Închide meniul

Rachid Bouhenna, așteptat la altă echipă din Liga 1 după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară: „Să-mi dea și 500.000 de euro și fac cinste!”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 17 august 2022, 19:59

Rachid Bouhenna, așteptat la altă echipă din Liga 1 după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară: „Să-mi dea și 500.000 de euro și fac cinste!

Rachid Bouhenna visează la titlu şi la grupele Conference League

Rachid Bouhenna, prezentat oficial de FCSB / Youtube FCSB

Rachid Bouhenna este așteptat la altă echipă din Liga 1 după ce Gigi Becali a anunțat că va renunța la serviciile lui. Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, este dispus să negocieze cu finanțatorul FCSB pentru un eventual schimb de jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali și-a pierdut repede răbdarea cu Rachid Bouhenna, după numai câteva meciuri disputate de fundașul algerian în noul sezon. Patronul FCSB îl acuză pe fostul jucător de la CFR Cluj că „a distrus meciul cu Chindia”, iar de acum încolo nu va mai evolua în tricoul roș-albastru.

Rachid Bouhenna, așteptat la altă echipă din Liga 1 după ce Gigi Becali a anunțat că îl dă afară

Valeriu Iftime n-a stat prea mult pe gânduri și a dezvăluit că și-ar dori să-l aducă la Botoșani pe fundașul pus pe liber de Becali.

Patronul clubului moldovean îi propune omologului său de la FCSB un schimb de fundași centrali. Pe lângă schimbul respectiv, Iftime îi cere lui Becali și 500.000 de euro pentru a renunța la unul dintre cei 3 stoperi din lotul său. Alin Șeroni este principalul candidat care ar urma să fie inclus de Valeriu Iftime într-o nouă afacere pe axa FCSB – FC Botoșani.

„Ați găsit sursa. Dacă are nevoie de un fundaș central, discutăm după meci. Mai ales că e vorba despre FCSB. Dacă era vorba de CFR Cluj, vorbeam acum, dar cu FCSB nu. Și așa sunt atâția cârcotași. Dacă aș spune ceva acum și ferească Dumnezeu ne-ar bate FCSB-ul, să bată echipa de locul 12 cea de pe primul loc, ar fi o mare problemă.

Reclamă

Eu am doi fundași centrali foarte buni. N-aș renunța la niciunul. Dican e prea bun și prea tânăr, am nevoie de el ca de apă, iar Boli e prea bun și prea experimentat. Dar nimeni nu e de nevândut. La cine aș renunța acum? La Șeroni (n.r.- râde). Eu n-am vorbit cu Mihai Teja subiectul acesta.

Dacă el îmi zice că putem să renunțăm la unul, atunci eu sunt de acord. Îl iau eu pe Bouhenna. Să mi-l dea pe Bouhenna și 500.000 de euro și fac cinste! Dacă ne ducem în grupele Conference League, punem și condiția asta, și-i dau un jucător!”, a spus Valeriu Iftime, pentru Digisport.

Rachid Bouhenna, OUT de la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit astăzi că Rachid Bouhenna nu va mai evolua pentru FCSB. Patronul roş-albaştrilor a fost dezamăgit de evoluţia fundaşului din partida cu Chindia Târgovişte, considerându-l vinovat pentru ambele goluri încasate de FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

„Bouhenna nu mai vede iarba FCSB-ului în viaţa lui. La revedere! I-am zis lui MM să plece. Bouhenna a distrus meciul. I-a dat mingea jucătorului, la primul gol, iar la al doilea l-a încurcat pe Tamm. A distrus meciul, după ce a făcut-o şi cu Rapid. La revedere, tată. La FCSB nu are voie să se atingă adversarul de poartă, mingea trebuie să fie numai la el”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

Rachid Bouhenna este unul dintre cei trei fundaşi centrali aduşi în această vară de Gigi Becali, alături de Joyskim Dawa şi Joonas Tamm. Cei doi vor rămâne singurii stopperi din lotul FCSB-ului, Iulian Cristea fiind în continuare accidentat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:25 LIVE TEXTRapid – Universitatea Craiova 0-0. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2 20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și