Închide meniul

Mihai Stoica a venit cu răspunsul pentru Cristian Săpunaru. Reacție neașteptată: „Sunt total de acord cu el”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 3 februarie 2024, 13:07

Mihai Stoica a venit cu răspunsul pentru Cristian Săpunaru. Reacție neașteptată: Sunt total de acord cu el”

Mihai Stoica răspunsul pentru Cristian Săpunaru

Mihai Stoica / Hepta

Mihai Stoica a venit cu răspunsul pentru Cristian Săpunaru. Managerul general de la FCSB a reacționat, după ce căpitanul de la Rapid a menționat că echipa lui Elias Charalambous nu este, momentan, campioana României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În momentul de față, FCSB este lider detașat în Liga 1, la 11 puncte de principalele contracandidate CFR Cluj și Rapid. Chiar dacă mulți specialiști îi văd echipa lui Gigi Becali deja campioană, Cristi Săpunaru a ținut să menționeze că soarta campionatului poate fi întoarsă. Acum, „MM” Stoica i-a dat dreptate rapidistului.

Mihai Stoica a venit cu răspunsul pentru Cristian Săpunaru

Oficialul vicecampioanei este de acord cu opinia lui Săpunaru și a dat exemplu un sezon anterior al Ligii 1, atunci când CFR Cluj a fost la 14 puncte avans în fruntea clasamentului. Mihai Stoica a menționat că se poate întâmpla orice în campionat, având în vedere formatul actual al competiției.

„Sunt total de acord cu Cristi Săpunaru, clar că se joacă, dacă în campionatul 2021/22 CFR a avut 14 puncte avans înainte de play-off, au rămas 7 și după trei etape s-au făcut 8, iar noi am ajuns la mâna noastră, în două etape din 8 s-au făcut două.

E clar că se poate întâmpla orice. Pe mine nu mă veți auzi că voi vorbi: ‘Domnule, gata, s-a luat campionatul’, pentru că știu că nu e așa”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă

FCSB va juca următorul meci din Liga 1, pe teren propriu, cu Farul Constanța, campioana en-titre a României. Duelul va avea loc pe data de 5 februarie, de la ora 20:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Ce a spus Cristian Săpunaru despre FCSB

Cristian Săpunaru a vorbit despre FCSB şi a răbufnit atunci când i-a fost transmis că lumea fotbalului consideră că FCSB e deja campioană.

„Ei spun, noi nu ascultăm. Noi ne facem treaba noastră. Hai să le dăm titlul de campioană și noi jucăm pentru locurile doi și trei, nu?

Reclamă 4 / 0/3

Mai e mult până la sfârșitul campionatului. Asta e părerea mea fără să fiu ironic sau fără să caut scandal cu nimeni. Mai sunt meciuri de jucat.

M-am săturat să tot vorbesc de lupta la titlu. Prefer să vorbesc acum de la meci la meci. Se fac niște calcule care nu ar trebui făcute acum. Nu s-a intrat în play-off. Nu știm cu câte puncte se va intra acolo.

Noi avem obiectiv locurile unu-trei și cel mai important meci e cel cu Oțelul Galați de acasă. Echipa care nu a pierdut în deplasare. Cum le va fi în Giulești… Va fi un meci greu, cum ne va fi și nouă”, a spus Săpunaru, potrivit sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 21:10 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și