Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit ce surpriză îi aşteaptă pe fanii FCSB-ului în Ghencea, la derby-ul cu CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 august 2023, 20:05

Mihai Stoica a dezvăluit ce surpriză îi aşteaptă pe fanii FCSB-ului în Ghencea, la derby-ul cu CFR Cluj

Mihai Stoica a dezvăluit ce surpriză îi aşteaptă pe fanii FCSB-ului în Ghencea

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica a dezvăluit ce surpriză îi aşteaptă pe fanii FCSB-ului în Ghencea. Oficialul roş-albaştrilor a oferit detalii despre ceea ce urmează să se întâmple la derby-ul cu CFR Cluj, care va fi duminică, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Fostul jucător de legendă al Stelei, Adrian Ilie, va da lovitura de start la FCSB – CFR Cluj. „Cobra” a jucat între 1993 şi 1996 în Ghencea şi este invitatul special al echipei lui Gigi Becali.

Mihai Stoica a dezvăluit ce surpriză îi aşteaptă pe fanii FCSB-ului în Ghencea

Mihai Stoica a anunţat că mizează pe o „reparaţie morală”, după ce Adi Ilie a fost huiduit când a venit cu Valencia în Ghencea. Spaniolii s-au impus cu 4-3, în 1998, „Corba” reuşind primele două goluri.

Voiam să fie o surpriză, dar aşa este (n.r. – Adi Ilie dă simbolic lovitura de start a meciului). Am făcut-o pentru un arc în timp între Adrian Ilie şi Florinel Coman. Adrian Ilie a fost lângă noi, a venit în bază, a vorbit cu jucătorii, chiar şi în urmă cu câteva luni.

E un om pe care l-am avut foarte aproape. Tocmai de aia am ţinut cont de evoluţiile lui Florinel Coman şi ne-am dus aşa puţin înapoi şi mai e o chestie specială.

Reclamă

Adi Ilie a venit cu Valencia în Ghencea şi a fost huiduit şi ar fi o reparaţie morală. Se vorbeşte prea puţin despre el, foarte mulţi au uitat de Adrian Ilie. A fost genial, un fotbalist de excepţie. Marcel Răducanu, Adrian Ilie, Adrian Mutu au fost trei jucători mari în zona aia. Şi Ilie Dumitrescu, dar arcurile astea le-aş vedea eu în timp.

Atunci s-a mers prea departe să fie huduit. Mă bucur că a acceptat invitaţia, că invitaţia a venit în primul rând din partea Peluzei Nord„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Adrian Ilie a marcat 37 de goluri în 108 meciuri pentru Steaua. A câştigat în tricoul roş-albastru trei titluri, o Cupă a României şi două Supercupe. După plecarea de pe Ghencea a mai jucat pentru Galatasaray, Valencia, Deportivo Alaves, Beşiktaş şi Zurich. A înscris 13 goluri în 55 de selecţii la naţionala României.

Reclamă 4 / 0/3

Elias Charalambous, încrezător înainte de derby: „Nu îmi este frică de CFR Cluj!”

Elias Charalambous a vorbit despre partida cu CFR Cluj, care se va juca duminică pe stadionul Ghencea. Antrenorul celor de la FCSB a declarat că se așteaptă la un meci greu împotriva fostei campioane a României, dar și că este încrezător în abilitățile jucătorilor pe care îi are la dispoziție. De asemenea, acesta a menționat că nu îi este frică de formația din Gruia, dar a vorbit și despre atmosfera de pe stadion, care se anunță a fi una incendiară.

Suntem în faţa unui meci dificil, cu o echipă bună care şi-a schimbat în acest sezon antrenorul şi stilul de joc. Fotbaliştii mei sunt pregătiţi şi concentraţi. Venim după ce am obţinut rezultate bune. Ştim că vom avea de suferit, jucăm cu o echipă foarte bună, dar va conta ceea ce vom face pe teren. Sunt trei puncte importante pentru noi.

Am spus-o de multe ori, pentru toată lumea este important să jucăm pe stadioane pline. Mai ales când vine vorba de fanii noştri. Stadionul va fi neîncăpător, ne place să jucăm într-o astfel de atmosferă. Jucătorii sunt motivaţi! Abia aşteaptă şi ne bucurăm că vom juca în Ghencea, cu un asemenea public în spate.

Este un derby, vom juca împotriva unei echipe foarte bune. Am urmărit toate meciurile, au jucat în Conference League cu o echipă bună. Au un lot bun, dar cred că noi avem cei mai buni jucători din Liga 1. Contează ce vom face noi!

Nu ne este frică, singurul lucru pe care mi-l doresc este ca jucătorii noştri să joace fotbalul pe care îl ştiu. Nu îmi este frică de CFR Cluj!”, a spus tehnicianul celor de la FCSB, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:44 LIVE VIDEOPalermo – Reggiana se joacă ACUM în AntenaPLAY. Oaspeții fac spectacol în repriza secundă 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis 18:07 Gianina van Groningen şi Ionela Cozmiuc, AUR pentru România la Campionatele Europene de canotaj 17:52 Nota primită de Valentin Mihăilă, după ce a marcat în Parma – Lecco 4-0! Specialiștii, dați pe spate de prestația românului Vezi toate știrile
Citește și