Închide meniul

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână! Motivul uluitor pentru care meciul cu Petrolul se va juca în Ghencea

Alex Masgras Publicat: 10 septembrie 2024, 16:33

Reclamă
Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână! Motivul uluitor pentru care meciul cu Petrolul se va juca în Ghencea

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână! Motivul uluitor pentru care meciul cu Petrolul se va juca în Ghencea

Arena Naţională, în timpul unui meci / Profimedia

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână. De la începutul acestui sezon, campioana României a fost nevoită să joace în Ghencea şi pe stadionul Arcul de Triumf, din cauza faptului că pe cel mai mare stadion al ţării au avut loc mai multe concerte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După pauza internaţională, FCSB va juca în Gruia derby-ul cu CFR Cluj, după care va primi vizita celor de la Petrolul Ploieşti, pe 21 septembrie. Cu toate acestea, meciul contra „lupilor galbeni” nu va avea loc pe Arena Naţională.

Revenirea FCSB-ului pe Arena Naţională se amână! Motivul uluitor pentru care meciul cu Petrolul se va juca în Ghencea

Potrivit golazo.ro, FCSB va fi nevoită să joace tot în Ghencea duelul cu Petrolul Ploieşti, chiar dacă gazonul de pe stadionul Steaua este execrabil.

Arena Naţională nu este disponibilă în perioada 20-22 septembrie din cauza unui festival gastronomic organizat în acea perioadă pe străzile din jurul stadionului.

Din motive de siguranţă, Jandarmeria Română a interzis disputarea partidei, în condiţiile în care meciul FCSB – Petrolul este considerat meci cu grad ridicat de risc.

Reclamă
Reclamă

O altă variantă pentru FCSB ar fi fost stadionul Arcul de Triumf. Pentru acest lucru, partida cu Petrolul ar fi trebuit reprogramată pe 20 septembrie, în condiţiile în care, pe 21 septembrie, este programat un meci de rugby. Cu toate acestea, deţinătorii de drepturi TV nu ar fi fost de acord cu modificarea, iar singura variantă pentru FCSB rămâne stadionul Steaua, potrivit sursei menţionate mai sus.

Ianis Hagi, după ce a fost scos de pe lista UEFA, înainte de Rangers – FCSB

Ianis Hagi a dat cărţile pe faţă după ce a fost scos de pe lista UEFA de scoţieni, înainte cu două luni de Rangers – FCSB, dar speră ca echipa sa să câştige duelul cu campioana României, ce se va disputa pe 24 octombrie, pe Ibrox, în Europa League.

Ianis trage tare să revină în atenţia antrenorului şi conducătorilor şi speră că evoluţia din meciul România – Lituania 3-1 să-l ajute. Ianis speră să fie pe noua listă UEFA pe care Rangers o va întocmi la iarnă.

Reclamă

„Chiar dacă se va juca în Scoţia meciul cu FCSB, sper ca Rangers să câştige. Eu nu sunt pe lista de Europa, sper ca Rangers să câştige şi să iasă din grupe.

La iarnă, sper să se regândească lista pentru Europa. Până atunci trebuie să câştig lupta de acolo”, a spus Ianis Hagi în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Va ieși România pe primul loc în grupa ei din Liga Națiunilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:25

LIVE TEXTFinlanda U21 – România U21 1-0. Meci important pentru „tricolorii” lui Daniel Pancu în drumul spre EURO 2025

18:22

Sepsi a anunţat noul antrenor! Decizia conducerii covăsnene: „Avem mare încredere în el”

18:16

Reacţia presei din Ucraina după ce România a învins Lituania cu două goluri marcate în ultimele minute! Remarca despre Lucescu

17:35

„Nu mai dormeam noaptea!” Jannik Sinner a vorbit despre calvarul provocat de scandalul de dopaj: „Nu mai eram acelaşi”

17:21

OFICIAL | Un nou transfer pentru Adrian Mititelu! Jucătorul care a fost prezentat la FCU Craiova

17:07

Mihai Stoica „a luat foc” după România – Lituania 3-1! Discurs dur al oficialului FCSB: „Sunt incompetenţi”

1 VIDEOBernadette Szocs – Wang Manyu 1-3 a fost în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la WTT Champions Macao 2024 2 România – Lituania 3-1! Mircea Lucescu continuă seria perfectă pe banca naționalei! Mihăilă, Marin și Mitriță au făcut spectacol 3 Foto„Până la stele şi dincolo de ele!” Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României 4 VIDEOCe punct a făcut Bernadette Szocs în duelul cu Wang Manyu, la WTT Champions Macao 2024. „Ce unghi a găsit!” 5 Rapid a bătut palma cu CFR Cluj! Mutare spectaculoasă făcută de giuleşteni în ultima zi de mercato 6 Mircea Lucescu a ales lotul pentru România – Lituania, al doilea meci din Nations League. Cine e OUT
Citește și