Închide meniul

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1! Cine l-a impresionat pe MM: „Nimeni nu se aştepta!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 24 noiembrie 2023, 19:32

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1! Cine l-a impresionat pe MM: „Nimeni nu se aştepta!

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1

Mihai Stoica, la finalul unui meci / Profimediaimages

Mihai Stoica ştie cine are trebuie să fie numit antrenorul anului din Liga 1. MM s-a declarat impresionat de ceea ce a reuşit Ovidiu Burcă la Dinamo, mărturisind că tehnicianul a reuşit imposibilul la formaţia din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo se va duela cu FCSB în următoarea rundă de Liga 1. Derby-ul se va desfăşura pe Arena Naţională, şi va fi în format live text, duminică, de la ora 20:30.

Mihai Stoica a numit antrenorul anului din Liga 1

Mihai Stoica a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, despre care susţine că ar trebui să fie nominalizat ca antrenorul anului. Managerul general de la FCSB a declarat că tehnicianul „câinilor” a reuşit să o readucă pe Dinamo pe prima scenă a fotbalului românesc, deşi nimeni nu prevedea acest scenariu.

„E unul dintre antrenorii care ar trebui să fie în anchetele de sfârşit de an, să fie nominalizat, că a făcut ceva ce nimeni nu se aştepta. Noi credeam că Dinamo retrogradează în Liga 3 şi a promovat”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

De asemenea, şi Viorel Moldovan a analizat situaţia de la Dinamo, mărturisind că trupa din Ştefan cel Mare nu reuşeşte să iasă din pasa proastă. Fostul internaţional a remarcat faptul că Ovidiu Burcă a reuşit lucruri extraordinare pe banca alb-roşilor, însă doar rezultatele îl pot menţine în poziţia de antrenor al „câinilor”.

Reclamă

Situaţia e dificlă. Dinamo nu reuşeşte nicicum să facă puncte, să urce de acolo din spatele clasamentului. E într-un moment delicat de o perioadă de timp bună şi pe bună dreptate.

El a crezut în echipă, a făcut-o excelent, dar rezultatele te menţin în poziţia de a antrena. A avut toată susţinerea conducerii, iar lucrurile au început să scârţâie, lumea e deja impacientată, nu mai există răbdare.

Nu ştiu ce se va întâmpla cu Dinamo şi Burcă, dacă vor pierde şi cu FCSB. Cred că şi Burcă e obosit, din declaraţii. Când nu reuşeşti, faci tot ce depinde tine, iar la un moment dat ceva trebuie să se întâmple„, a declarat Viorel Moldovan, conform aceleiaşi surse citate mai sus.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că jucătorii importanţi ai vicecampioanei nu au efectuat îndeajuns de multe antrenamente alături de restul lotului.

MM a mai remarcat şi jocul bun al „câinilor” din duelul cu Universitatea Craiova, în ciuda înfrângerii suferite de roş-albi.

„Medicii noștri s-au pregătit cu cei mai buni. Noi vom avea toată peluza. Normal sunt vreo 10.000 de locuri disponibile, urmează inelul trei să se completeze… cât s-o completa. Ai noștri ar veni, dar nu poți veni când joci în deplasare în mijlocul fanilor adverși.

Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi. Pantea a fost în Elveția, Olaru a jucat foarte puțin, Risto a jucat și el, nu știu. Până duminică nu e problemă, dar e derby.

Și cu Rapid noi păream favoriți, dar e derby. Lipsește Chiricheș, lipsește Tavi, îl ai pe Pantea sub vârstă. Am văzut Dinamo jucând frumos cu Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:44 VIDEOPalermo – Reggiana 1-2 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Ionuț Nedelcearu, pas greșit în lupta pentru promovare 19:40 Dan Nistor a răbufnit după FCU Craiova – U Cluj 3-2. L-a atacat pe Juan Bauza: „Parcă l-a împușcat cineva!” 19:36 Cine i-a luat locul lui Florinel Coman, în primul 11 al FCSB-ului! Roş-albaştrii se pregătesc de sărbătoare 19:26 FCU Craiova – U Cluj 3-2! Oltenii „respiră” și o lasă pe Dinamo pe ultimul loc! Cum arată clasamentul 19:13 Adrian Mititelu Jr, surprins la FCU Craiova – U Cluj! Prima apariţie publică, după ce a stat în comă zece ore 19:09 Ange Postecoglou, răspuns direct pentru fanii care îl cer pe Radu Drăgușin titular la Tottenham! 19:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Echipele 18:52 „6 inși câștigă mai bine!” Ce salariu avea Gabi Tamaș la Concordia Chiajna, înainte de retragere. A spus suma fără nicio reținere 18:49 Jucătorul dorit de Gigi Becali la FCSB, „dublă” de senzaţie! A ţinut-o pe FCU Craiova „în viaţă”, cu două goluri superbe 18:14 „Vor ieşi flăcări!” Mohamed Salah, reacţie furibundă după scandalul cu Jurgen Klopp! Mesajul scurt transmis Vezi toate știrile
Citește și