Închide meniul

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”!

Publicat: 25 aprilie 2024, 17:43

Reclamă
Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul!

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB

Marius Ştefănescu, în timpul unui meci Sepsi - FCSB / Hepta

Marius Ştefănescu a avut o reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB. Dorit de Gigi Becali, Laszlo Dioszegi „i-a dat interzis” la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Totuşi, dacă Gigi Becali îl vrea neapărat pe Marius Ştefănescu, Dioszegi a spus că l-ar lăsa să plece acolo pentru 10 milioane de euro, plus un euro.

Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”!

A fost un meci plăcut, deschis (n.r. 2-2 cu FCSB). Ne-am descurcat bine. Prima repriză a fost a lor, apoi am avut și noi ocaziile noastre. Nu ne dăm bătuți, mai avem patru meciuri, tratăm fiecare meci cu seriozitate.

Dacă va veni o ofertă bună, normal că voi pleca. Asta dacă dă cineva 10 milioane, dau eu un euro, ca să plec, dacă așa a zis patronul!”, a declarat Marius Ștefănescu pentru digisport.ro, după Sepsi – FCSB 2-2.

E e de menţionat că preţul de 10 milioane plus un euro pentru Ştefănescu este doar pentru FCSB, echipă unde Dioszegi nu vrea să îl transfere. Ştefănescu a fost acuzat anterior de conducerea Rapidului că nu a vrut să joace împotriva FCSB-ului.

Reclamă

„Este ultimul tău sezon în Liga 1?” Marius Ştefănescu, reacţie total neaşteptată: „Îmi spui după!”

Marius Ştefănescu a avut o reacţie total neaşteptată când a fost întrebat dacă va pleca de la Sepsi la finalul sezonului. Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a înscris în eşecul suferit de covăsneni în faţa Universităţii Craiova, scor 1-3, în etapa a 5-a a play-off-ului Ligii 1.

Aflat pe lista de transferuri a lui FCSB şi Rapid, Ştefănescu face cel mai bun sezon al carierei. Are 13 goluri, dar şi 3 pase decisive în această ediţie de campionat.

După eşecul cu Universitatea Craiova, Marius Ştefănescu a refuzat să vorbească despre viitorul său. A avut chiar un dialog inedit cu reporterul care i-a luat interviul.

Reclamă 4 / 0/3

(Reporter: Din informaţiile mele, care sunt foarte sigure, există foarte mare interes pentru tine. Nu vreau să dau nume. Va fi ultimul tău sezon în Liga 1?) Nu ştiu dacă va fi ultimul sezon al meu, dar dacă ştii ceva, poţi să îmi spui şi mie. (Reporter: Nu ştii? Te faci că nu ştii!) Dacă ştii, îmi spui după. Eu chiar nu ştiu!”, a declarat Marius Ştefănescu la digisport.ro.

Laszlo Dioszegi i-a transmis lui Gigi Becali ce preţ are Marius Ştefănescu

A fost scandal după ce Marius Ştefănescu nu a intrat cu FCSB, iar Dioszegi a promis că nu îl va da pe jucătorul său la echipa lui Gigi Becali nici pentru 10 milioane de euro.

Patronul covăsnenilor e decis să se ţină de cuvânt. Totuşi, Dioszegi a precizat că nu va mai avea cum să blocheze transferul lui Ştefănescu la FCSB dacă Gigi Becali va achita mai mult de 10 milioane de euro.

Domnul Becali nu știe că la noi la secui există un proverb sau cuvântul dat e mai presus de orice. Și dacă am spus că nu vreau să se vorbească despre Ștefănescu la FCSB, nu îl dau nici pe 10.000.000 de euro. Nu cred că o să scoată 10 milioane plus 1 euro.

Cinstea și onestitatea noastră nu se poate cumpăra cu nimic. Noi de la început am conceput să facem clubul, să fim un club care o să fie respectat în toată țara. Nu se pune problema de așa ceva. Pentru mine personal e subiect închis definitiv.

(n.r. – Dacă vine Ștefănescu și spune că vrea la Becali?) Păi, atunci, dacă eu am spus așa, o să îi zic ‘Că mai există 10.000 de cluburi, cred că o să fie interes și de acolo pentru tine și până la urmă e vorba de cuvântul tău și de onoarea mea‘”, a declarat Laszlo Dioszegi pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOOvidiu Ionescu a debutat cu o victorie pe tabloul principal la Saudi Smash 2024, exclusiv în AntenaPLAY 15:45 VIDEORomânia – Japonia 4-2 a fost în AntenaPLAY! Victoria ISTORICĂ pentru tricolori la Campionatul Mondial de hochei 15:31 Anunț important despre Radu Drăgușin! Ce se întâmplă cu românul, după ce Florin Manea a spus că ar putea pleca de la Tottenham 15:27 Jucătorii de la U Cluj vor să o retrogradeze pe Dinamo! Prima anunțată în vestiar pentru o victorie în fața „câinilor” 15:15 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami! Max Verstappen, în pole position în cursa de sprint 14:53 Va pune FCSB abonamente la vânzare din sezonul viitor? Mihai Stoica a făcut un anunț important pentru fanii campioanei 14:50 LIVE VIDEOLeeds – Southampton, acum în AntenaPLAY. Leeds își joacă ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 14:28 „E fantastic!” Elias Charalambous, anunțul momentului despre Vlad Chiricheș! S-a operat și va reveni mult mai repede pe teren 13:54 „Ce mesaj ați primit de la Gigi Becali?” Reacția lui Elias Charalambous. Dezvăluiri de la sărbătoarea de titlu a FCSB-ului 13:48 „Lipsă totală de respect!” Galeria lui Rapid boicotează meciul cu CFR Cluj! Anunțul de ultim moment Vezi toate știrile
Citește și