Închide meniul

Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo – CSA Steaua! Jandarmii le-au confiscat imediat

Viviana Moraru Publicat: 15 mai 2023, 21:31

Reclamă
Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo – CSA Steaua! Jandarmii le-au confiscat imediat

Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo - CSA Steaua

Galeria CSA Steaua, la meciul cu Dinamo din turul play-off-ului din Liga a 2-a / Hepta

Peste 50 de materiale pirotehnice au fost găsite, înaintea derby-ului dintre Dinamo şi CSA Steaua. Jandarmii le-au găsit în interiorul a două bagaje abandonate, şi le-au confiscat imediat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo şi CSA Steaua se întâlnesc în derby-ul rundei a noua din play-off-ul Ligii a 2-a. Meciul este unul de totul sau nimic pentru „câini”, deoarece cu o înfrângere, pierd şansa de a promova direct.

Peste 50 de materiale pirotehnice, găsite înainte de Dinamo – CSA Steaua

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti a anunţat că pe aleea de acces către Arena Naţională, s-au identificat două bagaje abandonate. În interiorul acestora au fost găsite 50 de materiale pirotehnice de tip torţă şi 2 petarde.

În jurul orei 20:00, pe timpul afluirii suporterilor oaspeţi, jandarmii au identificat patru persoane, având asupra lor materiale pirotehnice pe care intenţionau sa le introducă în arena sportivă. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995, privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare, anunţă news.ro.

De asemenea, o altă persoană, din galeria echipei oaspete, a fost depistată, în zona turnichetelor, având asupra sa un spray iritant-lacrimogen. În cauză, au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală privind fapta de port sau folosire fără drept de obiecte periculoase, în conformitate cu prevederile Codului Penal.

Reclamă

În acest sens, materialele pirotehnice au fost ridicate în vederea confiscării şi predării către organele abilitate, în conformitate cu prevederile Legii nr. 126 din 1995 privind regimul materiilor explozive, cu modificările şi completările ulterioare.

De asemenea, pe timpul accesului în complexul sportiv al suporterilor oaspeţi, au fost exercitate presiuni asupra dispozitivului de jandarmi, motiv pentru care a fost nevoie de folosirea graduală a forţei şi a mijloacelor din dotare.

Atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul Dinamo – CSA Steaua

Este o atmosferă de senzaţie în tribunele Arenei Naţionale, la derby-ul dintre Dinamo şi CSA Steaua, din etapa a noua a play-off-ului Ligii a 2-a. Fanii ambelor echipe au pregătit coregrafii spectaculoase.

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Dinamo au pregătit o coregrafie specială, cu ocazia faptului că echipa a împlinit 75 de ani de existenţă, pe 14 mai. Suporterii au umplut primul inel al peluzei, şi au afişat mesajul „Dacă n-am mai fi, nu s-ar mai povesti”.

De asemenea, pe întreaga peluză s-a putut observa şi numărul 1948, ceea ce reprezintă anul în care Dinamo s-a înfiinţat (Vezi galeria foto de la finalul articolului).

De cealaltă parte, şi cei de la CSA Steaua au venit echipaţi pentru derby-ul cu rivalii alb-roşii. „Tremură haita când în faţă e armata”, a fost mesajul afişat de fanii trupei lui Daniel Opriţa, care de asemenea au umplut primul inel al peluzei Sud.

Partida se desfăşoară pe cel mai mare stadion al ţării, Arena Naţională. Oficialii trupei din Ştefan cel Mare au ales această variantă, în speranţa că fanii vor lua cu asalt casele de bilete.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și