Închide meniul
EXCLUSIV

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2024, 14:45

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR

Un titular de bază de la FCSB s-a "rupt" şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR

Jucătorii de la FCSB, la începutul meciului cu Farul - Hepta

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR. Este vorba despre Alexandru Băluţă, unul dintre jucătorii în formă ai liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform surselor Antena Sport, la începutul acestei săptămâni, în timpul unui antrenament, jucătorul de 30 de ani cotat la un milion de euro a suferit o întindere la inghinali.

Un titular de bază de la FCSB s-a „rupt” şi ratează meciurile cu Universitatea Craiova şi CFR

Băluţă va lipsi astfel în următoarele două săptămâni, perioadă în care liderul FCSB va evolua în Liga 1 cu Universitatea Craiova şi CFR, dueluri care pot fi decisive pentru lupta la titlul de campioană din acest sezon.

Atacantul cu cinci goluri şi şase pase decisive în acest sezon va reveni la partida cu Rapid, din ultima etapă a turului play-off-ului Ligii 1.

Băluţă, tras pe dreapta de stafful medical

Băluță a descoperit ruptura după un RMN, dar se simte bine și își dorește să joace, potrivit liderului de galerie al roș-albaștrilor. Chiar și în aceste condiții, staff-ul medical al liderului nu vrea să riște nimic și sunt șanse foarte mici ca acestea să evolueze în meciul cu Universitatea Craiova.

Reclamă

„Este problema cu Băluță, își dorește să joace, dar a ieșit la RMN că are o ruptură mică și doctorul nu vrea să riște. Toți sunt ok, au făcut antrenament băieții. Important este să fie încrezător, iar duminică să câștigăm cele trei puncte și să ne îndreptăm spre titlul 27”, a declarat Gheorghe Mustață, potrivit fanatik.ro.

Gigi Becali, refuzat de Risto Radunovic

Gigi Becali a fost refuzat de Risto Radunovic. Patronul de la FCSB i-a oferit un salariu uriaș muntenegreanului pentru a continua la FCSB, însă acesta nu ar fi fost de acord. Fundașul își dorește și o primă la semnătura noului contract.

Lui Risto Radunovic i s-a oferit prelungirea contractului cu FCSB. Gigi Becali e gata să-i crească salariul muntenegreanului, la 20.000 de euro pe lună, după ce în prezent câștigă suma de 11.000 de euro lunar.

Reclamă 4 / 0/3

Risto Radunovic ar fi refuzat oferta făcută de Gigi Becali, deoarece își dorește să primească o sumă consistentă și atunci când va semna noul contract cu FCSB. Patronul roș-albaștrilor nu ar fi de acord cu cerința muntenegreanului, iar acesta ar putea pleca în vară de la echipă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
Vezi toate știrile
Citește și