Închide meniul

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj: „E mai greu de înțeles fotbalul când îl privești ca arbitru”

Alex Ioniță Publicat: 23 februarie 2024, 20:44

Reclamă
Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj: E mai greu de înțeles fotbalul când îl privești ca arbitru”

Tricolorul făcut praf de Mihai Stoica, după eliminarea României de la EURO 2024

Mihai Stoica, pe Arena Naţională / Profimediaimages

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj. Oficialul de la FCSB l-a „înțepat” pe președintele de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Oficialul echipei din Gruia, fost arbitru în Liga 1, l-a ironizat pe Gigi Becali și a amintit de umilința FCSB-ului, cu Silkeborg. Atunci, roș-albaștrii au pierdut ambele partide din grupele Conference League, în fața danezilor, cu scorul de 0-5.

Mihai Stoica a venit cu replica, după declarațiile lui Cristi Balaj

Cristi Balaj a oferit o replică dură, după ce patronul de la FCSB a transmis că echipa sa va face senzaţie în Champions League, în sezoanele viitoare. Balaj a amintit de cele zece goluri încasate de roş-albaştrii, de la Silkeborg, în urmă cu un sezon, în grupele Conference League.

„MM” a spus, în stilul deja caracteristic, că fotbalul este greu de înțeles atunci când este analizat doar din perspectiva unui arbitru. De asemenea, Mihai Stoica a menționat faptul că nu a fost deranjat de declarațiile oficialului rival, chiar dacă l-a ironizat.

„Nu m-au deranjat declaraţiile lui Cristi Balaj. E mai greu de înţeles fotbalul când îl cunoşti doar din postura de arbitru. Aşa poţi să vorbeşti multe.

Reclamă
Reclamă 4

Eu, la peste 150 de meciuri din Europa, aş putea să-i dau nişte explicaţii. Dacă mă sună, i le dau”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

În momentul de față, CFR Cluj se luptă cu FCSB pentru titlul de campioană. Înainte de partidele din etapa cu numărul 27, clujenii sunt pe locul al 3-lea în Liga 1, cu 45 de puncte, la 10 lungimi de lider.

Ce spunea Cristi Balaj despre Gigi Becali și FCSB

„Au trăit cu impresia sau au rămas cu impresia că CFR a câștigat campionatul datorită arbitrajelor. Și dacă a fost așa, să spunem că au fost greșeli în favoarea sau în defavoarea tuturor echipelor, rezultatele din cupele europene și acolo tot datorită arbitrajului a făcut puncte și a adus puncte fotbalului românesc CFR?

Reclamă

Dacă meritau să joace în Champions League de ce au luat 10-0 în două meciuri tur-retur? Dan Petrescu răspundea la atacurile care au apărut. În acest moment nu este Dan Petrescu, Dan Petrescu din fericire pentru fotbalul românesc s-a calificat în sferturile competiției în care se află și nu putem decât să ne bucurăm.

În acest moment nu este Dan Petrescu și sunt aceleași idei, nemulțumiri și probleme. Cine sunt inițiatorii, dar greșeli există pentru că și noi ne-am plâns. Țintă este fiecare echipă care are șanse să îi ajungă, nu avem motive? Inventăm. Ne-am plictistit oarecum”, a declarat Cristi Balaj, conform fanatik.ro.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
21:32

David Popovici, avertizat înainte de Jocurile Olimpice 2024: „Sper ca cei din staff-ul său să se ocupe de asta”

21:32

Novak Djokovic, mesaj ferm despre retragere înainte de startul la Jocurile Olimpice 2024! Nole, cu gândul doar la aur

21:31

Hermannstadt – Unirea Slobozia 1-1! Sibienii rămân fără victorie în acest sezon de Liga 1

21:08

Surprize uriaşe în echipa de start a FCSB-ului! Darius Olaru nu e nici măcar în lot la meciul cu Oţelul

20:59

Probleme la Jocurile Olimpice 2024! Restaurantul din satul sportivilor, criticat: carnea e „prea crudă” şi lipsesc oulăle de pui

20:49

Primul caz de dopaj de la Jocurile Olimpice 2024! Un judoka, depistat pozitiv

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 3 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 4 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 5 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY
Citește și