Închide meniul

Mihai Stoica a găsit atacantul perfect pentru FCSB: „Ar fi golgheter!” Jucătorul nu este însă pe placul lui Gigi Becali

Viviana Moraru Publicat: 11 noiembrie 2023, 9:51

Reclamă
Mihai Stoica a găsit atacantul perfect pentru FCSB: „Ar fi golgheter! Jucătorul nu este însă pe placul lui Gigi Becali

Ironia lui Mihai Stoica pentru rivale, după FCSB - Universitatea Craiova 2-0. Ce a postat pe reţelele sociale oficialul roş-albaştrilor

Mihai Stoica, după un meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica a găsit atacantul perfect pentru FCSB. MM este de părere că David Miculescu ar fi golgheterul echipei, dacă Gigi Becali ar decide ca acesta să joace meci de meci la formaţia roş-albastră.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Miculescu a fost transferat vara trecută de FCSB, de la UTA. Gigi Becali „a spart banca” şi a plătit nu mai puţin de 1,7 milioane de euro.

Mihai Stoica a găsit atacantul perfect pentru FCSB

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui David Miculescu. MM susţine că, dacă ar fi putut lua decizii la FCSB, l-ar fi titularizat pe atacantul de 22 de ani la fiecare meci.

Managerul general al roş-albaştrilor a mai declarat că Miculescu ar putea ajunge golgheterul echipei, dacă i s-ar oferi şanse, amintind de forma atacantului de pe vremea când evolua la UTA.

„Eu, dacă aş fi decis, David Miculescu ar fi jucat meci de meci şi, poate, ar fi fost golgheterul echipei. Da, vârf. A jucat şi la UTA vârf. Poate să joace acolo.

Reclamă

Am altă părere despre el: îl văd un jucător cu certe perspective, dar trebuie să joace. Dacă joacă 20 de minute o dată la trei meciuri, nu are cum să crească”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

În acest sezon, David Miculescu a bifat 19 meciuri la FCSB, reuşind să marcheze două goluri, în duelul din prima etapă cu FCU Craiova, şi în partida din Cupă cu Bihor. Acesta şi-a mai trecut în cont şi un assist în derby-ul cu Dinamo.

Mihai Stoica, critici pentru Dorin Rotariu după transferul la FCSB

Mihai Stoica a lansat critici la adresa lui Dorin Rotariu, după transferul acestuia la FCSB. MM consideră că atacantul ar fi trebuit să le spună membrilor din staff-ul roş-albaştrilor faptul că nu este pregătit fizic.

Reclamă 4 / 0/3

MM a mai declarat că nu şi-ar fi dorit ca Andrea Compagno să fie schimbat la pauza meciului cu Rapid, fapt pe care i l-a transmis şi lui Gigi Becali.

„Se ştie foarte clar că Gigi Becali e foarte grăbit. `Vreau să văd ce-am cumpărat`. Tu când îţi cumperi ceva, de îmbrăcat, nu vrei să probezi ce-ai cumpărat? Kurtic a stat mult la Craiova până să joace?

Nu pot să-mi impun punctul de vedere la fiecare jucător în parte. Pe Ngezana nu l-am lăsat să joace. Nu, nu nu. Unde s-a ajuns la discuţii? La Dorin Rotariu. El, ca Ganea, putea să spună: `Nu sunt pregătit, nu am mai jucat de un an, şase luni, şapte luni`. S-a considerat pregătit. A arătat foarte bine în antrenamente. Şi noi ne-am dat ok-ul.

Compagno a greşit foarte mult. Nu l-aş fi scos, dar sunt discuţii pe care le facem. Nu putem să impunem anumite chestii. Dacă a pus ştampila, a pus ştampila. Eu dacă mă duc să joc la o echipă şi n-am jucat demult, spun: `Domne, nu sunt pregătit. Folosiţi-mă după o lună, când sunt şi eu pregătit. Daţi-mi un meci amical să joc şi eu 90 de minute`. Nu ştiu cine e foarte, foarte vinovat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și