Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță: „O înşiruire de minciuni. Instigare la violenţă!”

Alex Ioniță Publicat: 15 iunie 2023, 21:21

Reclamă
Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță: „O înşiruire de minciuni. Instigare la violenţă!

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță.

Mihai Stoica, la un meci al lui FCSB / Profimedia Images

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță. Fotbalistul în vârstă de 29 de ani urmează să semneze un contract cu cei de la FCSB, după ce a refuzat-o pe Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoica intervine în scandalul în care este implicat Alexandru Băluță. Mihai Rotaru, patronul celor de la Universitatea Craiova s-a arătat deranjat de refuzul lui Băluță, pe care a încercat să îl transfere la formația din Bănie. Astfel, s-a creat un conflict între cei de la FCSB și rivalii olteni.

Mihai Stoica a vorbit despre situația lui Alexandru Băluță. Ce dezvăluiri a făcut oficialul

Mihai Stoica, președintele consiliului de administrație de la FCSB, a ținut să răspundă atacurilor venite din partea celor de la Universitatea Craiova. Totul a pornit de la o declarație a patronului formației din Bănie, care a dezvăluit că fotbalistul ar avea o pasiune pentru jocurile de noroc.

Totuși și fanii Craiovei s-au implicat în acest conflict și au publicat o fotografie morbidă, în care era ilustrat jucătorul. Acum, Mihai Stoica a ținut să dezvăluie informații despre viitorul fotbalist de la vicecampioana României.

„Era marcat, pentru că era o înşiruire de minciuni, dar despre astea o să vorbească el luni. Subiectul nu cred că o să mai aibă… Nu-i dăm amploare.

Reclamă

(n.r. – poza publicată de galeria Craiovei) E instigare la violenţă şi unii pot plăti pentru aşa ceva”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Oficialul de la FCSB a dezvăluit motivul transferului lui Băluță

„Cu Băluță ne-am înțeles, luni va semna contractul și va fi prezentat în cadrul unei conferințe de presă la bază. Nu pupă steagul, noi avem steagul, dar nu le pupăm.

Mă interesează prea puțin ce au vorbit cei de la Craiova. Dar am rămas surprins de unii oameni care sunt plătiți să analizeze fotbalul din România și care au dat dovadă de un diletantism feroce.

Reclamă 4 / 0/3

Am spus clar că Gigi a considerat că variantele la Olaru și Edjouma, care erau Oaidă și Nikolov, nu sunt variante pe care și le-a dorit, motiv pentru care îi dorește pe Djokovic și pe Băluță. Nu a jucat Băluță extremă în ultimii ani, acolo unde îi avem acolo pe Octavian Popescu și pe Coman.

Nu știe Craiova ce salariu are Băluță la noi. Mihai Rotaru susține mai multe lucruri, dar nu avea de unde să știe ce salariu îi dăm noi. Nu e treaba lui Mihai Rotaru cât îi dăm noi, până la urmă.

Cred că Băluță a fost convins că Gigi a fost foarte interesat de el. Cum adică să îi dea bani lui Mitriță și Mitriță să-i dea banii lui Băluță? E o chestie jignitoare, dar nu mă miră la Rotaru.

Îți trimiți jucătorul la plimbare și eu aș fi plecat, m-aș fi simțit umilit. Galeria Craiovei a apelat la o instigare la violență și unii pot chiar să plătească pentru așa ceva!”, a spus președintele consiliului de administrație de la FCSB, pentru sursa citată anterior.

Declarația lui Mihai Rotaru

„Nu există varianta mea, există ce s-a întâmplat. Aseară am spus că nu mai vorbesc despre persoane care nu mai există.

Dar am auzit astăzi niște declarații care m-au deranjat. Când Băluță, crescut de noi, a terminat contractul cu Academia Puskas l-am sunat acum 4 săptămâni și mi-a spus că e jucător liber de contract și că prima lui opțiune e să joace în străinătate. I-am spus că e pe masă o ofertă pentru el, să își caute tot ce se poate și dacă nu găsește să vină la noi.

I-am dat salariul pe care îl ia acum la FCSB, încă nu venise Alex Mitriță. M-a sunat acum zece zile să mă întrebe dacă putem vorbi, i-am spus că eram în București și i-am spus când vin în Craiova. M-am întâlnit cu el și mi-a spus să discutăm direct cu impresarul”, a declarat Mihai Rotaru pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:41 „Rednic a ajutat Dinamo” Florentin Petre a spus ce crede despre meciul cu UTA, care ar putea duce la retrogradarea „câinilor”! 10:12 Cu lacrimi în ochi, Joselu a comparat „dubla” cu Bayern Munchen cu naşterea copiilor săi: „Dacă scoţi asta când soţia doarme…” 9:39 FotoAcum doi ani mergea ca fan, cu tatăl lui, la finala Realului cu Liverpool, acum e erou la Madrid! Destinul uluitor al lui Joselu 9:06 Bogdan Lobonţ, susţinut de un rival după ce a fost atacat dur: „Mulţi nu au ajuns cu televizorul unde a jucat el” 8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley Vezi toate știrile
Citește și