Închide meniul
Foto

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit că Octavian Popescu a fost comparat cu Irinel Columbeanu: „E copil cuminte!”

Publicat: 24 octombrie 2023, 17:01

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit când a auzit că Octavian Popescu a fost comparat cu Irinel Columbeanu: „E copil cuminte!”

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit comparaţia dintre Octavian Popescu şi Irinel Columbeanu

Octavian Popescu, avertizat să nu calce pe urmele lui Irinel Columbeanu / Colaj Instagram/Hepta

Mihai Stoica a răbufnit când a aflat că Octavian Popescu a fost comparat cu Irinel Columbeanu. Dumitru Dragomir a fost cel care l-a arătat cu degetul pe atacantul de 20 de ani al FCSB-ului şi a stârnit reacţia imediată a lui MM.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Popescu a fost avertizat în privinţa vieţii extrasportive. Totul după ce a ajuns rezervă la vicecampioana României şi a marcat numai 2 goluri în această ediţie de campionat.

Mihai Stoica a răbufnit când a auzit comparaţia dintre Octavian Popescu şi Irinel Columbeanu

Fostul preşedinte al LPF a vorbit despre relaţia dintre Tavi Popescu şi iubita lui şi a tras un semnal de alarmă.

Am auzit niște lucruri despre Tavi Popescu ăsta de la FCSB. Să aibă grijă FCSB de el să nu pățească ce pățește și Irinel Columbeanu. Doar ce am citit, că e periculos. Am auzit că are o de asta nefericită și un anturaj nefericit. Nu pot să spun mai mult. El crede că e Făt Frumos, ca Irinel. Nu e o problemă dacă se iubesc, poa’ să fie mai mare decât el cu 6, 20 de ani. Să aibă grijă că la 20 de ani poți să aluneci așa de rău„, a declarat Dumitru Dragomir la Fanatik.

Reacţia lui Mihai Stoica a venit imediat. Oficialul FCSB-ului i-a luat apărarea tânărului jucător. Asigură că Tavi Popescu nu are nicio problemă din cauza vieţii extrasportive.

Reclamă

Nu are niciun anturaj. E super ok. Nu știe ce înseamnă alcool sau fumat. N-are niciun fel de problemă. E copil cuminte. El n-a intrat bine în joc (n.r. la meciul cu FC Voluntari)„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali i-a făcut un cadou de nuntă de 200.000 de euro lui Tavi Popescu

Octavian Popescu e gata să se aşeze la casa lui şi se pregăteşte de nuntă. Anunţul a fost făcut de Gigi Becali, cel care a dezvăluit deja că i-a făcut un cadou de 200.000 de euro atacantului de 20 de ani.

„Perla” lui Gigi Becali este de mai mulţi ani într-o relaţie cu Alina (VEZI GALERIA FOTO DE MAI JOS). Tavi Popescu ar fi cerut-o deja în căsătorie pe iubita lui şi se va muta în apartamentul pe care îl cumpără din banii patronului de la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Tavi numai el singur poate să îşi revină. La el e vorba de talent… el are dar. Îi spui la unul care munceşte, el nu e vagabond, el e cuminte. La el nici nu ştim care e secretul. Are o prietenă, se căsătoreşte acum, i-am luat şi apartament de 200.000 de euro ca să se liniştească. Asta am făcut. I-am zis: ‘Uite, îţi dau 200.000 de euro, ia apartament’.

(Reporter: Îl şi însuraţi?) Păi nu l-am botezat? El e George, nu e Tavi. L-am botezat, el era de sectă. Ce spun ei pocăiţi, dar e minciună, e sectă. Atunci el nu avea în curte… cică avea şi o biserică, îi era frică. L-am botezat ortodox, l-am băgat în butoi cu preotul şi acum îl cheamă George. Eu trebuie să îi spun George, nu Tavi. Poate de asta nu joacă, că uit şi îi spun Tavi. El este George, dacă se căsătoreşte… are o prietenă, o să facă logodna prima dată ca să poată să nu trăiască în desfrânare cu prietena lui. Că trebuie să ai o legătură sfântă. Poate după îşi revine„, a declarat Gigi Becali.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și