Închide meniul

Pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi! Un titular va lipsi: „A jucat cu chinuri!”

Viviana Moraru Publicat: 7 februarie 2024, 8:50

Reclamă
Pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi! Un titular va lipsi: „A jucat cu chinuri!

Semnal de alarmă pentru Gigi Becali și FCSB, după ultimul meci

Jucătorii de la FCSB, în timpul unui meci/ Profimedia

Mihai Stoica a anunţat o pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi. Unul dintre titularii din meciul cu Farul, Octavian Popescu, va lipsi de la duelul din următoarea etapă, din cauza unei accidentări la gleznă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a evoluat cu o problemă medicală şi în remiza cu Farul. Acesta a fost titularizat în flancul stâng al atacului, în lipsa lui Florinel Coman, iar după meci, Gigi Becali a dezvăluit că „perla” sa de 21 de ani a jucat cu infiltraţii la gleznă.

Pierdere majoră pentru FCSB, înaintea meciului cu Sepsi

Mihai Stoica a declarat că Octavian Popescu va face o pauză de cel puţin o săptămână, deoarece are dureri foarte mari la nivelul gleznei. MM a dezvăluit că mijlocaşul a evoluat „cu chinuri” în duelul cu Farul, dată fiind şi absenţa lui Darius Olaru.

Managerul general al FCSB-ului a transmis că Octavian Popescu s-a sacrificat pentru echipă, deşi nu era în cea mai bună condiţie fizică.

„Meciul ăsta trebuia să îl câștigăm pentru că am fost net superiori, pentru că s-a făcut o greșeală în prelungiri colosală. Pentru noi era extrem de important, de ce: jucam fără Olaru, jucam cu Baba într-o poziție pe care el nu a evoluat și cu care nu era familiarizat, jucam în ultimul rând, dar poate cel mai important aspect pentru noi, cu doi jucători care au făcut sacrificii imense și nu exagerez cu nimic.

Reclamă

Octavian Popescu joacă, de foarte mult timp, din pregătiri. Îl doare foarte tare glezna, trebuia să se oprească, să iasă cel puțin o săptămână din antrenamente. Va face asta de mâine (n.r.- miercuri, 7 februarie), deci nu va intra cu Sepsi.

A jucat cu chinuri pentru că nu era Olaru și trebuia neapărat să joace el, ăsta e un sacrificiu imens. Și nu a jucat rău deloc, pasele lui sunt geniale, doar el poate da pasele astea la momentul ăsta, excepțional”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Octavian Popescu a bifat 25 de meciuri la FCSB, în acest sezon, reuşind să marcheze trei goluri. Acesta şi-a mai trecut în cont şi două pase decisive, în toate competiţiile.

Reclamă 4 / 0/3

FCSB va primi vizita celor de la Sepsi, pentru duelul din etapa a 25-a din Liga 1. Partida se va desfăşura duminică, de la ora 20:45, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Siyabonga Ngezana, făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1

Siyabonga Ngezana a fost făcut praf de Mihai Stoica, după FCSB – Farul 1-1. Oficialul liderului Ligii 1 l-a acuzat pe fundaşul roş-albaştrilor că a încercat să fie „protagonist”.

Stoica susţine că dacă jucătorul de 26 de ani avea un comportament de fundaş adevărat, nu ar mai fi apărut discuţia legată de golul anulat al Farului, înscris de Louis Munteanu. Africanul a pasat direct la adversar şi a rămas apoi întins pe gazon.

„Nu mi-a plăcut şi vom avea o discuţie mai amplă… faptul că Ngezana care până acum a avut evoluţii remarcabile, acum a părut că încearcă să fie protagonist. Un fundaş central trebuie să fie foarte serios, foarte simplu în execuţii.

Nu să încerce… Baresi nu a făcut niciodată ce a făcut Siyabonga ieri. Golul care a stârnit toată discuţia asta se primea din cauza lui”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și