Închide meniul

FC Botoșani – Dinamo 2-3. „Câinii”, victorie uriașă în 10 oameni! Echipa lui Uhrin a făcut cel mai bun meci al sezonului

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 6 mai 2022, 22:15

FC Botoșani – Dinamo 2-3. „Câinii, victorie uriașă în 10 oameni! Echipa lui Uhrin a făcut cel mai bun meci al sezonului

FC Botoșani a învins-o cu 4-0 pe Dinamo în ultimul meci direct

FC Botoșani a învins-o cu 4-0 pe Dinamo în ultimul meci direct / Hepta

FC Botoșani – Dinamo 2-3. „Câinii” au obținut cea mai mare victorie a sezonului. În 10 oameni, echipa lui Dusan Uhrin s-a impus pe terenul unei candidate la barajul pentru Conference League. Formația din Ștefan cel Mare își face pregătirea pentru barajul de retrogradare/promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a deschis scorul încă din minutul 7, prin Balthazar Pierret, care a apărut excelent în careul lui FC Botoșani la o centrare din flancul drept a lui Grădinaru și a reluat balonul, cu latul, în plasa porții lui Pap.

Jaja a egalat pentru FC Botoșani în minutul 31. Brazilianul a profitat de o gafă în centrul defensivei adverse şi a înscris al 5-lea gol stagional! Mai marcase de două ori, în acest sezon, împotriva lui Dinamo.

Balthazar Pierret, înger și demon

„Câinii” au intrat totuși în avantaj la cabine. Același Pierret a făcut „dubla”, în minutul 44, cu o lovitură de cap, după o ieșire greșită a lui Eduard Pap. Câteva momente mai târziu, Pierret a fost eliminat.

Pierret s-a accidentat şi a fost trimis la marginea terenului pentru a primi îngrijiri medicale. Jocul s-a reluat, dar fotbalistul „câinilor” a revenit pe teren fără a primi acordul arbitrului. Andrei Moroiţă a întrerupt meciul şi i-a acordat lui Balthazar al doilea cartonaş galben şi, implicit, roşu. Francezul mai fusese avertizat în minutul 18.

Reclamă

În oameni, Dinamo s-a văzut egalată în minutul 54, după reușita lui Mihai Roman. Chiar și așa, echipa lui Uhrin a găsit puterea să mai marcheze o dată. A făcut-o prin Geani Crețu, pe contraatac, după pasa lui Cosmin Matei.

După fluierul final, s-a iscat o încăierare generală pe teren. Din tabăra lui Dinamo, Grădinaru a fost eliminat, după ce i-ar fi adresat injurii arbitrului.

Dinamo a spart gheața în Moldova

Dinamo a bifat a treia victorie la rând în Liga 1, dar nu mai poate evita barajul de retrogradare/promovare. De cealaltă parte, FC Botoșani rămâne pe locul secund în play-out, dar poate pierde locul care o poate duce în Conference League.

Reclamă 4 / 0/3

E prima victorie a lui Dinamo pe terenul Botoșaniului după patru ani. În precedentele două partide din Moldova, „câinii” au pierdut de fiecare dată cu 0-4.

FC Botoșani – Dinamo 2-3

Min 90: Final de meci! Dinamo s-a impus cu 3-2.

Min 65: FC Botoșani – Dinamo 2-3! Geani Crețu a marcat pe contraatac după o pasa excelentă a lui Cosmin Matei. Decarul lui Uhrin s-a distrat cu jucătorii Botoșaniului, înainte să-i paseze lui Crețu.

Min 54: FC Botoșani – Dinamo 2-2! Mihai Roman a egalat pentru oaspeți.

Min 45: Uluitor! Balthazar Pierret, care a primit îngrijiri medicale, a intrat în teren fără permisiunea arbitrului. Francezul avea deja cartonaș galben, dar centralul jocului i l-a arătat pe al doilea și l-a eliminat.

Min 44: FC Botoșani – Dinamo 1-2! GOOL Bathazar Pierret a înscris cu capul după o ieșire greșită a lui Eduard Pap.

Min 31: FC Botoșani – Dinamo 1-1! GOOOL Jaja. Brazilianul a profitat de o gafă în centrul defensivei adverse şi a înscris al 5-lea gol stagional! Mai marcase de două ori, în acest sezon, împotriva lui Dinamo.

Reclamă

Min 7: FC Botoșani – Dinamo 0-1! Balthazar Pierret a marcat primul gol în Liga 1 după o centrare excelentă din flancul drept.

Min 1: A început meciul.

Echipele de start

FC Botoșani: Pap – Braun, Dawa, Șeroni, Țigănașu – Haruț, Dican, Papa – Tîrcoveanu, M. Roman II, Jaja
Rezerve: M. Contra, Patache, Dragu, D. Croitoru, Florescu, Petkovski, Mailat, Mateus, Lupeta
Antrenor: Marius Croitoru

Dinamo: Cristiano – Grădinaru, Aloe, Carp, St. Filip – Pierret, Rodriguez – Bordușanu, Matei, Torje – Vl. Morar
Rezerve: Eșanu, Patriche, A. Radu, De Moura, G. Crețu, Ivanov, Răuță, Ivanovski, Măgureanu
Antrenor: Dusan Uhrin

Recomandări
  • FC Botoșani – Dinamo 2-3
  • Bosnia – România (7 iunie, 21:45, Antena 1) şi România – Finlanda (11 iunie, 21:45, Antena 1)

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:44 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și