Închide meniul

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj: „E mai greu de înțeles fotbalul când îl privești ca arbitru”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 20:44

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj: E mai greu de înțeles fotbalul când îl privești ca arbitru”

Mihai Stoica, uluit de un titular al lui Edi Iordănescu din România - Irlanda de Nord 1-1

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj. Oficialul de la FCSB l-a „înțepat” pe președintele de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul echipei din Gruia, fost arbitru în Liga 1, l-a ironizat pe Gigi Becali și a amintit de umilința FCSB-ului, cu Silkeborg. Atunci, roș-albaștrii au pierdut ambele partide din grupele Conference League, în fața danezilor, cu scorul de 0-5.

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj

Cristi Balaj a oferit o replică dură, după ce patronul de la FCSB a transmis că echipa sa va face senzaţie în Champions League, în sezoanele viitoare. Balaj a amintit de cele zece goluri încasate de roş-albaştrii, de la Silkeborg, în urmă cu un sezon, în grupele Conference League.

„MM” a spus, în stilul deja caracteristic, că fotbalul este greu de înțeles atunci când este analizat doar din perspectiva unui arbitru. De asemenea, Mihai Stoica a menționat faptul că nu a fost deranjat de declarațiile oficialului rival, chiar dacă l-a ironizat.

„Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Reclamă

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

În momentul de față, CFR Cluj se luptă cu FCSB pentru titlul de campioană. Înainte de partidele din etapa cu numărul 27, clujenii sunt pe locul al 3-lea în Liga 1, cu 45 de puncte, la 10 lungimi de lider.

Ce spunea Cristi Balaj despre Gigi Becali și FCSB

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Reclamă 4 / 0/3

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
Vezi toate știrile
Citește și