Închide meniul

Mihai Stoica a început „războiul” cu rivalii de la Rapid: „Am o rolă de leucoplast nouă și vreau să o folosesc”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 iulie 2022, 15:37

Reclamă
Mihai Stoica a început „războiul cu rivalii de la Rapid: „Am o rolă de leucoplast nouă și vreau să o folosesc

Mihai Stoica, ironii pentru fanii rapidişti

Hepta

Mihai Stoica a început războiul cu rivalii de la Rapid. FCSB va juca în deplasare, în etapa a 2-a a noului sezon, cu rivala din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi a lansat o primă ironie la adresa rivalilor de la Rapid. Acesta a spus că are „leucoplastul” pregătit, aluzie la un episod antologic din trecut, când i-a ironizat cu o rolă de leucoplast pe fanii Rapidului. De asemenea, Mihai Stoica regretă faptul că Dinamo nu mai joacă în Liga 1.

Mihai Stoica a început războiul cu rivalii de la Rapid

„Mi-aș fi dorit derby-ul ca anul trecut cu Dinamo, sigur că fotbalul românesc e mai sărac, dar bine că e Rapid și are un stadion nou, pe care are și dreptul să îl folosească. Nu e mare lucru să ai stadion nou, e mare lucru să ai stadion nou și să fii lăsat să joci pe el. 

Nu îmi e foarte dor de atmosfera din Giulești, dar am o rolă de leucoplast nouă și vreau să o folosesc, am achiziționat-o de ceva timp și trebuie folosită. 

Dinamo, sper, și o spun cu sinceritate, să vină cât mai repede, dar cred că ar trebui să ia exemplul Rapidului. Decât cu jucători second hand în Liga 2, mai bine o iau de la zero, cum a luat-o Rapid, care e o echipă sănătoasă. Bine, dacă plătește datoriile către Julio Cesar, și mai frumoasă, bine, dar și Julio Cesar ăla, a luat bani mulți de peste tot”, a declarat Mihai Stoica la conferința de presă.

Reclamă

Mihai Stoica, savuros după ce rivalii de la Rapid şi-au inaugurat noul stadion

Mihai Stoica a comentat în stilul caracteristic inaugurarea noului stadion al Rapidului. Managerul general de la FCSB a fost dezamăgit că rivalii din Capitală nu l-au invitat la evenimentul de cinci stele din Giuleşti. Oficialul roş-albaştrilor a avut o reacţie savuroasă când a fost întrebat despre suporterii giuleşteni.

Mihai Stoica s-a amuzat după ce Rapid nu l-a invitat la inaugurarea stadionului din Giuleşti.

Managerul general al lui FCSB a oferit o declaraţie savuroasă când a vorbit despre galeria giuleştenilor, care „l-a luat la ţintă” în timpul meciurilor din sezonul regulat.

Reclamă 4 / 0/3

”Sunt dezamăgit de un singur lucru, că n-am fost invitat la inaugurarea stadionului Giuleşti. Sunt dezamăgit că în mod normal trebuie să exerseze şi înjurăturile, aşa, pe cine să exerseze?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit telekomsport.ro.

Mihai Stoica le-a dus „dorul” fanilor rapidişti

Mihai Stoica a făcut referire la fanii Rapidului şi când echipa din Giuleşti se afla în Liga 2.

„O să fie multe atacuri acum. Anul ăsta, la Liga 2, am ţinut cu FC Universitatea Craiova şi cu Rapid Bucureşti, pentru că-mi doresc să jucăm multe meciuri cu spectatori, să simt şi eu din nou cum e să fii înjurat în Giuleşti. Îmi lipseşte atmosfera din Giuleşti. Îmi plăcea mult, chiar dacă se făcea pielea de găină, dar e altceva.

Cine vrea să joace pe un stadion pe care bate unul la tobă şi strigă la portavoce nişte tâmpenii? Pe Giuleşti măcar îţi mai iei… Poate nu ajung scuipaţii la noi (n.r. – râde)”, spunea Mihai Stoica.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 15:40 LIVE VIDEOParma – Cremonese și Palermo – Ascoli, acum în AntenaPLAY! Man și Mihăilă sunt titulari. Sărbătoare la Parma! 15:24 Darwin Nunez, în locul lui Robert Lewandowski la Barcelona! Decizie total neașteptată luată de Xavi 14:52 Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!” 14:29 Imaginea postată de Simona Halep în ziua de Paște. Fanii au asaltat-o cu mesaje: „Draga noastră campioană!” 14:19 FotoDezvăluire incredibilă despre Ianis Hagi, după ce a fost la Muntele Athos: „L-am văzut schimbat!” Gestul făcut de Gică Hagi 14:09 CFR Cluj – Rapid, 21:30, LIVE TEXT. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală. Echipele probabile 13:42 Canelo Alvarez şi-a păstrat titlul unificat la categoria supermijlocie: „Nu cred că sunt cel mai bun din istorie” 13:33 EXCLUSIVDarius Olaru, pregătit pentru sărbătoarea de titlu a FCSB-ului. Mesajul căpitanului pentru fani: „Un stadion plin!” 12:26 Ladislau Boloni s-a prăbușit emoțional după ce a ajuns aproape de retrogradare: „Nu știu dacă să urlu! Luăm două zile somnifere” Vezi toate știrile
Citește și