Închide meniul

Mihai Stoica a fost cucerit de un dinamovist, după FC Botoşani – Dinamo 2-3: „Ia decizii, ajunge la poartă, e singurul jucător de creaţie!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 7 mai 2022, 8:51

Mihai Stoica a fost cucerit de un dinamovist, după FC Botoşani – Dinamo 2-3: „Ia decizii, ajunge la poartă, e singurul jucător de creaţie!

Mihai Stoica nu a fost impresionat de Universitatea Craiova

Mihai Stoica, în timpul unui antrenament / Hepta

Mihai Stoica a fost cucerit de un dinamovist, în victoria pe care echipa lui Dusan Uhrin a obţinut-o la Botoşani, scor 3-2. Managerul general al FCSB e de părere că Matei este singurul jucător de creaţie de la Dinamo şi că, dacă acesta va lipsi de baraj, echipa lui Uhrin poate avea mari probleme.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cosmin Matei s-a accidentat în minutul 78 al partidei de la Botoşani şi poate rata barajul pentru menţinerea în Liga 1. Mihai Stoica e de părere că ar fi o lovitură dură pentru echipa lui Uhrin absenţa lui Cosmin Matei de la baraj. Dinamo i-a mai pierdut şi pe Grădinaru şi Pierret, ambii eliminaţi.

Mihai Stoica a fost cucerit de un dinamovist: „Matei ia decizii, e singurul jucător de creaţie de la Dinamo”

Dinamo a arătat altfel. A arătat ca atunci când juca, dar nu câştiga. Dacă Matei nu e la baraj, e o mare problemă. Nu ştiu cât de gravă e accidentarea. Grădinaru nu poate juca bine niciodată. L-am avut, îl ştiu, acoperă mai multe posturi, dar Matei ia decizii, e un jucător cu care se ajunge la poartă. E singurul jucător de creaţie de la Dinamo. 

Ai câştigat. Ce cauţi acolo să te cerţi, să iei roşu (n.r. – Grădinaru)? Trei etape minimum ia, dacă se respectă regulamentul disciplinar”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Dusan Uhrin, anunţ după FC Botoşani – Dinamo 2-3: „Rămân dacă salvez echipa!”

usan Uhrin a obţinut o victorie uriaşă la Botoşani, în etapa a 8-a a play-out-ului Ligii 1. „Câinii” au obţinut al treilea succes la rând şi trec prin cel mai bun moment al sezonului. Uhrin aşteaptă meciurile de baraj, la finalul cărora jucătorii săi pot obţine salvarea de la retrogradare. Antrenorul lui Dinamo anunţă că rămâne la echipă dacă îndeplineşte principalul obiectiv.

Reclamă

Am avut atitudine foarte bună, am făcut doar acea greşeală cu Pierret. Pierret a crezut că poate intra, că îl lasă arbitrul. Sunt fericit că jucătorii mei au luptat, până la urmă am avut mai multe ocazii decât Botoşani. Nu vreau să comentez mai mult ce s-a întâmplat când arbitrul a acordat cartonaşul roşu.

Avem câţiva jucători accidentaţi, câţiva cu cartonaş roşu, trebuie să mai schimbăm. Dacă ne mai sunt eliminaţi jucători, vom avea probleme. Nu mă interesează cu cine vom juca la baraj, va fi greu. Trebuie să schimbăm primul 11 cu UTA, altfel va fi dificil. Eu am contract cu Dinamo, rămân dacă voi salva echipa de la retrogradare„, a declarat Dusan Uhrin după FC Botoşani – Dinamo 2-3.

Dinamo, victorie în 10 oameni cu moldovenii lui Croitoru

„Câinii” au obținut cea mai mare victorie a sezonului. În 10 oameni, echipa lui Dusan Uhrin s-a impus pe terenul unei candidate la barajul pentru Conference League. Formația din Ștefan cel Mare își face pregătirea pentru barajul de retrogradare/promovare. Dinamo a deschis scorul încă din minutul 7, prin Balthazar Pierret, care a apărut excelent în careul lui FC Botoșani la o centrare din flancul drept a lui Grădinaru și a reluat balonul, cu latul, în plasa porții lui Pap.

Reclamă 4 / 0/3

Jaja a egalat pentru FC Botoșani în minutul 31. Brazilianul a profitat de o gafă în centrul defensivei adverse şi a înscris al 5-lea gol stagional! Mai marcase de două ori, în acest sezon, împotriva lui Dinamo. „Câinii” au intrat totuși în avantaj la cabine. Același Pierret a făcut „dubla”, în minutul 44, cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a lui Eduard Pap. Câteva momente mai târziu, Pierret a fost eliminat.

Pierret s-a accidentat şi a fost trimis la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat, dar fotbalistul „câinilor” a revenit pe teren fără a primi acordul arbitrului. Andrei Moroiţă a întrerupt meciul şi i-a acordat lui Balthazar al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu. Francezul mai fusese avertizat în minutul 18.

În oameni, Dinamo s-a văzut egalată în minutul 54, după reușita lui Mihai Roman. Chiar și așa, echipa lui Uhrin a găsit puterea să mai marcheze o dată. A făcut-o prin Geani Crețu, pe contraatac, după pasa lui Cosmin Matei.

După fluierul final, s-a iscat o încăierare generală pe teren. Din tabăra lui Dinamo, Grădinaru a fost eliminat, după ce i-ar fi adresat injurii arbitrului.

Recomandări
  • Mihai Stoica, impresionat de un jucător de la Dinamo
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și