Închide meniul

Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA: „Dezamăgirea produsă de unii o țin pentru mine”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 martie 2023, 9:09

Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA: „Dezamăgirea produsă de unii o țin pentru mine

Adrian Șut a fost singurul jucător remarcat de Mihai Stoica, după UTA - FCSB 3-1

Adrian Șut a fost singurul jucător remarcat de Mihai Stoica, după UTA - FCSB 3-1 / Hepta

Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA. Roș-albaștrii au fost învinși cu 3-1 la Arad și au ratat șansa să reducă distanța față de Farul și CFR Cluj, primele două clasate. Managerul general al vicecampioanei a fost dezamăgit de aproape toți jucătorii lui Mihai Pintilii. Adrian Șut a fost excepția.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a scos în evidență faptul că Adrian Șut a avut o nouă prestație solidă. Mijlocașul de 23 de ani venea după două meciuri consecutive cu gol marcat, contra celor de la FC Argeș și Petrolul.

Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA

Chiar dacă n-a reușit să înscrie și în meciul cu UTA, Mihai Stoica l-a lăudat pe tânărul jucător pentru evoluția sa.

Adrian Șut a fost integralist în partida de la Arad, la fel ca în ultimele 10 runde din Liga 1.

MM s-a abținut să-i critice pe jucătorii FCSB-ului care l-au dezamăgit în ultimul meci.

Reclamă

„Dezamăgirea pe care mi-au produs-o unii dintre jucători o țin pentru mine. Vreau să remarc din nou jocul foarte, foarte bun făcut de Adrian Șut, chiar la un meci pierdut cu 3-1.

Îmi e greu să scot din context arbitrajul, dar e de apreciat atitudinea cu care a jucat UTA”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Adrian Șut a bifat 26 de apariții în toate competițiile din actualul sezon. Mijlocașul de 23 de ani a marcat 4 goluri și a oferit 2 assist-uri pentru FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Șut a venit la vicecampioana României în 2019, de la Academica Clinceni. De-a lungul carierei, el a mai jucat la ASA Târgu Mureș 2, Unirea Jucu și Pandurii Tg. Jiu.

FCSB a rămas pe locul 3 în Liga 1, cu 54 de puncte. Echipa patronată de Gigi Becali a ratat șansa să se apropie la 4 puncte de liderul Farul și la 3 de CFR, cu o singură etapă rămasă până la finalul sezonului regular.

Mihai Stoica a anunțat când revine Billel Omrani, după accidentarea suferită în FCSB – Petrolul 4-1

În plus, Mihai Stoica a anunțat când revine Billel Omrani, după accidentarea suferită în FCSB – Petrolul 4-1. Omrani a fost transferat de FCSB, în toamna anului trecut, liber de contract, de la campioana CFR Cluj.

Billel Omrani a fost introdus, în teren, în minutul 75 al partidei FCSB – Petrolul, 4-1, însă fotbalistul algerian a suferit o întindere, motiv pentru care nu a fost disponibil pentru meciul cu UTA Arad.

Mihai Stoica susține că Billel Omrani este pe drumul cel bun și că va fi apt de joc la începutul play-off-ului.

„Nouă nu ne-a ieşit jocul cu UTA, pentru că ne-au lipsit Compagno şi Omrani. Compagno a fost o mare pierdere pentru noi. 

Omrani are o întindere pe care a suferit-o în meciul cu Petrolul. A vrut să arate în 20 de minute cât alţii în 90 şi s-a accidentat. 

Reclamă

S-a schimbat în bine, e pe drumul ce bun. Vrea să demonstreze şi e foarte serios. S-a accidentat şi stă cam trei, patru săptămâni. La începutul play-off-ului o să fie”, a declarat Mihai Stoica, conform sursei citate.

Recomandări
  • Mihai Stoica a dezvăluit singurul jucător de la FCSB care i-a plăcut, după înfrângerea cu UTA
  • „Dezamăgirea produsă de unii o țin pentru mine”

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și