Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit: „Guvernanţii ăştia ne interzic abuziv să jucăm în oraşul nostru! Poate cineva va răspunde şi penal!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 mai 2022, 18:52

Mihai Stoica a răbufnit: „Guvernanţii ăştia ne interzic abuziv să jucăm în oraşul nostru! Poate cineva va răspunde şi penal!

Mihai Stoica a răbufnit şi îi pune la zid pe cei care se opun ca FCSB să joace în Ghencea

Captură Antena Sport

Mihai Stoica a răbufnit şi a lansat un atac dur, după ce FCSB are şanse mici să joace posibila finală de titlu cu CFR Cluj pe stadionul Ghencea. Managerul general al FCSB spune că echipa lui Toni Petrea este interzisă „abuziv”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica a făcut referire şi la o posibilă cercetare penală în cazul în care FCSB nu va putea juca pe Ghencea.

Mihai Stoica a răbufnit: „Guvernanţii ne interzic abuziv”

Ce nu înțeleg guvernanții ăștia care ne interzic abuziv să jucăm în orașul nostru pe un stadion construit din bani publici este că astfel își atrag antipatia milioanelor de suporteri steliști. Iar asta se traduce în voturi, probabil singurul aspect care i-ar interesa pe cei care s-au făcut stăpâni pe România în momentul de față.

E la fel de adevărat că-și vor câștiga simpatia sutelor de suporteri ceseaiști, dar un calcul sumar relevă insignifianța acestui aspect. Asta ca să nu mai vorbim că poate cineva va răspunde și penal. Au mai fost unii care s-au crezut intangibili. Și cât de tangibili s-a dovedit că erau„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Mihai Stoica are un aliat de lux. Bogdan Stelea e de părere că FCSB ar trebui să joace pe Ghencea.

Reclamă

Stadioanele au fost făcute să poată fi funcţionale pentru toată lumea, din moment ce sunt făcute din bani publici. Încă exista anumite orgolii şi sunt anumite opinii. Cert este că va fi destul de dificil ca FCSB să ajungă să joace pe Ghencea. Toţi contribuim la bugetul de stat.  Normal, legal, ar trebui să aibă posibilitatea să joace„, a spus şi Bogdan Stelea.

Ce a declarat Vasile Dâncu. Replică pentru Gigi Becali şi Florin Tănase

Vasile Dâncu le-a răspuns lui Gigi Becali şi Florin Tănase, cei care vor ca finala pentru titlu FCSB – CFR Cluj să se dispute în Ghencea. Ministrul Apărării Naţionale a transmis că „militarii” trebuie să îşi dea acordul.

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea, chiar dacă Mihai Pintilii nu se aşteaptă ca FCSB să fie primită pe Stadionul Steaua. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” ar fi găsit şi motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Reclamă 4 / 0/3

Problema este una care ține de oportunitățile pe care le avem în acest moment pentru disponibilitatea stadionului. Nu avem un contract cu FCSB, nu avem nici cu LPF sau cu FRF. Poate că încă nu este niciun eveniment, dar nu am discutat cu conducerea clubului și nici nu știu care este situația.

Domnul Becali nu închiriază stadioane. Ar putea închiria chiar unde vrea, dar probabil că trebuie ca cei care sunt proprietari aici că să accepte acest lucru. Este o problemă care ţine și de suporterii echipei Steaua, de comunitatea care înseamnă Steaua București, o comunitate care a dat atâția campioni mondiali.

N-am auzit să fi investit cineva. Eu știu că sunt cel care a pus în proiect acest stadion și n-a investit nici căpitanul de la FCSB și nici alți căpitani. A investit statul român. Cine și revendică acest stadion este poporul român. Eu înțeleg lobby-ul pe care îl face FCSB, dar nu e chiar așa. Nu reacționează chiar toată lumea din țara asta pentru că cineva vorbește la TV”, a declarat Vasile Dâncu, în cadrul unei conferinţe de presă.

Florin Tănase vrea pe Ghencea finala cu CFR Cluj

Florin Tănase a anunțat din nou că jucătorii de la FCSB vor să joace finala cu CFR Cluj pe Ghencea. Gigi Becali susține că va face tot posibilul ca echipa sa să ajungă în premieră pe noul stadion Steaua.

”Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”, a spus Florin Tănase.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și