Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit cine va fi noua „perlă” a lui Gigi Becali: „Generaţie tare de tot!”. L-a comparat deja pe Alexandru Maxim cu Thibaut Courtois

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 7 aprilie 2023, 10:27

Mihai Stoica a dezvăluit cine va fi noua „perlă a lui Gigi Becali: „Generaţie tare de tot!. L-a comparat deja pe Alexandru Maxim cu Thibaut Courtois

Gigi Becali şi Mihai Stoica au avut un dialog fabulos în timp ce se uitau la Manchester United - Aston Villa

Gigi Becali şi Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit cine va fi noua „perlă” a lui Gigi Becali de la FCSB. Managerul general al vicecampioanei României este fascinat de portarul de la echipa de juniori, Alexandru Maxim. Tânărul de 16 ani ar putea să îi ia locul între buturi, în următoarele sezoane, lui Ştefan Târnovanu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul roş-albaştrilor anunţă că viitorul echipei este asigurat. Mihai Stoica este încântat de generaţia jucătorilor născuţi în 2007. Alexandru Maxim, care s-a antrenat deja cu echipa de seniori, este remarcatul.

Mihai Stoica a dezvăluit cine va fi noua „perlă” a lui Gigi Becali

Tare mi-e că într-un an, doi o să avem portar de 2007 titular la FCSB, Alexandru Maxim. 2007 se anunță o generație tare de tot. Sunt acum în Franța ăștia ai noștri, sunt de excepție. Unii nici n-au împlinit 16 ani„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Nu este prima dată când managerul general de la FCSB îl laudă pe Alexandru Maxim. L-a compărat deja pe juniorul roş-albaştrilor cu titularul lui Carlo Ancelotti la Real Madrid, Thibaut Courtois.

Eu am spus că avem un portar, Alex Maxim, care are peste 1.90m. Am văzut în presă că s-a scris că ar avea 1.88m.

Reclamă

Azi, când l-am văzut în cantonament, l-am întrebat: ‘Băi, Courtois, ce înălțime ai?’ 1.99m! Nu este amotric. O să auzim de el. Am avut un Alexandru Maxim, dar ăsta va fi mai mare„, spunea MM în urmă cu un an.

Alexandru Maxim a împlinit 16 ani pe 23 ianuarie. Născut în Craiova, goalkeeperul are 2.02 şi a jucat pentru naţionala României U15.

În prezent, Ştefan Târnovanu este titularul de drept la FCSB. A apărat în 29 de partide din această ediţie a Ligii 1. Andrei Vlad, cel despre care Gigi Becali spunea că este „Messi al portarilor”, şi-a făcut apariţia pe teren în 3 partide de campionat în acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români

Helmut Duckadam a numit cei mai buni portari români! „Eroul de la Sevilla” este de părere că Ștefan Târnovanu (FCSB), Mihai Aioani (Farul Constanța) și Horațiu Moldovan (Rapid) se află în top 3 goalkeeperi români.

Fostul mare portar al Stelei spune că ordinea celor trei goalkeeperi menționați este dată de poziția echipelor de club, la care activează, în clasamentul Ligii 1. Astfel, topul arată în felul următor: Mihai Aioani, Ștefan Târnovanu și Horațiu Moldovan.

Helmut Duckadam a apreciat evoluția solidă pe care Ștefan Târnovanu a avut-o în partida Sepsi – FCSB, 1-2, din etapa a doua a play-off-ului Ligii 1.

A apărat foarte bine. Omul își face treaba, e pe val. Dacă o ține tot așa, cu siguranță va fi în vizorul echipei naționale.

Pe Târnovanu l-aș plasa în primii trei (n.r. portari români), pentru că l-am văzut și pe Moldovan, care a apărat foarte bine la Rapid, Aioani… Ordinea ar fi cea din calsament, ca să nu supărăm pe nimeni”, a declarat Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru AS.ro.

Inclusiv Gigi Becali, patronul FCSB-ului, s-a declarat uimit de modul în care a apărat Târnovanu, în meciul cu Sepsi.

„Târnovanu a fost cel mai bun, la fel ca și Compagno. Chiar i-am spus lui MM după ce l-am văzut pe Târnovanu: ’băi, cât e de înalt, are doi metri, parcă e păianjen, nu am văzut așa ceva în viața mea.

Reclamă

Mai scot și alți portari, dar aia, de acolo, să o scoți așa… E păîanjen. Nu ai cum să-i dai gol. S-ar putea să fie o mare afacere”, a spus Ggi Becali, în cadrul unei conferințe de presă.

Recomandări
  • Mihai Stoica, „cucerit” de un jucător de la juniorii lui FCSB
  • Ce a spus despre Alexandru Maxim

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și