Închide meniul

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali, la academie! ”Fă selecție și dă jumătate din ei afară”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 14:33

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali, la academie! ”Fă selecție și dă jumătate din ei afară”

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali, la academie! ”Fă selecție și dă jumătate din ei afară”

Mihai Stoica, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali, în ceea ce privește academia celor de la FCSB. Patronul roș-albaștrilor vrea să reducă la jumătate cheltuielile acestui sector, iar MM poate lua toate deciziile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”I-am spus lui Vasi Geambazi să facă curțenie la academie. Vreau să nu mă mai coste 120.000 de euro, vreau să mă coste 60.000. I-am spus să facă curățenie, dar nepoții mei nu ascultă, fac ce vor.

Mihai Stoica a primit mână liberă de la Gigi Becali

Așa că am spus că de selecție se ocupă MM! «Fă selecție și dă jumătate din ei afară! Jumătate din antrenori, jumătate din personal!». Pentru ce să bag atâția bani? Că nu scot nimic. Sunt doar câțiva care au ieșit de acolo, Pantea, Chirițoiu, Ciuciulete și încă unul.

Am zis eu că fac echipă de Divizia B, dar o să o desființăm și pe aia, am băgat și pe acolo vreo 300.000”, a spus Gigi Becali, la Pro Arena.

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman nu a întârziat. ”Mbappe” a recunoscut că e tentat să plece de la FCSB pentru a juca mai mult. Coman a marcat un gol în duelul cu Mioveni (5-1). A fost doar a doua reușită în Liga 1 pentru jucătorul cotat la 3 milioane de euro.

Reclamă

”Noi nu angajăm jucători ca să joace mai mult. Punem jucători ca să joace fotbal?! Nu avem în contract să joace mai mult. Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult? Facem binefacere să joace Coman mai mult?

Avem nevoie şi de rezerve. Nu s-au apucat toţi de fotbal ca să joace? Joacă, unii sunt rezerve. El e o rezervă. Florinel, dacă vrea să joace mai mult, trebuie doar să se antreneze. El are talent”, a spus Becali, pentru sursa citată.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţele că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

Reclamă 4 / 0/3

Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” Vezi toate știrile
Citește și