Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu: „E alambicat!”

Alex Ioniță Publicat: 31 august 2023, 8:29

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu: „E alambicat!

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu

Mihai Stoica, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu. Managerul general de la FCSB a vorbit despre noua țintă a „roș-albaștrilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ștefănescu a intrat în atenția vicecampioanei României datorită evoluțiilor bune din tricoul lui Sepsi. Totuși, Gigi Becali se luptă pentru semnătura acestuia cu cei de la Rapid. Mutarea depinde însă de partida pe care câștigătoarea Cupei României o va disputa cu Bodo/Glimt, care contează pentru returul play-off-ului UEFA Conference League. Meciul va avea loc pe 31 august, de la ora 19:00 și va putea fi urmărit în format live text pe As.ro.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Gigi Becali se chinuie să îl transfere pe Marius Ștefănescu. Ce probleme au cei de la FCSB

Managerul general de la FCSB a dezvăluit problemele pe care vicecampioana le are, în cursa pentru obținerea semnăturii lui Marius Ștefănescu. Mihai Stoica a menționat că, pe lângă meciul cu Bodo/Glimt, o altă problemă ar fi faptul că o altă formație, FC Viitorul Mihai Georgescu, deține 50% din drepturile federative ale fotbalistului. Concret, înainte de vânzarea acestuia, cei de la Sepsi doresc să cumpere aceste drepturi cu o sumă mai mică decât ar rezulta din vânzarea atacantului.

De asemenea, „MM” a menționat și posturile pe care ar urma să le acopere Ștefănescu, în cazul în care se va alătura echipei pregătite de Elias Charalambous și de Mihai Pintilii.

„Despre Ştefănescu nu se discută neapărat în poziţia aia, de mijlocaş dreapta. El a jucat foarte multe posturi la Sepsi. Hai să vedem mâine ce face Sepsi. Că dacă Sepsi merge în grupele Conference League, indiscutabil nu se va vinde Ştefănescu. Eu chiar le ţin pumni să se califice în grupe, chiar dacă îl ratăm pe Ştefănescu.

Reclamă

În primul rând, 50% din drepturile de transfer ale lui Ştefănescu îi aparţin lui Mihai Georgescu. Om fost conducător, antrenor la FC Argeş, un om de probitate profesională cum rar am întâlnit. N-am crezut că un om poate avea demnitate, cum a avut Mihai Georgescu la FC Argeş”, și-a început discursul Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica: „Sepsi nu o să cedeze 500.000”

„Trebuie să cumperi 50% de la Mihai Georgescu. E clar că Sepsi, dacă primeşte 1.000.000 de euro, nu o să cedeze 500.000 de euro. Şi pe bună dreptate. Sepsi i-a dat valoare lui Ştefănescu. A crescut enorm. Dacă întrebai acum 2-3 ani cine e, nu auzise nimeni de el.

E puţin complicat. Sepsi nu se desparte de un jucător care doar ce şi-a prelungit contractul, pe patru ani, pentru 500.000 de euro. E alambicat. Plus că decide Ştefănescu unde să meargă. Degeaba cluburile se înţeleg, dacă fotbalistul nu vrea”, a mai spus oficialul vicecampioanei, potrivit sursei citate anterior.

Reclamă 4 / 0/3

Până în momentul de față, Marius Ștefănescu a adunat 156 de meciuri în tricoul echipei patronate de Laszlo Dioszegi. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze de 23 de ori și să ofere 21 de pase decisive. A debutat pentru echipa națională în vara anului trecut, la meciul pierdut de România cu selecționata din Muntenegru, din cadrul grupei B a UEFA Nations League, cu scorul de 0-3. Atunci, selecționerul Edi Iordănescu l-a titularizat pe atacant, dar l-a schimbat în minutul 58, la scorul de 2-0 pentru muntenegreni.

Momentan, jucătorul pentru care Sepsi cere suma de 1 milion de euro este cotat la 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În palmaresul acestuia se regăsesc 4 trofee: două Cupe și două Supercupe, ambele câștigate alături de formația din Covasna.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” Vezi toate știrile
Citește și