Închide meniul

Farul – FCSB 0-4 | Florin Tănase vrea pe Ghencea finala cu CFR Cluj. ”Să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2022, 8:35

Farul – FCSB 0-4 | Florin Tănase vrea pe Ghencea finala cu CFR Cluj. ”Să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal”

Farul - FCSB 0-4 | Florin Tănase vrea pe Ghencea finala cu CFR Cluj

Captură Digi Sport

Farul – FCSB 0-4. Florin Tănase a anunțat din nou că jucătorii de la FCSB vor să joace finala cu CFR Cluj pe Ghencea. Gigi Becali susține că va face tot posibilul ca echipa sa să ajungă în premieră pe noul stadion Steaua.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Ne dorim să jucăm acolo, să vedem dacă vom fi acceptați. Dacă nu, să răspundă în fața instanțelor, pentru că nu este normal să nu fim lăsați să jucăm. Ei fac stadionul din banii noștri, dar noi n-avem voie să jucăm acolo? Numai în România se poate întâmpla așa ceva, nu înțeleg!”, a răspuns Tănase.

Despre lupta la titlu, FCSB având în acest moment două puncte sub CFR Cluj și 4 peste CSU Craiova, Tănase a afirmat: „Sperăm ca lupta să rămână încinsă până în ultima etapă. Se joacă, se poate întâmpla orice. Lupta este în 3, atât timp cât și Craiova are șanse matematic”, a spus Florin Tănase, după Farul – FCSB 0-4.

Farul – FCSB 0-4 | Cum vrea CSA Steaua să oprească disputarea derby-ului FCSB – CFR Cluj în Ghencea

Gigi Becali va face solicitare ca derby-ul FCSB – CFR Cluj să se joace în Ghencea. Vestea nu le-a picat deloc bine celor de la CSA Steaua, cei care evoluează în mod obișnuit pe noua arenă. „Militarii” au găsit motivul pentru a-i interzice FCSB-ului să joace posibila „finală” pentru titlu în „casa” lor.

Stadionul Ghencea va fi liber în perioada 20-23 mai, când va avea loc derby-ul FCSB – CFR Cluj. Nici echipa de fotbal, nici cea de rugby din cadrul CSA Steaua nu vor avea meci pe teren propriu, la data respectivă. Totuși, oficialii din Ghencea au găsit un alt motiv pentru a interzice FCSB-ului să joace în „casa” lor.

Reclamă

„Din moment ce au existat litigii cu FCSB, pe care le-am câștigat, atunci e clar că acțiunile lui Gigi Becali ne-au prejudiciat.

Plus că încă mai sunt în plină judecare alte spețe, inclusiv pe subiectul dacă Gigi Becali trebuie să despăgubească CSA Steaua cu 37 de milioane de euro fiindcă a folosit marca Steaua vreme de 10 ani, deși nu avea voie să o facă.

Toate aceste lucruri sunt argumente solide să nu poți da curs solicitării FCSB de a intra pe stadionul din Ghencea.”, a explicat un oficial al CSA Steaua, potrivit gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali: „Direct pe Ghencea o să jucăm!”

După Farul – FCSB 0-4, FCSB poate deveni campioană pe Ghencea. Gigi Becali s-a decis şi a anunţat că va face cerere pentru a juca pe stadionul celor de la CSA Steaua.

„Direct pe Ghencea o să jucăm (n.r. meciul decisiv cu CFR). Ce, e stadionul lor? Crezi că fac ei ce vor (n.r. – CSA Steaua)? Facem plângeri peste tot: DNA, procuratură, mergem peste tot unde e nevoie, chiar și la președinte, pentru a juca acolo, dacă nu ne dau voie. Arcul de Triumf nu este deocamdată o soluție pentru noi, are prea puține locuri.”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și