Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit momentul în care s-a produs „ruptura” dintre el şi Gigi Becali: „Am făcut o greşeală şi el a luat-o ca pe o ofensă!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 17 octombrie 2022, 22:30

Mihai Stoica a dezvăluit momentul în care s-a produs „ruptura dintre el şi Gigi Becali: „Am făcut o greşeală şi el a luat-o ca pe o ofensă!

Gigi Becali, contre cu Mihai Stoica

Gigi Becali şi Mihai Stoica / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Mihai Stoica a dezvăluit momentul în care s-a produs „ruptura” dintre el şi Gigi Becali. Managerul general al FCSB a fost atacat în ultima perioadă de Becali, mai ales din cauza transferurilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a recunoscut că nu are cea mai bună relaţie cu Gigi Becali. Managerul general al FCSB a spus că Becali s-a supărat pe el după partida cu FC Argeş, când nu i-a răspuns la telefon.

Mihai Stoica a dezvăluit momentul în care s-a produs „ruptura” dintre el şi Gigi Becali

Am vorbit înainte de a apărea declaraţiile. Nu-l cunoşti pe Gigi Becali, nu cunoşti relaţia noastră. A zis ce fraier eşti… El a zis că eu am vrut să te smeresc, dar la ce mod. Cei care merg la biserică ştiu ce înseamnă smerenia, e un termen important, că e virtutea de dobândit cel mai greu. 

Şi eu am recunoscut că nu mai înţelegeam cu ce am greşit eu, că ba nu mă pricep, ba că s-a transferat la sugestia mea. A fost o neînţelegere. Lucrurile sunt în regulă. Eu am făcut o greşeală că n-am răspuns când m-a sunat după FC Argeş şi el a luat-o ca pe o ofensă„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

De ce l-a criticat Gigi Becali pe Mihai Stoica

S-a aflat de ce l-a criticat public Gigi Becali pe Mihai Stoica. Patronul lui FCSB anunţase că nu se va mai sfătui cu managerul general al clubului în momentul în care va mai dori să transfere jucători.

Reclamă

Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că declaraţiile au fost oferite pentru a-i întinde o cursă lui MM. Reacţia lui Mihai Stoica nu a fost pe placul lui Gigi Becali.

Eu nu mă cert și nu mă împac cu angajații mei. Cu el aveam o prietenie mai aparte și prima dată când m-am dus, cu el am dat mâna. Numai că trebuie să reglăm niște lucruri. E greu să mă mai superi pe mine acum. Dar, dacă fac unii oameni niște lucruri fără să își dea seama, atunci eu iau niște măsuri. Chiar dacă ești frate cu mine, chiar dacă ești cel mai bun prieten, tot iau măsuri.

Am făcut expres. Am vrut să văd dacă se smerește, și nu s-a smerit. Eu am spus toate calitățile lui și am spus și ceva ce cred că nu e. El, fraierul, a sărit imediat. El, dacă a văzut că l-am lăudat, trebuie să spună că ‘dacă asta e opinia patronului, fac și eu ce pot’.

Reclamă 4 / 0/3

Eu am spus că e cel mai bun conducător, cel mai bun psiholog, am vorbit la superlativ de el. Singurul lucru pe care l-am spus a fost că nu are darul ăsta, adică fler la jucători. Nu e o jignire asta„, a declarat Gigi Becali la Pro Arena.

Gigi Becali l-a luat la țintă pe Mihai Stoica, după umilința cu Silkeborg din grupele Conference League. Vicecampioana României a fost învinsă cu 0-10, la general, de danezi, în cele două partide din grupe.

Latifundiarul din Pipera a ajuns la concluzia că managerul general al roș-albaștrilor nu se pricepe la transferurile de jucători.

Se pricepe de fotbal, dar nu e bun la munca asta!”, a declarat Gigi Becali, după umilința suferită de FCSB pe Arena Națională, scor 0-5, cu Silkeborg.

Recomandări
  • Mihai Stoica a dezvăluit momentul în care s-a produs „ruptura” dintre el şi Gigi Becali
  • Patronul nu a ezitat să îl critice pe patronul FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și