Închide meniul

Mihai Stoica a „taxat-o” pe Dinamo, după ce rivala este matematic la baraj: „Mediaş defila cu ea şi Dinamo retrograda direct”. Ce şanse le dă „câinilor” să rămână în Liga 1

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 aprilie 2022, 23:46

Mihai Stoica a „taxat-o pe Dinamo, după ce rivala este matematic la baraj: „Mediaş defila cu ea şi Dinamo retrograda direct. Ce şanse le dă „câinilor să rămână în Liga 1

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci disputat de FCSB / Profimediaimages

Mihai Stoica reacţionat la finalul meciului CS Mioveni – Dinamo, scor 2-0, din etapa a 5-a a play-out-ului Ligii 1. Managerul general de la FCSB nu i-a iertat pe rivali şi le-a transmis că pot să fie mulţumiţi că nu au retrogradat direct.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM e sigur că, dacă nu ar fi avut probleme financiare grave, Gaz Metan Mediaş ar fi trimis-o pe echipa lui Dusan Uhrin pe unul dintre ultimele două locuri. Mai mult, acesta îi avertizează pe „câini” că vor avea viaţă grea la barajul pentru rămânerea în prima ligă.

Mihai Stoica nu o vede cu ochi buni pe Dinamo la baraj

Oficialul roş-albaştrilor se aşteaptă ca Dinamo – Hermannstadt să fie meciul care să se joace cu prezenţa în Liga 1 pe masă. Sibienii tocmai au remizat alb cu U Cluj şi au păstrat un punct avans faţă de „şepcile roşii”.

A avut ocazii și Dinamo, dar Dinamo se pregătește pentru baraj. Uhrin a făcut experimente. Hermannstadt are drept de promovare, li s-a aprobat planul de reorganizare. Eu i-am văzut pe Hermannstadt, credeam înainte de meciul cu U Cluj că pot să bată Dinamo la baraj, dar după meciul ăla nu mai cred.

Nu mi se mai pare mare diferență între Dinamo și alte echipe mai bune din Liga 2. E o problemă a conducătorilor, nu e prea fair-play din partea mea, dar cum te pregătești tu? Dacă nu avea Gaz Metan problemele acelea, de unde luai jucători. Mediaș defila cu Dinamo dacă avea echipa de la începutul sezonului, iar Dinamo retrograda direct„, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Reclamă

Dinamo nu a avut nici măcar un şut pe spaţiul porţii celor de la CS Mioveni, iar Dtusan Uhrin a declarat că jucătorii săi au 50% şanse la baraj. Mihai Stoica se aşteaptă totuşi ca Dinamo să se salveze de la retrogradare.

E o obișnuință ca Dinamo să piardă meciuri, dar e dificil să apari la interviuri și să găsești scuze. Eu rămân la părerea mea și sunt sigur că Dinamo se va salva de la retrogradare, vor avea fanii în spate, vor interveni alte lucruri.

Am crezut mereu că vor juca cu frații lor de la U Cluj, dar acum cred cu tărie că vor juca cu Hermannstadt„, a mai spus MM.

Reclamă 4 / 0/3

Dusan Uhrin, prima reacţie după un nou meci de coşmar

Dusan Uhrin i-a băgat în corzi pe fanii lui Dinamo. Antrenorul ceh se aşteaptă la o misiune dificilă şi la baraj.

Am făcut greşeli în fazele fixe şi e incredibil. Am lucrat toată săptămâna şi chiar şi aşa am greşit. Trebuie să muncim, ca să nu fie un dezastru. În a doua repriză ne-am pierdut agresivitatea. Trebuie să muncim mai mult, să alergăm pe teren. Nu putem primi goluri în acest mod!

Trebuie să avem mai multe oportunităţi în atac, nu e suficient aşa. Am vrut să câştigăm. Nu ştiu ce s-a întâmplat, dacă Irobiso a meritat acel cartonaş roşu o să vorbesc cu el.

Vom juca la baraj şi trebuie să ne concentrăm la asta. Am spus de la început că este dificil la baraj, şansele sunt 50-50%. Sunt echipe bune pe care le putem întâlni. Trebuie să schimb multe lucruri, este imposibil altfel, ţinând cont de ceea ce am văzut„, a declarat Dusan Uhrin după CS Mioveni – Dinamo 2-0.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și