Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de Dinamo – CSA Steaua: „O creaţie comunistă şi o ofensă la adresa noastră!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 mai 2023, 22:06

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de Dinamo – CSA Steaua: „O creaţie comunistă şi o ofensă la adresa noastră!

Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de Dinamo - CSA Steaua

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Hepta

Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de meciul Dinamo – CSA Steaua, din etapa a 9-a a play-off-ului din Liga 2. Managerul general de la FCSB a ieşit la atac plin de furie la adresa „militarilor”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Derby-ul din liga secundă a avut loc pe Arena Naţională, la nici 24 de ore după ce FCSB a jucat pe cel mai mare stadion al ţării. Oficialul vicecampioanei României a subliniat că nu s-a uitat niciodată la vreun meci al lui CSA Steaua.

Mihai Stoica a răbufnit când a fost întrebat de Dinamo – CSA Steaua

„Steaua a jucat aseară„, a ţinut să afirme MM, cu referire la „războiul” pentru nume, marcă şi palmares care se duce între FCSB şi CSA.

Nu m-am uitat niciodată la meciuri (n.r. ale Stelei). (n.r. de ce?) Pentru că eu consider că echipa asta… în afara faptului că Peluza Sud o cunosc şi chiar i-am apreciat tot timpul, le-am apreciat verticalitatea, chiar dacă niciodată nu am avut o relaţie foarte bună cu ei, cred că este o creaţie comunistă şi e o ofensă la adresa noastră.

Ce o echipă care nu are viitor să cheltuie foarte mulţi bani din bugetul statului… o ofensă. Şi cred că, până la urmă, cineva va răspune penal pentru asta. Nu pot să mă uit la asta.

Reclamă

(n.r. mergeţi pe ideea că nu vă interesează Steaua) Nu, Steaua mă interesează, a jucat aseară (n.r. duminică), 1-0 cu CFR, 42.439 nu e un număr de telefon, e numărul de spectatori care au fost aseară pe Arena Naţională„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Au fost pregătite scenografii speciale de fanii lui Dinamo şi ai lui CSA Steaua. Ultraşii grupării din Ştefan cel Mare au sărbătorit împlinirea a 75 de ani de existenţă. Suporterii au umplut primul inel al peluzei şi au afişat mesajul „Dacă n-am mai fi, nu s-ar mai povesti”. 14.954 de fani au fost prezenţi pe Arena Naţională.

De asemenea, pe întreaga peluză s-a putut observa şi numărul 1948, ceea ce reprezintă anul în care Dinamo s-a înfiinţat. De cealaltă parte, şi cei de la CSA Steaua au venit echipaţi pentru derby-ul cu rivalii alb-roşii. „Tremură haita când în faţă e armata”, a fost mesajul afişat de fanii trupei lui Daniel Opriţa, care de asemenea au umplut primul inel al peluzei Sud.

Reclamă 4 / 0/3

Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo – CSA Steaua

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că pe aleea de acces către Arena Naţională, s-au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torţă şi 2 petarde.

În jurul orei 20:00, pe timpul afluirii suporterilor oaspeţi, jandarmii au identificat patru persoane, având asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau sa le introducă în arena sportivă. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă news.ro.

De asemenea, o altă persoană, din galeria echipei oaspete, a fost depistată, în zona turnichetelor, având asupra sa un spray iritant-lacrimogen. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală privind fapta de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în conformitate cu prevederile Codului Penal.

În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, pe timpul accesului în complexul sportiv al suporterilor oaspeţi, au fost exercitate presiuni asupra dispozitivului de jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea graduală a forţei şi a mijloacelor din dotare.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:43 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă ACUM, live în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 16:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar Vezi toate știrile
Citește și