Închide meniul

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman: ”Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult?”

Dan Roșu Publicat: 6 decembrie 2022, 12:48

Reclamă
Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman: ”Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult?”

Ioan Andone a fost pe lista lui Gigi Becali la FCSB

Gigi Becali, într-o conferință de presă / Hepta

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman nu a întârziat. ”Mbappe” a recunoscut că e tentat să plece de la FCSB pentru a juca mai mult. Coman a marcat un gol în duelul cu Mioveni (5-1). A fost doar a doua reușită în Liga 1 pentru jucătorul cotat la 3 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Noi nu angajăm jucători ca să joace mai mult. Punem jucători ca să joace fotbal?! Nu avem în contract să joace mai mult. Ce suntem? Societate de binefacere să joace mai mult? Facem binefacere să joace Coman mai mult?

Răspunsul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman

Avem nevoie şi de rezerve. Nu s-au apucat toţi de fotbal ca să joace? Joacă, unii sunt rezerve. El e o rezervă. Florinel, dacă vrea să joace mai mult, trebuie doar să se antreneze. El are talent”, a spus Becali, la Pro Arena.

Florinel Coman a recunoscut că s-a dus la Gigi Becali și i-a cerut să-l lase să plece de la FCSB.

Florinel Coman vrea să plece de la FCSB

„Mă bucur pentru acest gol, nimic mai mult. Mă bucur în sinea mea. Vrei să rup peretele? Avem o restanță vrem și aproape suntem convinși că vom lua cele trei puncte. Suntem pe o linie foarte bună. Vreu să terminăm cât mai sus, să câștigăm toate meciurile din acest an și să începem de la anul cu un moral bun.

Reclamă
Reclamă

Nu vreau să comentez despre Pintilii, dânsul v-a explicat situația. A fost o perioadă de antrenamente bune și atât tot. Eu vreau să ajung cine sunt, nu mă interesează ce își doresc ceilalți. Orice jucător vrea să joace, este normal să caut o echipă, de aia m-am apucat să joc. Nu știu ce fac, mă gândesc. A fost o convorbire și atăta tot. Nu am aflat nicio discuție, nu am aflat nimic. Există o echipă care să dea trei milioane pe mine!„, a spus Florinel Coman, după FCSB – CS Mioveni 5-1, conform digisport.ro.

Giovanni Becali are încredere că Florinel Coman va redeveni „Mbappe”

Giovanni Becali nu şi-a pierdut speranţele că Florinel Coman va deveni un jucător de bază la naţionala României. Impresarul este încrezător că atacantul de 24 de ani de la FCSB va redeveni „Mbappe”. Adi Mutu speră să profite de problemele cu care s-a confruntat în ultimele sezoane şi să îl aducă în Giuleşti.

”Are 24 de ani, Coman nu e un jucător terminat. Un jucător terminat e la 32-33 de ani, când se accidentează şi iese din formă. Dar la 25 de ani, Coman e în floarea vârstei.

Reclamă

Moralul trebuie să şi-l facă singur, dacă nu se ajută el singur, restul (n.r grupului) e greu să îl ajute. Va avea ocazii, nu e o problemă. Staţi liniştiţi! Dar asta depinde doar de el„, a declarat Giovanni Becali în exclusivitate pentru Antena Sport.

Reclamă

Ce crezi că va face FCSB cu PAOK, după ce a învins-o pe Sepsi?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:36 30 sept.

Atletico – Real Madrid 1-1! Echipa lui Simeone a obţinut un egal dramatic! Partida a fost întreruptă din cauza fanilor gazdelor

0:19 30 sept.

„Credeați că am uitat fotbalul?” Florin Tănase, reacţie fabuloasă după ce a marcat primul gol pentru FCSB de la revenire!

0:16 30 sept.

„Dă, bă, cu pumnul!” Gigi Becali l-a avertizat pe Ştefan Târnovanu după Sepsi – FCSB 0-1: „Să îi fie frică”

0:15 30 sept.

FC Porto – Arouca 4-0 şi Braga – Rio Ave 4-0 au fost LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total în Liga Portugal

0:06 30 sept.

Decizia lui Alex Băluţă după ce a fost criticat de Gigi Becali! Fotbalistul FCSB-ului a făcut dezvăluirea după victoria cu Sepsi

0:05 30 sept.

Gigi Becali, discurs vehement despre comportamentul lui Dorinel Munteanu: „Dacă Maftei era fiul meu, ziceam să îi facă mai rău!”

1 VIDEOPAOK – Aris 0-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu, prima înfrângere a sezonului chiar înaintea meciului cu FCSB 2 Sepsi – FCSB 0-1. Victorie la limită pentru campioana României. Florin Tănase a marcat primul gol de la revenire 3 VIDEOEliza Samara – Man Kuai 0-3, în primul tur de la China Smash 2024. Eşec pentru româncă, live în AntenaPLAY 4 Cum a fost surprins Dan Şucu, după ce Rapid a rămas fără victorie în Giuleşti! Reacţia nervoasă a lui Victor Angelescu 5 „Facem prea multe greşeli!” Marius Şumudică şi-a taxat jucătorii, după Rapid – Oţelul 0-0! Ce a spus despre N’Jie şi Boupendza 6 Gloria Buzău – Farul 1-0. Buzoienii i-au învins pe constănţenii lui Gică Hagi şi au obţinut prima victorie acasă din acest sezon
Citește și