Închide meniul

Mihai Stoica a povestit un episod pe care l-a trăit cu Horaţiu Feşnic: „Aşa aroganţă nu am văzut la nimeni”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 10:01

Reclamă
Mihai Stoica a povestit un episod pe care l-a trăit cu Horaţiu Feşnic: „Aşa aroganţă nu am văzut la nimeni

Mihai Stoica a povestit un episod pe care l-a trăit cu Horaţiu Feşnic

Mihai Stoica, în timpul unui meci al FCSB-ului / Profimedia Images

Mihai Stoica a povestit un episod pe care l-a trăit cu Horaţiu Feşnic. Oficialul FCSB-ului a dezvăluit dialogul respectiv în contextul partidei Farul – Hermannstadt 1-1, la finalul căreia Horaţiu Feşnic i-a arătat cartonaşul roşu lui Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Hagi l-a catalogat drept „arogant” pe arbitrul Horaţiu Feşnic la interviul de după meci. „Regele” s-a enervat şi la conferinţa de presă, cerând o dezbatere publică în legătură cu ce s-a întâmplat pe teren între el şi Feşnic după fluierul final.

Mihai Stoica a povestit un episod pe care l-a trăit cu Horaţiu Feşnic

Am jucat un meci la Iaşi în pandemie. Ieşeau jucătorii din Covid, nu ştiam pe cine să luăm. Cei ce aveau rezultat negativ urcau în avion. Am pierdut 5-2, mai erau câteva minute şi Feşnic l-a eliminat pe Olaru pentru că a înjurat.

După meci, i-am spus aşa: ‘Pot să îţi spun câteva cuvinte? Acum 30 de ani, la un meci la Piatra Neamţ, Porumboiu l-a eliminat pe Cătălin Mirea (n.r. fost fundaş la Oţelul Galaţi). M-am dus după meci şi l-am întrebat: ‘Nea Adi, de ce l-ai eliminat?’ Mi-a răspuns: ‘Dacă era Vali Ştefan (n.r. unul dintre cei mai mari jucători din istoria Oţelului) mă făceam că nu aud, dar pe ăsta nici nu îl ştiam” (n.r. râde).

Feşnic mi-a spus pe un ton foarte arogant: ‘Aşa, şi ce vreţi să spuneţi? Nu înţeleg’. I-am spus: ‘Am ani de meserie mai mulţi decât ai tu de când te-ai născut’.

Reclamă

Nu ştiu dacă ai auzit de Concetto Lo Bello (n.r. fost arbitru italian), a spus: ‘Un arbitru mare vede bine, dar aude prost’. Nu am văzut aşa aroganţă la nimeni. Am vorbit cu Istvan Kovacs, despre care se spune că este arogant. Nu. A vorbit normal. Aşa ceva nu mi s-a întâmplat, şi este foarte tânăr”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă! Ce dialog a avut cu Horaţiu Feşnic la finalul meciului: „E incredibil”

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă în timp ce discuta despre arbitrul Horaţiu Feşnic, care i-a arătat cartonaşul roşu.

Antrenorul şi patronul Farului Constanţa a avut un discurs lung în care a povestit ce dialog a avut cu centralul care i-a acordat direct cartonaşul roşu. Hagi l-a catalogat ca fiind „arogant” pe Feşnic şi a susţinut că centralul nu a vrut să discute deloc cu el.

Reclamă 4 / 0/3

”Am păţit ceva astăzi, pe teren… incredibil. Vreau să fiu cât mai calm. Să te duci la un arbitru, antrenor principal, să te duci să îi ceri (n.r.: explicaţii) la o fază unde s-a văzut foarte clar. Cred eu, şi nu cred că greşesc, că a fost fault 100% la Larie. Fault clar, lasă mingea, luăm gol, în aceeaşi fază. E VAR-ul, consultă şi au închis ochii. Adică nu mai e fault.

Mă duc la sfârşitul meciului la el, liniştit, i-am spus: ‘E VAR. De ce nu aţi dat fault?’. Mi-a dat direct roşu. Fără să-mi zică nimic. Dacă ajungem ca nici măcar să nu întrebăm şi vor să facă ce vor ei… parcă e altceva, parcă e prea mult.

Credeam că între noi şi ei e respect, că poate să existe o comunicare… Dar aşa, să nu dai explicaţii, ‘du-te de-aici, băi, n-am ce să discut eu cu tine’. Sunt şi eu îndreptăţit, scuzaţi-mă.

Sunt şi eu la un club, duc un club, nu e uşor în România. Mă duc să îi cer o explicaţie legată de faza aia. Nu că aşa mi-a venit mie.

„După aia, bineînţeles că am zis şi eu, arogant”

După aia, bineînţeles că am zis şi eu, arogant. Nu poţi să mă priveşti aşa de sus, e aşa de sus el şi eu aşa jos. Că îmi scrie în raport. Ce mai contează. Am văzut că faci ce vrei tu. Şi noi, pedepsiţi, nepedepsiţi trebuie să înghiţim. E prea mult.

Dacă făceam ceva chiar recunoşteam. Să te duci să pui o întrebare. Nimic, un cuvânt, mi-a dat roşu. El nu avea ce să discute cu mine. Păi, stai, dom’le, nu putem să vă întrebăm?

Dacă eu am greşit, ok. Dacă el a greşit, cine plăteşte? Ori eu, ori el. Nu se poate, stăm aşa, ce facem? E deja prea mult. Nu sunt doar antrenorul ăla de pe bancă. Eu ţin un club. Să nu pot să te întreb! E dreptul meu, să vin pe teren, să te întreb: ‘De ce nu ai revenit? A fost fault clar la Larie. Ai pus VAR-ul. De ce l-aţi băgat?’. Faza a continuat, s-a oprit, de acolo s-a dat golul.

Reclamă

(n.r.: Vă gândiţi să faceţi la o contestaţie?) Nu ştiu ce contestaţie. Ce să faci? Poate conducerea ştie mai multe. Dar ce să faci? Noi suntem ăia micii, pedepsiţii, şi ei sunt ăia mari. Sunt cei mai mari. E un semnal de alarmă! Ori eu am greşit, şi dacă am greşit oricum o să fiu pedepsit. Trebuie analizat public. Dezbatere! Dacă ăla nu e fault la Larie… Atac întârziat la el… E fault, dă fault!”, a tunat Gică Hagi, extrem de supărat, la conferinţa de presă.

 

 

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii 8:55 VIDEOReacţia de mare campion a lui Max Verstappen, după ce a fost învins de Lando Norris în Marele Premiu de la Miami Vezi toate știrile
Citește și