puncte, iar Oţelul e pe locul 11, cu 33 de puncte.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai Vezi toate știrile
Citește și