Închide meniul

Adrian Şut, omul momentului de la FCSB! A marcat în al doilea meci consecutiv pentru echipa sa

Valentin Pîrcălabu Publicat: 2 martie 2023, 20:33

Adrian Şut, omul momentului de la FCSB! A marcat în al doilea meci consecutiv pentru echipa sa

Adrian Şut a deschis scorul cu Petrolul

Hepta

  • Adrian Şut este omul momentului de la FCSB
  • Şut a reuşit să marcheze în al doilea meci consecutiv pentru echipa lui Strizu şi Pintilii

Adrian Şut este omul momentului de la FCSB. Şut a reuşit să marcheze în al doilea meci consecutiv pentru echipa lui Strizu şi Pintilii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce a marcat în deplasarea de la FC Argeş, Adrian Şut a reuşit să dea gol şi în derby-ul cu Petrolul de pe Arena Naţională.

Adrian Şut, omul momentului de la FCSB

După ocazia lui Budescu, FCSB a reuşit să deschidă scorul prin Adrian Şut. Mijlocaşul celor de la FCSB  l-a învin spe Vîlceanu cun un şut pe jos, din interiorul careului. Astfel, Adrian Şut a ajuns la 4 goluri marcate pentru FCSB în acest sezon.

Reclamă

Adrian Şut, după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2

Adrian Şut a avut un discurs sincer după golul norocos din FC Argeş – FCSB 1-2. Adrian Şut a deschis scorul pentru FCSB în victoria de la Piteşti, cu FC Argeş. A fost al treilea gol marcat de Şut pentru FCSB în acest sezon. În minutul 47, Cătălin Straton a respins o centrare de pe partea dreaptă direct în piciorul lui Şut, iar mingea a intrat în plasă.

FCSB s-a apropiat la 7 puncte de liderul Farul şi la două puncte de CFR Cluj, care are meci luni cu Petrolul.

Reclamă

Sunt fericit că echipa a câştigat. Că am putut să ajut echipa, mă bucură şi mai mult la meciul 100. Am marcat cu puţin noroc şi mă bucur că am fost acolo şi m-a lovit mingea în picior. Nu am avut nicio reacţie.

Pinti mi-a spus că are de mine să fiu lucid, să îmi văd de jocul lui şi să nu mă enervez. Straton a făcut un meci bun, dar ştiam că o să marcăm. La pauză am zis să nu luăm gol, că de marcat vom marca. Eu cred că în playoff se va decide totul. Eu zic că orice echipă are şanse la câştigarea campionatului. Sperăm să fim noi„, a spus Adrian Şut, la digisport.ro, după FC Argeş – FCSB 1-2.

Mihai Stoica, reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii

Mihai Stoica a avut o reacție acidă după suspendarea lui Mihai Pintilii. Comisia de Disciplină a FRF l-a suspendat pe delegatul FCSB-ului 4 etape, pentru că a dat indicații de pe margine deși nu deține licența PRO. Mai mult, Pintilii a primit și o amendă în valoare de 6.800 de lei. Și FCSB va fi obligată să plătească 10.000 de lei.

Reclamă 4 / 0/3

„(N.r. – Anticipaţi suspendarea lui Pintilii?) Da, da, deşi ce a făcut Burchel e inacceptabil din punctul de vedere al clubului nostru, dar asta se va întâmpla… el nu a dat indicaţii.

Una e să dai indicaţii, să fii pe marginea terenului, cum a fost Marius Croitoru, de exemplu, înainte, şi a fost suspendat, şi alta a fost ce a făcut Pintilii.

Dacă te ridici o dată… păi eu, dacă stăteam pe bancă, şi mergeam la marginea terenului… i-am spus o dată unui jucător <<nu mai sta în tuşă, intră în centru ca să îi faci loc ăstuia să urce>>. Ce e asta? Trebuia să fiu suspendat?

(N.r. – De ce spuneţi că e inacceptabil ce a făcut Burchel?) El a trimis fotografii cu Pintilii dând indicaţii. În fotografii să dai indicaţii nu am mai auzit.

Ne aşteptam, dar îmi pare rău că s-a prelungit atât de mult şi va pierde şi un meci din play-off, dar nu e extrem de important, pentru că… am spus-o şi o repet, nu are un rol atât de mare un antrenor pe bancă.

Cel puţin la noi. Ăia care joacă cu 30 sau 300 de spectatori în tribună, da, acolo se aude orice se spune de pe bancă. Dar noi jucăm mereu cu stadion plin. E o vânătoare, a reuşit să pună ţinta pe Pintilii, bravo lui Burchel, felicitări.

Doar că avem un antrenor care e produsul acestei prodigioase şcoli de antrenori din România, Leonard Strizu. El va conduce mâine de pe bancă”, a spus Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:42 Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!” 14:56 Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest: „Au început campaniile de dezinformare” 14:24 Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid: „Ne-a prăbușit!” Ce a spus despre Dan Șucu 14:03 Surpriză de proporții! Max Verstappen ar fi favorit să-i ia locul lui Lewis Hamilton la Mercedes 13:25 Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor” 13:24 Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A 12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul - FCSB
Liga 1 • 27 mart., 19:58
Gică Hagi se gândeşte doar la victorie, înainte de Farul – FCSB: „Altă alternativă nu avem! Trebuie să câştigăm!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat