Închide meniul

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă! Ce dialog a avut cu Horaţiu Feşnic la finalul meciului: „E incredibil”

Bogdan Stănescu Publicat: 12 noiembrie 2023, 9:07

Reclamă
Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă! Ce dialog a avut cu Horaţiu Feşnic la finalul meciului: „E incredibil

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă!

Gică Hagi la conferinţa de presă de după meciul cu Hermannstadt / AntenaSport

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă în timp ce discuta despre arbitrul Horaţiu Feşnic, care i-a arătat cartonaşul roşu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul şi patronul Farului Constanţa a avut un discurs lung în care a povestit ce dialog a avut cu centralul care i-a acordat direct cartonaşul roşu. Hagi l-a catalogat ca fiind „arogant” pe Feşnic şi a susţinut că centralul nu a vrut să discute deloc cu el.

Gică Hagi s-a enervat şi la conferinţa de presă!

În primul rând, 4 egaluri acasă. Trebuia să scoatem mult mai mult, să facem mult mai mult, dar câteodată în fotbal pare că sunt momente în care nu-ţi iese, nu eşti inspirat.

Cu toţii, vorbim de staff, de echipă, trebuie să vedem, să analizăm, să găsim soluţii că nu putem să mergem tot aşa.

După ce marcăm gol, în special în repriza a doua cădem puţin, vine adversarul peste noi, ne domină, pune foarte multe mingi în careul nostru şi bineînţeles că vin şi greşelile.

Reclamă

E clar că trebuie să analizăm în pauza asta şi să vedem cum facem să câştigăm fiindcă meciurile trec şi pierdem multe puncte. Nu e bine.

„Am păţit ceva incredibil pe teren”

Al doilea lucru, am păţit ceva astăzi, pe teren… incredibil. Vreau să fiu cât mai calm. Să te duci la un arbitru, antrenor principal, să te duci să îi ceri (n.r.: explicaţii) la o fază unde s-a văzut foarte clar. Cred eu, şi nu cred că greşesc, că a fost fault 100% la Larie. Fault clar, lasă mingea, luăm gol, în aceeaşi fază. E VAR-ul, consultă şi au închis ochii. Adică nu mai e fault.

Mă duc la sfârşitul meciului la el, liniştit, i-am spus: ‘E VAR. De ce nu aţi dat fault?’. Mi-a dat direct roşu. Fără să-mi zică nimic. Dacă ajungem ca nici măcar să nu întrebăm şi vor să facă ce vor ei… parcă e altceva, parcă e prea mult.

Reclamă 4 / 0/3

Credeam că între noi şi ei e respect, că poate să existe o comunicare… Dar aşa, să nu dai explicaţii, ‘du-te de-aici, băi, n-am ce să discut eu cu tine’. Sunt şi eu îndreptăţit, scuzaţi-mă.

Sunt şi eu la un club, duc un club, nu e uşor în România. Mă duc să îi cer o explicaţie legată de faza aia. Nu că aşa mi-a venit mie.

„După aia, bineînţeles că am zis şi eu, arogant”

După aia, bineînţeles că am zis şi eu, arogant. Nu poţi să mă priveşti aşa de sus, e aşa de sus el şi eu aşa jos. Că îmi scrie în raport. Ce mai contează. Am văzut că faci ce vrei tu. Şi noi, pedepsiţi, nepedepsiţi trebuie să înghiţim. E prea mult.

Dacă făceam ceva chiar recunoşteam. Să te duci să pui o întrebare. Nimic, un cuvânt, mi-a dat roşu. El nu avea ce să discute cu mine. Păi, stai, dom’le, nu putem să vă întrebăm?

Dacă eu am greşit, ok. Dacă el a greşit, cine plăteşte? Ori eu, ori el. Nu se poate, stăm aşa, ce facem? E deja prea mult. Nu sunt doar antrenorul ăla de pe bancă. Eu ţin un club. Să nu pot să te întreb! E dreptul meu, să vin pe teren, să te întreb: ‘De ce nu ai revenit? A fost fault clar la Larie. Ai pus VAR-ul. De ce l-aţi băgat?’. Faza a continuat, s-a oprit, de acolo s-a dat golul.

(n.r.: Vă gândiţi să faceţi la o contestaţie?) Nu ştiu ce contestaţie. Ce să faci? Poate conducerea ştie mai multe. Dar ce să faci? Noi suntem ăia micii, pedepsiţii, şi ei sunt ăia mari. Sunt cei mai mari. E un semnal de alarmă! Ori eu am greşit, şi dacă am greşit oricum o să fiu pedepsit. Trebuie analizat public. Dezbatere! Dacă ăla nu e fault la Larie… Atac întârziat la el… E fault, dă fault!”, a tunat Gică Hagi, extrem de supărat, la conferinţa de presă.

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi!

Faza care l-a scos din minţi pe Gică Hagi s-a petrecut înainte ca Farul să primească gol în prelungirile meciului cu Hermannstadt.

Reclamă

„Regele” a acuzat un fault asupra lui Ionuţ Larie înainte ca Alhassan să înscrie şi să îi facă pe sibieni să plece cu un punct de la Ovidiu.

Cu 30 de secunde înainte de golul lui Alhassan, Dan Sîrbu, fundașul Farului, l-a împins uşor pe atacantul lui Hermannstadt, care după aceea l-a călcat pe Ionuţ Larie.

Horaţiu Feşnic a lăsat jocul să continue, balonul a ajuns la Borgnino, care a fost deposedat, iar ulterior Alhassan a marcat, stabilind scorul final.

Ionel Dănciulescu: „E o situație în care Borgnino nu trebuia să piardă mingea”

E un avantaj lăsat, probabil. Lovește Larie mingea cu capul, mingea pleacă din zona aia, apoi e călcat Larie. El vede că mingea se duce la albastru (n.r.- la jucătorul Farului). Putea să dea fault, dar a lăsat legea avantajului.

Asta e o situație în care Borgnino nu trebuia să piardă mingea. Sîrbu a fost în marcaj. Nu e un fault să dai 11 metri la asta. Apoi a fost călcat Larie, dar vede că mingea merge la un jucător al Farului și lasă legea avantajului”, a transmis Ilie Dumitrescu.

Cred că e faultul lui Sîrbu în primă fază, se duce intenționat în jucătorul sibian, care apoi îl calcă pe Larie. Așa pare. Dacă mingea n-ar fi ajuns la Borgnino, Feșnic ar fi dat fault”, a spus Ionel Dănciulescu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și