Închide meniul

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus totul: „Gigi a minţit!” Încă un atac al lui Meme: „E o chestie mizerabilă”

Dan Roșu Publicat: 6 aprilie 2024, 8:31

Reclamă
Mihai Stoica a răbufnit şi a spus totul: „Gigi a minţit! Încă un atac al lui Meme: „E o chestie mizerabilă

Gigi Becali vrea să transfere la FCSB un fost jucător de la Dinam

Gigi Becali, în timpul unui eveniment - Hepta

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus totul despre amenda pe care şi-a luat-o Gigi Becali atunci când a spus echipa de start cu două zile înainte de meciul din Cupa României FC U Craiova – FCSB. Asta pentru ca „Mititelu să mă bată şi el o dat în 20 de ani”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Stoica a explicat că Becali a glumit, neavând niciun motiv să-şi dorească să piardă acel meci. Mai mult, Meme a pus tunurile şi pe Dan Şucu, asta chiar dacă nu i-a spus numele finanţatorului de la Rapid.

Mihai Stoica a răbufnit şi a spus totul: „Gigi a minţit!”

„D-asta a plătit Gigi amenda aia, pentru că a declarat că i-a spus lui Mititelu echipa ca să câștige și el o dată. Sunt niște glume pe care le face Gigi. De ce să nu se poată glumi cu orice? Gigi a zis mereu echipa tuturor! El n-a făcut echipa ca să piardă.

Așa a declarat? A mințit! Ce mai vrei? Noi nu voiam să pierdem, sub nicio formă. Lui Gigi nu i-a convenit că am pierdut și a vrut cumva să se dea mare, să spună că a pierdut că a vrut el și i-a dat echipa. Este un abuz foarte mare să poți să amendezi și să suspenzi un om pentru că a spus echipa.

Este o chestie absolut mizerabilă și că alții își permit să facă niște declarații care să atenteze la integritate unor cluburi și nu sunt chemați de organele abilitate, dar nu e treaba mea asta. (n.r – ‘Vă referiți la Șucu’, spune moderatorul). Nu m-am referit la nimeni, tu te-ai referit. Am zis în general”, a spus Mihai Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR. Este vorba despre Alexandru Băluţă, unul dintre jucătorii în formă ai liderului.

Conform surselor Antena Sport, la începutul acestei săptămâni, în timpul unui antrenament, jucătorul de 30 de ani cotat la un milion de euro a suferit o întindere la inghinali.

Băluţă va lipsi astfel în următoarele două săptămâni, perioadă în care liderul FCSB va evolua în Liga 1 cu Universitatea Craiova şi CFR, dueluri care pot fi decisive pentru lupta la titlul de campioană din acest sezon.

Reclamă 4 / 0/3

Atacantul cu cinci goluri şi şase pase decisive în acest sezon va reveni la partida cu Rapid, din ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și