Închide meniul

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire savuroasă, cu Marius Șumudică și Radu Niculescu în prim-plan: ”Fraierul ăla doarme, eu îi iau perfuzia”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 10 februarie 2023, 8:56

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire savuroasă, cu Marius Șumudică și Radu Niculescu în prim-plan. În contextul în care cei de la FCSB ar putea avea un control antidoping la meciul cu Voluntari, discuția dintre Stoica și Basarab Panduru a devenit și una amuzantă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cei doi și-au amintit despre situația în care Dinamo a cerut controlul antidoping la un meci cu FCSB, câștigat de ”câini”, 1-0, în optimile Cupei României, cu doi ani în urmă, pe 10 februarie 2021. În urma controlului Magaye Gueye a fost prins dopat cu cocaină.

Mihai Stoica a făcut o dezvăluire savuroasă, cu Marius Șumudică și Radu Niculescu în prim-plan

Apoi, Stoica a vorbit despre un episod amuzant, care i-a avut ca protagoniști pe Marius Șumudică și Radu Niculescu, pe vremea când cei doi erau colegi la Rapid, în 1998, sub conducerea lui Mircea Lucescu.

În sezonul 1998-1999, Marius Șumudică a fost golgheterul Rapidului, cu 17 reușite, în timp ce Radu Niculescu și-a trecut în cont doar două reușite. Dintre cele 17 goluri, Șumi a marcat 11 în repriza a doua.

”Asta e ca aia cu Șumudică și Radu Niculescu. Niculescu era titular mereu, Șumudică intra după pauză. Antrenor îl aveau pe Mircea Lucescu. Erau colegi de cameră. Radu era profesionist, își punea mereu perfuzii.

Reclamă

Șumi intra în minutul 70, dădea mereu gol. `Băi Șumi, cum faci`, îl întrebau. `Păi, fraierul ăla doarme, eu îi iau perfuzia`”, a povestit Meme Stoica, citat de orangesport.ro.

Mihai Stoica a confirmat controlul antidoping de la FC Voluntari – FCSB

Revenind la meciul dintre Voluntari și FCSB, Mihai Stoica a confirmat controlul antidoping. Jucătorii vor fi supuși unor controale după finalul partidei, la cererea formației ilfovene. MM Stoica nu este supărat pe FC Voluntari că a cerut control antidoping, pentru că regualemtul prevede acest drept unei echipe.

„Cum să fie şicană? Regulamentul spune că dacă un club cere control antidoping, pot să ceară 15 jucători de la noi dacă plătesc, dar trebuie să dea şi ei 15 jucători. Foarte frumos, n-avem nicio problemă”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă 4 / 0/3

FC Voluntari – FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00, LIVE TEXT pe as.ro. În prezent, FCSB ocupă locul 4 în Liga 1, cu 44 de puncte. Diferența până la liderul Farul este de 7 puncte.

Mihai Stoica a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului: „«King». El e șeful!”

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a dezvăluit liderul din vestiarul FCSB-ului. Stoica susține că Risto Radunovic este liderul din vestiarul FCSB-ului, fundașul muntenegrean reușind să-și capaciteze colegii.

„Radunovic este extrem de important în vestiar. Nu e un lider tăcut! A ajuns la nivelul la care îi capacitează pe ceilalți. Este cumva lider în brigada lui.

Chiar glumeam cu Tamm când a venit. Dacă vrea să aibă viitor, să stea pe lângă «King». El e șeful! Chiar e bun Radunovic”, a mai spus Mihai Stoica.

 

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și