Închide meniul

Mihai Stoica a vorbit, în premieră, despre riscul ca FCSB să intre în faliment: „Nu vreau ca oamenii să rămână pe drumuri!”. Gigi Becali ia în calcul lichidarea!

Dragoș Vasile Publicat: 19 iulie 2022, 23:45

Mihai Stoica a vorbit, în premieră, despre riscul ca FCSB să intre în faliment: „Nu vreau ca oamenii să rămână pe drumuri!. Gigi Becali ia în calcul lichidarea!

Mihai Stoica nu ia în calcul "ordinul" dat de Gigi Becali

Gigi Becali şi Mihai Stoica, în timpul unei conferinţe de presă / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

  • Mihai Stoica a vorbit, în premieră, despre riscul ca FCSB să intre în faliment
  • Gigi Becali ia în calcul lichidarea clubului

Mihai Stoica a vorbit, în premieră, despre riscul ca FCSB să intre în faliment. Recent, Gigi Becali a anunţat, în exclusivitate la Antena Sport, că ia în calcul lichidarea clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general al roş-albaştrilor a explicat că FCSB nu îşi permite să aibă dubluri pe posturi pentru că echipa riscă falimentul. Mihai Stoica este conştient că Gigi Becali poate renunţa oricând la echipă, motiv pentru care vicecampioana va continua să investească în tineri.

Mihai Stoica a vorbit, în premieră, despre riscul ca FCSB să intre în faliment

„Eu sunt responsabil pentru mulți oameni aduși la FCSB. Nu vreau să riscăm să intrăm în insolvență, în faliment, iar oamenii ăștia să rămână pe drumuri.

Reclamă

Dacă mă iau după Tănase, cu dubluri, pe 10.000 de euro… Chiar nu sunt adeptul să venim la minus 30 de milioane din banii lui Gigi. Poate zice la un moment dat că punem stop. De asta zic că nu are discernământ Tănase. De ce investim în Academie?”, a răbufnit Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

EXCLUSIV | Gigi Becali, decis să lichideze FCSB

Răbufnirea lui Gigi Becali a venit după ce FCSB a avut un start ratat în noul sezon din prima ligă. Finanțatorul echipei a anunțat că este gata să renunțe la formația sa.

Reclamă

Singura condiție ca Becali să continue să bage bani este ca Tănase și compania să-i ducă pe roș-albaștri în grupele Conference League. În caz contrar: ”lichidez tot în doi ani de zile”.

”Renunț și gata. Ce sunt tâmpit la cap? Dau milioane de euro, degeaba? Să dau banii mei la fotbaliști. Asta e cea mai mare tâmpenie. E cea mai mare nebunie. Dau, dacă scot, dacă mă calific în Conference League. Altfel nu mai dau. Lichidez și gata.

Ce, sunt tâmpit la cap, să mă lupt cu toată lumea? N-ai voie să faci aia. Pe stadion n-ai voie să joci. N-ai voie să te bagi la fotbal, n-ai voie să te bagi la antrenor. N-ai voie să spui jucătorii, n-ai voie să faci schimbări.

Reclamă 4 / 0/3

N-ai voie, aia, n-ai voie aia. La revedere, bă, faceți voi! Bine, mă, faceți voi! Eu am făcut ce am făcut. Dar ce am voie, să dau milioane de euro, să pierzi bani. Încet, încet, lichidez, că nu pot repede, trebuie doi – trei ani.

Acum m-am luminat. Ce e aia? Să dai milioane de euro salarii. Am fost tânăr, nu mai fac asta. Nu mai e pasiune. Ce pasiune e aia, pe milioane de euro? Este masochism”, a răbufnit Becali la Antena Sport.

Gigi Becali: „Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani!”

De gura lui Becali nu au scăpat nici jucătorii de la FCSB. Acesta a anunțat că, dacă echipa nu va ajunge în grupele Conference League, va încerca să-i vândă pe Tănase, Coman și ceilalți jucători cu salarii mari.

”Face lumea, în străinătate. A dat ăla, Abramovici, 350 de milioane de euro, dar a luat un miliard și jumătate, acum. Îi dă comunitate stadion, poate să joace. Îi lasă să joace pe stadion. În România, stă stadionul liber, nu te lasă să joci. Bine, mă, faceți voi fotbal, eu m-am săturat. M-am săturat să dau milioane la fotbal. Ce e aia, să dau milioane la fotbaliști. Ei cred că e dreptul lor să primească așa. Bă, lumea muncește pentru bani.

Asta se întâmplă în România. Cadou la fotbaliști. Ei se plimbă pe bani. Ei zic că eu sunt prost. Nu mai sunt prost, am fost prost 20 de ani. O să-i dau pe Tănase, Coman, Olaru, toți ăștia cu salarii mari. Îi păstrez pe ceilalți și ne distrăm pe banii de la televiziune și pe banii din sponsori. Dacă se califică în Conference League, mergem mai departe, dacă nu, lichidăm totul”, a anunțat, categoric, Gigi Becali.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie 16:39 Andrei Borza a reacţionat, după ce a fost pus la zid de Edi Iordănescu! Replica fundaşului de la Rapid după escapada de la Iaşi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară
Echipa naţională • 9:10
Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!”