Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie: „Nu există grad de comparaţie! Asta face diferenţa!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 16 iulie 2022, 11:37

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie: „Nu există grad de comparaţie! Asta face diferenţa!

Rareş Ilie a vorbit deschis despre rivalitatea cu Octavian Popescu

Colaj Hepta

  • Mihai Stoica, laude pentru Octavian Popescu
  • De ce Popescu va pleca pe bani mulţi de la FCSB

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie. Rapid şi-a vândut „perla” în Franţa, la Nice, aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate,  pentru suma de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica consideră că Octavian Popescu valorează de 10 ori mai mult. „50 de milioane de euro” – e sigur Mihai Stoica. Managerul general al FCSB a dezvăluit care sunt calităţile care îl fac atât de scump pe Tavi Popescu.

Mihai Stoica a dezvăluit de ce Octavian Popescu face mai mulţi bani decât Rareş Ilie

Cu Tavi Popescu nu există grad de comparaţie pentru mine, pentru că Tavi Popescu are ceva în plus faţa de Rareş Ilie, ceea ce face diferenţa la sumele plătite pentru jucători. Are viteză. Are viteză de deplasare, de reacţie, de execuţie, de gândire. Are 4 tipuri de viteză.

Reclamă

Pe când Rareş Ilie nu are viteză de deplasare. Are o viteză de reacţie şi tehnică bună, viteză de gândire, dar viteza de deplasare face diferenţa.  Nu există nicun jucător, atacant, în lume care să fi făcut bani mulţi fără viteză. Nu există. 50 de milioane de euro valorează Octavian Popescu”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Conform surselor Antena Sport, Rareş Ilie va avea un salariu anual de 500.000 de euro la noua echipă, acolo unde se va lupta, în Ligue 1, cu Lionel Messi, Neymar sau Kylian Mbappe.

Reclamă

Totodată, pe lângă Rareş Ilie, oficialii de la Nice ţintesc să-l transfere pe Marcus Thuram, de la Borussia Monchegladbach, fiul marelui fundaş Lilian Thuram. Tot de la formaţia din Budesliga, francezii l-au transferat în această vară pe portarul elveţian Yann Sommer, în schimbul sumei de 2,5 milioane de euro.

Transferul lui Rareş Ilie intră în topul celor mai scumpi jucători din istoria Rapidului, fiind pe locul 2. Lider în această ierarhie este Cristi Săpunaru, vândut de giuleşteni, la Porto, pe 6 milioane de euro, în 2008-2009.

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie

Gigi Becali, anunţ ferm despre Octavian Popescu după ce Rapid l-a vândut pe Rareş Ilie cu 5 milioane de euro la Nice. Deşi are unele îndoieli cu privire la suma încasată de Rapid, Gigi Becali spune că nu l-ar da pe Octavian Popescu pe aceşti bani.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali se ţine tare şi susţine că Octavian Popescu va pleca pe 50 de milioane de euro. Totuşi, patronul de la FCSB e de părere că transferul nu se poate realiza în acest moment.

50 de milioane de euro. Eu nu îl dau pe Tavi Popescu acum, aşa că nu are rost să vorbim„, a anunţat Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul

Octavian Popescu și-a stabilit singur prețul cel bun, pentru Real Madrid sau Sevilla, echipele la care visează să joace. E mult mai mic decât speră Gigi Becali să ia pe perla FCSB-ului.

Bayern, Everton, Beșiktaș și Torino au întrebat de prețul lui Tavi Popescu. Gigi Becali cere 50 de milioane de euro. Puștiul de 19 ani crede că valorează 20 de milioane.

Dacă ai fi patron de club, ce sumă ai plăti pentru Tavi Popescu?
20 de milioane! (n.r. – râde)

Dacă ai putea să alegi campionatul, care ar fi acela?
Campionatul ar fi Spania!

Și echipa?
Real madrid sau Sevilla!

Reclamă

Octavian Popescu este cotat la 4 milioane de euro, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul precedent a reușit 10 goluri și patru pase decisive în 38 de partide disputate în toate competițiile.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova - Rapid
Liga 1 • 15:41
Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României
Echipa naţională • 10:20
Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!”
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul