Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de un impresar: „Ştiu cine sunt”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iunie 2023, 19:25

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de un impresar: „Ştiu cine sunt

Mihai Stoica a făcut o adevărată criză de nervi după România - Andorra 4-0. Oficialul de la FCSB a acuzat jocul dur al  celor din Andorra

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de Zvonko Milojkovic, un impresar care a mai făcut afaceri cu cei de la FCSB. Acesta este cel care l-a adus şi pe Bogdan Planic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a spus că îi ştie pe cei doi jucători care au fost propuşi la FCSB, dar nu crede că Gigi Becali va putea să ofere un salariu convenabil pentru Saşa Ivkovic, una dintre propuneri. În replică, impresarul i-a transmis lui Mihai Stoica că aceştia s-ar mulţumi şi cu bani mai puţini. Saşa Ivkovic joacă la Bani Yas şi este cotat la 2-500.000 de euro.

Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB de un impresar

Ştiu cine sunt Aleksandar Vukotic şi Saşa Ivkovic. Mi-a zis Zvonko de ei. Ivkovic joacă la Bani Yas şi pe mine mă sperie. Un jucător din Emiratele Arabe Unite încasează sume bani. Nu poate să meargă Saşa în Emirate şi să câştige 15.000 de euro. Nu poate, ca să spui că vii cu un salariu ofertant. Ok, este viaţa scumpă în Emirate, dar este şi frumos, cred. Nu ştiu, că eu nu sunt fan. Este foarte cald.

I-a zis: `Zvonko, nu cred eu că putem să-i oferim ceva lui Saşa, ca să vină`. Mi-a răspuns: `Ai să fii surprins!`. Şi acolo s-a oprit discuţia. Dacă, într-adevăr, vine omul pe un salariu (n.r. – decent pentru FCSB), putem să discutăm. 

Nu a înaintat o sumă. E un jucător bun. În momentul în care mi se propune un jucător, eu nu vreau să pierd vremea. Întreb aşa: ce salariu vrea, care e suma de transfer şi care sunt comisioanele. Pentru că nu vreau după aia să apară că mai sunt şi alte comisioane. Ca să vedem dacă îl studiem sau nu.

Reclamă

Eu nu-i studiez singur. Nu am mulţi analişti, dar am oamenii din staff, cărora le dau jucătorul şi să-l vadă pe InStat. După care am analistul video care face rapoarte minuţioase şi face comparaţii”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica, despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma

Mihai Stoica a vorbit despre interesul Rapidului pentru Malcom Edjouma (26 de ani), unul dintre cei mai buni jucători de la FCSB, în stagiunea precedentă. Oficialul roş-albaştrilor susţine că dacă vor plăti 5 milioane de euro, giuleştenii îl pot avea pe mijlocaşul lui Becali.

”E simpu, 5 milioane clauza! Se înţelege cu jucătorul şi poate să îl ia. Mă duci într-o zonă în care nu ar vrea să intru. (n.r. diferenţe preţ campionat intern vs. extern)

Reclamă 4 / 0/3

Sunt şi exemple… la intern e un preţ, la extern altul. Nu cred să se pună problema să plătească o sumă de ordinul milioanerelor pentru un jucător. Nu cred că se pune problema. El a fost foarte serios şi e foarte greu să nu inceapă titular”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica a dezvăluit numele celor doi fundaşi propuşi la FCSB
  • Cine sunt sârbii care pot veni la FCSB

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și