Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit, în direct la TV: „De ce nu-l trage nimeni pe Hagi la răspundere?! Poate mă enervez”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2023, 19:12

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit, în direct la TV: „De ce nu-l trage nimeni pe Hagi la răspundere?! Poate mă enervez

Mihai Stoica a făcut o adevărată criză de nervi după România - Andorra 4-0. Oficialul de la FCSB a acuzat jocul dur al  celor din Andorra

Mihai Stoica, într-o conferință de presă / Hepta

Mihai Stoica a răbufnit, în direct la TV, în momentul în care a venit vorba despre schimbările de la pauză. Oficialul celor de la FCSB a spus că Hagi face mai multe schimbări la pauză decât FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În contextul în care se speculează că schimbările la pauză de la FCSB sunt făcute la ordinul de Gigi Becali, Mihai Stoica a răbufnit şi a dat exemplul lui Gică Hagi.

Mihai Stoica a răbufnit, în direct la TV

„Hagi face şi mai des schimbări la pauză! Poate mă enervez…! Dar despre el nimeni nu spune nimic, nimeni nu se întreabă: «Hagi de ce face?». De ce nu-l trage nimemi la răspundere pe Hagi? Cred că a schimbat mai des decât am făcut-o noi!

Iar noi suntem în regres? Cum de-l vindem pe Dennis Man în pandemie pe 11 milioane de euro? Cum de-l vindem pe Cordea deşi suntem într-un regres formidabil? (n.r. – o spune ironic). Cum de l-am vândut pe Moruţan? Ce performanţe europeane avea Moruţan? Ratase penalty cu Karagandy, asta era performaţa lui europeană. Batem record după record„, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Gigi Becali, reacţie savuroasă după ce FCSB a învins-o pe Poli Iaşi

Gigi Becali a avut o reacţie savuroasă atunci când a vorbit despre victoria celor de la FCSB în faţa lui Poli Iaşi. Patronul roş-albaştrilor s-a declarat extrem de mulţumit de succesul echipei sale, remarcând faptul că a înregistrat cinci victorii, din tot atâtea meciuri, în Liga 1.

Reclamă

FCSB a învins-o pe Poli Iaşi cu scorul de 2-1, după golurile marcate de Ovidiu Popescu şi Darius Olaru.

„Aduceţi-ne echipe, nu mai avem cu cine să jucăm. Nu am avut emoţii aseară, a fost mingea numai la noi. Numai Compagno a avut trei singur cu portarul. Echipa e prea puternică. Şi la 2-1, nici nu s-au apropiat de careu, ne apăram sus.

(N.r. despre plecarea lui Mihai Pintilii) Asta e invenţie, a fost o discuţie acum 5-6 luni. I-am spus eu lui Pinti să-i spună lui Chiricheş că nu sunt supărat pe el. A făcut o greşeală, nu trebuie să o mai facă, nimeni. S-a întâmplat. Nu sunt supărat pentru că era greu să-i scoatem pe Nordsjaelland. Ne băteau în prelungiri.

Reclamă 4 / 0/3

Pe mine mă interesează doar Liga Campionilor, să ne lăsaţi să ne pregătim. Am cinci din cinci (n.r. victorii în Liga 1). Nordsjaelland bătea pe oricine.

Din fotoliul se face cinci din cinci. Din sufragerie să faci cinci din cinci.

Locul 1, pluton. 20 de puncte avans. Să se bată toţi pe locul 2. Să mă distrez eu din fotoliu. Locul 1 FCSB, locul doi Craiova, la 20 de puncte distanţă. Locul trei CFR Cluj, la 21 de puncte diferenţă, locul 4 Rapid, la 28 de puncte diferenţă. Aduceţi-ne echipe”, a declarat Gigi Becali, într-un interviu acordat la Palat.

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB

Gigi Becali pregăteşte un nou transfer la FCSB. După ce s-a arătat nemulţumit de evoluţiile lui Vlad Chiricheş, patronul roş-albaştrilor insistă pentru semnătura unui fundaş central. Este vorba de Andre Duarte, fostul stopper al celor de la FC U Craiova 1948.

Presa din Italia a anunţat că Andre Duarte a rămas în vizorul celor de la FCSB. Fundaşul s-ar putea despărţi de italieni, deşi a semnat cu echipa din Serie B în această vară un contract valabil pe două sezoane.

„Exact în urmă cu o lună, Reggiana anunţa sosirea fundaşul central Andre Duarte, născut în 1997.

Fotbalistul de naționalitate portugheză se eliberase de contractul cu Universitatea Craiova (n.r. FCU Craiova) unde adunase 45 de prezenţe în sezonul trecut, în diferite competiţii.

Reclamă

Astăzi, din informaţiile adunate de către jurnaliștii din redacţia noastră, clubul l-ar putea lăsa să plece. FCSB, fosta Steaua, insistă pentru fundaş”, au notat jurnaliştii de la tuttomercatorweb.com.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” 10:33 Programul complet al meciurilor din grupele Campionatului Mondial de hochei 2024 (10-26 mai, AntenaPLAY) 10:13 Dan Şucu aruncă în aer negocierile cu Şumudică! Un fost antrenor de la Aston Villa şi Celtic, dorit pe banca Rapidului 9:44 Dan Petrescu îl vrea pe unul dintre golgheterii Ligii 1. Lovitura pregătită de CFR Cluj pe piaţa transferurilor 9:11 Edin Terzic, după calificarea Borussiei Dortmund în finala Ligii Campionilor: „Este bucurie pură şi o mândrie extremă” 8:58 PSG, făcută praf în Franţa după eliminarea din Liga Campionilor: „Faliment, venim!” 8:39 Reacţia lui Kylian Mbappe, după ce PSG a fost eliminată din Liga Campionilor. Întrebarea care l-a iritat pe starul lui PSG 7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
Vezi toate știrile
Citește și