Închide meniul

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB: „Nu s-au prea antrenat!” Câte bilete vor primi roş-albaştrii

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 23 noiembrie 2023, 23:24

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB: „Nu s-au prea antrenat! Câte bilete vor primi roş-albaştrii

Mihai Stoica, detalii despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

Mihai Stoica, la finalul unui meci al FCSB-ului/ Profimedia

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB. Managerul general al roş-albaştrilor a dezvăluit că jucătorii importanţi ai vicecampioanei nu au efectuat îndeajuns de multe antrenamente alături de restul lotului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo – FCSB, derby-ul Ligii 1, se va disputa duminică, de la ora 20:30, şi va fi în format live text, pe AS.ro. Partida se va juca pe Arena Naţională, iar MM Stoica a anunţat că fanii roş-albaştrilor au primit întreaga peluză.

Mihai Stoica nu are linişte înainte de Dinamo – FCSB

Mihai Stoica a tras un semnal de alarmă şi a dezvăluit că Darius Olaru, Alexandru Pantea şi Risto Radunovic nu au efectuat prea multe antrenamente înaintea derby-ului, date fiind meciurile naţionalelor.

Acesta susţine că nu se pune problema ca jucătorii să lipsească, însă subliniază că partida cu Dinamo este un derby, indiferent de poziţiile din clasament, astfel că orice se poate întâmpla.

MM a mai remarcat şi jocul bun al „câinilor” din duelul cu Universitatea Craiova, în ciuda înfrângerii suferite de roş-albi.

Reclamă

„Medicii noștri s-au pregătit cu cei mai buni. Noi vom avea toată peluza. Normal sunt vreo 10.000 de locuri disponibile, urmează inelul trei să se completeze… cât s-o completa. Ai noștri ar veni, dar nu poți veni când joci în deplasare în mijlocul fanilor adverși.

Jucătorii importanți nu prea s-au antrenat cu noi. Pantea a fost în Elveția, Olaru a jucat foarte puțin, Risto a jucat și el, nu știu. Până duminică nu e problemă, dar e derby.

Și cu Rapid noi păream favoriți, dar e derby. Lipsește Chiricheș, lipsește Tavi, îl ai pe Pantea sub vârstă. Am văzut Dinamo jucând frumos cu Universitatea Craiova”, a declarat Mihai Stoica, conform orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, MM a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Ovidiu Burcă, despre care susţine că a reuşit să o promoveze pe Dinamo, deşi nimeni nu-i dădea nicio şansă.

„E unul dintre antrenorii care ar trebui în anchetele de sfârșit de an să fie nominalizat. Nimeni nu a făcut ceva ce se aștepta. Toți ne așteptam ca Dinamo să retrogradeze în C, dar el a promovat echipa. Și a câștigat un play-off cu o echipă de Liga 1. Burcă e acolo lângă Dorinel, lângă Măldărășanu”, a mai spus Mihai Stoica.

Ovidiu Burcă, mesaj clar înainte de Dinamo – FCSB

Ovidiu Burcă a transmis un mesaj important pentru suporteri înainte de Dinamo – FCSB. Tehnicianul formației din „Ștefan cel Mare” a vorbit despre marea partidă cu vicecampioana României.

„Cred că săptămâna derby-ului era una dintre cele mai intense săptămâni. Îmi aduc aminte că intensitatea la antrenamente era la un nivel incredibil, voiam să jucăm, știam ce bucurie le puteam aduce suporterilor. Totul era la intensitate maximă, și nopțile erau mai grele.

„Avem nevoie de suporteri alături de noi! Împreună putem întoarce situația asta care nu este plăcută nici pentru noi, dar nici pentru ei. Vom face tot ce putem pentru ca ei să plece acasă fericiți”, a spus Ovidiu Burcă, într-un interviu pentru Dinamo TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și