Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit singura echipă pe care FCSB trebuie să o evite în preliminariile Ligii Campionilor: „E cap de linie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 februarie 2024, 23:40

Reclamă
Mihai Stoica a dezvăluit singura echipă pe care FCSB trebuie să o evite în preliminariile Ligii Campionilor: „E cap de linie!

Reacţia neaşteptată a lui Mihai Stoica, după demiterea lui Petev

Mihai Stoica / Profimedia Images

Mihai Stoica a dezvăluit singura echipă pe care FCSB trebuie să o evite în preliminariile Ligii Campionilor. FCSB este mai aproape ca niciodată să câştige primul titlu după o pauză de 9 ani şi să ajungă în preliminariile Ligii Campionilor. FCSB este lider în Liga 1, cu 9 puncte peste CFR Cluj şi Rapid.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica e de părere că FCSB nu ar avea şanse într-o dublă cu FC Copenhaga. Danezii au făcut senzaţie şi în acest sezon al Ligii Campionilor. Copenhaga s-a calificat în optimile competiţiei după ce a terminat pe locul al doilea într-o grupă cu Bayern Munchen, Manchester United şi Galatasaray Istanbul.

Mihai Stoica a dezvăluit singura echipă pe care FCSB trebuie să o evite în preliminariile Ligii Campionilor

„Ştii care e treaba? Copenhaga e în altă categorie. Slavia nu mai e ce-a fost. Malmo e accesibilă. Nici Dinamo Zagreb nu mai e ce-a fost. Dar Copenhaga e cap de linie. I-am întâlnit şi i-am eliminat atunci, dar nu erau la nivelul ăsta. I-am văzut cu Manchester United, în ambele meciuri”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Mihai Stoica are un remarcat surpriză la FCSB

Mihai Stoica are un remarcat surpriză la FCSB. Oficialul „roş-albaştrilor” e impresionat de Risto Radunovic, titularul de drept al postului de fundaş stânga de la FCSB.

Preşedintele Consiliului de Administraţie a punctat că Risto Radunovic e pe bună dreptate titular în naţionala Muntenegrului.

Reclamă

”Vreau să remarc constanţa în evoluţii, la cel mai înalt nivel, a lui Risto Radunovic, care este de departe cel mai bun fundaş stânga, în opinia mea cel puţin, pe care l-am văzut în ultimii ani în campionatul nostru, nu întâmplător e titular în naţionala Muntenegrului”, a declarat Mihai Stoica pentru  sursa mai sus citată.

Pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi! Anunţul lui Mihai Stoica

Mihai Stoica a anunţat o pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi. Unul dintre titularii din meciul cu Farul, Octavian Popescu, va lipsi de la duelul din următoarea etapă, din cauza unei accidentări la gleznă.

Mihai Stoica a declarat că Octavian Popescu va face o pauză de cel puţin o săptămână, deoarece are dureri foarte mari la nivelul gleznei. MM a dezvăluit că mijlocaşul a evoluat „cu chinuri” în duelul cu Farul, dată fiind şi absenţa lui Darius Olaru.

Reclamă 4 / 0/3

„Meciul ăsta trebuia să îl câștigăm pentru că am fost net superiori, pentru că s-a făcut o greșeală în prelungiri colosală. Pentru noi era extrem de important, de ce: jucam fără Olaru, jucam cu Baba într-o poziție pe care el nu a evoluat și cu care nu era familiarizat, jucam în ultimul rând, dar poate cel mai important aspect pentru noi, cu doi jucători care au făcut sacrificii imense și nu exagerez cu nimic.

Octavian Popescu joacă, de foarte mult timp, din pregătiri. Îl doare foarte tare glezna, trebuia să se oprească, să iasă cel puțin o săptămână din antrenamente. Va face asta de mâine (n.r.- miercuri, 7 februarie), deci nu va intra cu Sepsi.

A jucat cu chinuri pentru că nu era Olaru și trebuia neapărat să joace el, ăsta e un sacrificiu imens. Și nu a jucat rău deloc, pasele lui sunt geniale, doar el poate da pasele astea la momentul ăsta, excepțional”, a declarat Mihai Stoica pentru sursa mai sus citată.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și