Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB: „Să dăm bani ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă?”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 septembrie 2022, 10:52

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB: „Să dăm bani ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă?

Mihai Stoica, ironii după accidentarea lui David Popovici

Mihai Stoica, pe gazonul Arenei Naţionale / Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB. Cotat la 250.000 de euro, mijlocaşul de 22 de ani a avut prestaţii excelente la revelaţia FC Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Managerul general de la FCSB a explicat că nu se pune problema ca fotbalistul din Ghana să ajungă la FCSB.

Mihai Stoica, anunţ clar despre transferul lui Baba Alhassan la FCSB

„A zis clar Gigi că nici nu ştie despre cine e vorba. Chiar m-a întrebat, că toată lumea zice asta, este o invenţie. Nu este dorit Baba Alhassan de FCSB. Dacă probabil cineva are chef să ia bani pe Baba Alhassan, e normal să arunce pe piaţă chestia asta că-l vrea Gigi că atunci poate îl vrea Craiova, CFR-ul, cine plăteşte, că în rest nu ştiu cine plăteşte în România sume pentru transferul unui jucător.

Nu se pune problema, noi avem un sistem clar. Nu-i un jucător rău, are trei duble, ştim foarte bine cine este. L-am urmărit şi anul trecut în Liga 2, juca chiar puţin mai în spate, nu juca aşa avansat. E un jucător interesant, face în ianuarie 23 de ani, dar noi avem acolo… ce să facem? Să dăm bani pe Baba Alhassan ca să stea Olaru sau Edjouma pe bancă? Edjouma mai greu, că Edjouma e puţin mai închizător decât Baba Alhassan. Nu ne interesează.

Eu nu am adus niciodată un jucător străin toată viaţa mea aici înafară de unul, doi pe care îi cunoşteam personal. Nu am vrut să-mi asum responsabilitatea. Asta-i meseria mea. De ce să aduc eu străini pe care nu-i cunosc, că a jucat atât, că a făcut, a dres, ce să fac? Si dacă nu joacă la Gigi, ce să fac după aia? Îmi rămâne şi problema că Gigi îl dă afară şi atunci ce-mi trebuie mie probleme?”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Reclamă

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după ce FCSB a fost din nou refuzată

Mihai Stoica și-a ieșit din minți după ce FCSB a fost din nou refuzată. Vlad Dragomir (23 ani) nu a vrut să îmbrace tricoul roș-albastru și a preferat să plece în Italia.

FCSB a vrut să îl transfere pe tânărul mijlocaș după ce Arsenal a refuzat la serviciile lui. Acesta a preferat să meargă în Serie B, însă nu s-a impus și a ajuns la Pafos, în Cipru.

”Uite, Vlad Dragomir. Acum chiar m-am enervat. Când Arsenal a renunţat la serviciile lui, am spus agentului, noi îl vrem şi chiar cred că va juca. E în 99 născut, stângaci, îmi plăcea atitudinea lui naţională. A fost la EURO, a şi jucat.

Reclamă 4 / 0/3

Tatăl lui a zis că îl duce în Italia. Eu i-am spus că dacă îl duce în Italia, de la Fiorentina în sus. Dar dacă îl duci la o echipă din asta… A ajuns la Perugia. Acum chiar nu mai ştiu. Campionatul trecut nu a fost titular mereu la Pafos. E frumos la Pafos. Totuşi, nu joci acolo”, a declarat Mihai Stoica, potrivit orangesport.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 Olimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și