Închide meniul

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!”

Publicat: 21 mai 2024, 21:23

Reclamă
Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB: „Gigi Becali hotărăşte!

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB

Mihai Stoica, la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului / Profimediaimages

Mihai Stoica a dezvăluit care sunt cei şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB, înainte de startul preliminariilor UEFA Champions League. Preşedintele Consiliului de Administraţei al campioanei României a pus ochii pe mai mulţi fotbalişti ai rivalelor din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Ştefănescu este cel mai râvnit jucător de oficialul roş-albaştrilor. Mijlocaşul lui Sepsi a înscris 14 goluri în această ediţie de campionat, dar Laszlo Dioszegi i-a interzis să se transfere la FCSB. Totul după ce Dan Şucu acuzase că Ştefănescu s-ar fi înţeles cu Gigi Becali chiar înaintea meciurilor directe din play-off.

Mihai Stoica a pronunţat numele celor şase jucători pe care i-ar transfera la FCSB

Mihai Stoica ar fi tentat şi să transfere câte doi jucători care au avut evoluţii notabile la Farul şi Rapid. Totuşi, a precizat că ultimul cuvânt îi aparţine lui Gigi Becali.

Mie îmi place de Ştefănescu. Gigi hotărăşte ce jucător, eu nu vreau să încalc regulamentele. L-am pus în toate topurile, îmi place de el, de când l-am văzut pentru prima oară jucând, chiar şi atunci când juca fundaş stânga.

Ştefănescu este jucătorul echipei din Sfântu Gheorghe. Nu pot să vorbesc despre ce ar face la noi. Şi Mitriţă îmi place. Îmi plac şi Louis Munteanu şi Grameni. De la Rapid îmi plac Rrahmani şi Krasniqi”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă
Reclamă 4

Patronul lui Sepsi i-a stabilit un preţ special lui Gigi Becali. În cazul în care îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, finanţatorul FCSB-ului ar fi nevoit să achite 10 milioane de euro, plus un euro.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu după Sepsi – FCSB 2-2.

Gică Hagi, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec

Gică Hagi a făcut un anunţ de ultimă oră despre transferul lui Denis Alibec. Atacantul naţionalei României este dorit de Farul, dar şi de Gigi Becali la FCSB.

Reclamă

Hagi a discutat deja cu Denis Alibec şi a spus că, dacă se va întoarce în România, atunci va fi la Farul. Totuşi, „Regele” a spus că prioritatea lui Alibec este rămână să joace în străinătate.

Denis, am vorbit cu el, suntem deschişi oricând. Dar are Campionatul European în faţă, prioritar pentru el este să joace afară. În ţară presupun că da, vine la noi„, a spus Gică Hagi la digisport.ro.

Hagi a dezvăluit şi motivul pentru care David Kiki a plecat de la Farul şi va semna cu FCSB.

Kiki îşi dorea foarte mulţi bani, avea pretenţiile lui pe care noi nu le puteam susţine. El a jucat foarte bine„, a mai spus Hagi.

Cum se va încheia meciul România - Belgia de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
0:04

Fază controversată în Olanda – Franţa! Xavi Simons a înscris, dar golul starului de la Leipzig a fost anulat

23:53 21 iun.

Olanda – Franța 0-0. Duelul „incendiar” din Grupa D s-a încheiat nedecis. Xavi Simmons a avut un gol anulat

23:35 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Totul despre meciul care ar putea să le aducă tricolorilor calificarea în optimi la EURO 2024!

23:03 21 iun.

VideoAlexandra Tudor şi Dani Oţil au luat pulsul Marelui Premiu de Formula 1 de la Barcelona: „Se anunţă o cursă uau”

22:54 21 iun.

România – Belgia, la EURO 2024 | Domenico Tedesco i-a lăudat pe „tricolori”! Ce jucători a remarcat: „Asta e calitatea lor”

22:24 21 iun.

David Popovici, după ce a cucerit două medalii de aur la Campionatele Europene de Nataţie: „Sunt chiar fericit”!

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și