Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna, primul jucător dat afară de Gigi Becali în noul sezon: „El este accidentat!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 20 august 2022, 10:50

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna, primul jucător dat afară de Gigi Becali în noul sezon: „El este accidentat!

Mihai Stoica, FCSB

Mihai Stoica, într-o conferinţă de presă / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna, primul jucător dat afară de Gigi Becali în noul sezon. Managerul general al FCSB spune că fundaşul este accidentat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

MM Stoica a spus că încă nu a apucat să vorbească cu Rachid Bouhenna despre rezilierea contractului. Becali a anunţat că fundaşul nu va mai juca la FCSB şi că e liber să plece.

Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna

El este accidentat. Ne-a anunţat după meciul cu Târgovişte, a doua zi, dimineaţă, că are nişte probleme, înainte de a dat Gigi declaraţiile. Nu am vorbit cu el după, se pregăteşte separat, se pregăteşte la sală.

Nu am avut nicio discuţie cu el, nu am avut nicio discuţie cu patronul, nu am avut timp de discuţii, care e treaba, dacă să-i propunem rezilierea, habar n-am”, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

Rachid Bouhenna, OUT de la FCSB!

Gigi Becali a anunţat că Rachid Bouhenna nu va mai evolua pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului din partida cu Chindia Târgovişte, considerându-l vinovat pentru ambele goluri încasate de FCSB.

Reclamă

„Bouhenna nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. La revedere! I-am zis lui MM să plece. Bouhenna a distrus meciul. I-a dat mingea jucătorului, la primul gol, iar la al doilea l-a încurcat pe Tamm. A distrus meciul, după ce a făcut-o şi cu Rapid. La revedere, tată. La FCSB nu are voie să se atingă adversarul de poartă, mingea trebuie să fie numai la el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna este unul dintre cei trei fundaşi centrali aduşi în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Cei doi vor rămâne singurii stopperi din lotul FCSB-ului, Iulian Cristea fiind în continuare accidentat.

Rachid Bouhenna, așteptat la altă echipă din Liga 1 după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară

Valeriu Iftime n-a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că și-ar dori să-l aducă la Botoșani pe fundașul pus pe liber de Becali.

Reclamă 4 / 0/3

„Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni (n.r.- râde). Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Recomandări
  • Mihai Stoica a vorbit despre situaţia lui Rachid Bouhenna
  • Bouhenna, primul jucător dat afară de Gigi Becali în noul sezon

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și