Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off: „Arată cel mai bine din tot campionatul!”

Viviana Moraru Publicat: 5 aprilie 2023, 19:05

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off: „Arată cel mai bine din tot campionatul!

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre vânzarea FCSB

Mihai Stoica / Profimedia

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off. Managerul general al roş-albaştrilor susţine că latifundiarul din Pipera este cu ochii pe Universitatea Craiova. MM este de părere că oltenii traversează o formă de vis în acest moment, şi este una dintre cele mai bune echipe din campionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Universitatea Craiova şi FCSB sunt despărţite de 4 puncte în clasamentul din play-off. Cele două formaţii s-au duelat în prima etapă, pe Arena Naţională, iar meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Mihai Stoica a dezvăluit care este echipa de care se teme Gigi Becali în play-off

Mihai Stoica a „dat din casă”, şi a dezvăluit faptul că Gigi Becali o ia în calcul pe Universitatea Craiova, în lupta pentu titlu. MM a recunoscut faptul că oltenii practică cel mai bun fotbal din campionat, însă în clasament, se clasează sub FCSB, fapt ce îl linişteşte pe managerul echipei.

De asemenea, MM mai susţine faptul că FCSB are şanse mari să fie pe primul loc, dacă va reuşi să se impună cu CFR Cluj şi Farul, în următoarele două runde de play-off.

„Aţi văzut că Gigi tot spune că… de câte ori vorbim de un meci, el îşi doreşte un rezultat, eu altul, nici acum nu ne înţelegem. Eu am zis că un rezultat de egalitate nu e rău pentru noi, la meciul nostru (n.r. cu CFR).

Reclamă

La Craiova – CFR, eu am zis să bată Craiova, el zicea că nu, egalul e mai bun. Lui îi e frică de Craiova, ok, da, dar Craiova are mai puţine puncte decât noi.

E adevărat, Craiova arată poate cel mai bine din tot campionatul la momentul actual, cu excepţia Farului la meciul cu Rapid, care mi s-a părut excepţional, cel puţin în prima parte.

Eu, acum, cu CFR, cred că un rezultat de egalitate e… ok, vedem sâmbătă ce face, dacă bate sau nu, Farul, dar şi în situaţia în care bate Farul şi face 39 de puncte, noi cu un rezultat de egalitate cu CFR suntem la mâna noastră şi cu CFR, şi cu Farul.

Reclamă 4 / 0/3

O victorie ne trece peste CFR, două victorii cu Farul ne trec peste Farul. Iar celelalte rezultate să fie aceleaşi pentru toată lumea. Mi-aş dori să câştigăm toate meciurile.

El zice <<nu, nu, trebuie să batem>>, eu zic că şi un rezultat de egalitate poate fi bun, asta e părerea mea”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Malcom Edjouma

Mihai Stoica a explicat schimbarea lui Malcom Edjouma! În timpul partidei Sepsi – FCSB, 1-2, din a doua etapă a play-off-ului Ligii 1, Malcom Edjouma a fost schimbat după numai 45 de minute, cu Ovidiu Popescu.

Mihai Stoica susține că Malcom Edjouma nu este la nivel optim, din punct de vedere fizic, deoarece se află în perioada Ramadanului, acesta având „interdicție” să mănânce sau să bea în timpul zilei.

Managerul general de la FCSB spune că, deși randamentul lui Edjouma este afectat, formația bucureșteană n-are nicio problemă cu jucătorii care decid să țină Ramadanul.

„Edjouma nu mănâncă și nu se hidratează în timpul zilei. Nu poate duce efortul. Amrabat, la Fiorentina, a mâncat o banană în timpul meciului. Nu putem trece peste asta. Este unul dintre motive.

Avem 3 jucători care respectă Ramadanul. Noi respectăm toate religiile, de aia avem jucători creștini ortodocşi, catolici, musulmani. Nu avem nicio problemă, chiar dacă Gigi e un propovăduitor al creștinismului în România”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 LIVE VIDEOA treia sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola e ACUM în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 13:25 LIVE VIDEODanemarca – Elveția şi Letonia – Suedia sunt ACUM în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră 11:50 VIDEONoel Leon a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică, ora 9:30, în AntenaPLAY 11:49 Reacţia lui Marius Lăcătuş, după atacul brutal al CSA Steaua la adresa FCSB: „Sunt sigur că vor acţiona!” 10:42 FotoMeseriile pe care le au cei doi băieţi ai lui Florin Răducioiu: „Nu trebuie să le fie ruşine! Aş fi vrut să facă mai mult!” 10:42 Lewis Hamilton, luat la ţintă de Max Verstappen şi Fernando Alonso la Imola: „Crede că e singur pe circuit” Vezi toate știrile
Citește și