Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră! Când va avea FCSB un nou antrenor: „E o criză mare”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 noiembrie 2022, 22:15

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră! Când va avea FCSB un nou antrenor: „E o criză mare

Mihai Stoica și-a făcut planurile de viitor! Ce va face după plecarea de la FCSB

Mihai Stoica, în timpul unui meci pentru FCSB/ Profimedia

Mihai Stoica a făcut un anunţ de ultimă oră şi a dezvăluit când va avea FCSB un nou antrenor. Managerul general al roş-albaştrilor a declarat că nu s-a găsit o soluţie pentru banca tehnică a echipei momentan, iar un nou tehnician ar urma să fie instalat în pauza competiţională din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Pintilii este cel care o pregăteşte pe FCSB, după ce Nicolae Dică şi-a dat demisia. Tehnicianul roş-albaştrilor nu are însă licenţă PRO, iar Mihai Stoica a dezvăluit că Ionuţ Ilie sau Leo Stirzu vor ocupa în acte funcţia de antrenor „principal”.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră! Când va avea FCSB un nou antrenor

Mihai Stoica a dezvăluit că FCSB a încercat să aducă un antrenor nou în pauza datorată echipelor naţionale, însă oficialii clubului nu au găsit soluţia potrivită. Astfel, roş-albaştrii au decis să numească un nou tehnician în funcţie în pauza competiţională de la sfârşitul lui decembrie, respectiv începutul lui ianuarie.

Mai mult decât atât, MM a anunţat că FCSB nu a purtat negocieri cu niciun antrenor, iar Mihai Pintilii se va ocupa de destinele echipei în continuare, chiar dacă în acte alt tehnician va fi „principal”.

„Noi trebuie să luăm o decizie foarte importantă, aceea de a aduce un antrenor. Nu putem să ne uităm pe lista de antrenori cu licență PRO și să alegem unul de acolo. Noi avem în curte doi antrenori cu licență PRO și e posibil să apelăm la această soluție. Cei doi sunt Ionuț Ilie și Leo Strizu.

Reclamă

Mai avem 4 meciuri în campionat și unul în Cupă. Pintilii nu poate să antreneze pentru că nu are licență. Nu are voie să antreneze. Oricine se poate implica în procesul de pregătire, chiar și eu, dar Pintilii nu poate antrena. Dar eu așa cred că vom face.

Vom aștepta până în pauză. Ar fi fost foarte bine să aducem acum antrenor, dar nu-l avem. E o criză mare. Am luat tabelele cu antrenorii cu licență PRO și am luat nume cu nume. Avem vreo 200 de antrenori cu licență și nu am pe cine să aleg. E o problemă. Dar ce să facem? Vom respecta regulamentele.

Nu avem tatonări cu nimeni, nu avem o soluție de antrenor cu care să mergem cel puțin până în vară. Pintilii va fi delegat. Indicații va da cel care are licență PRO. Chestia asta cu indicațiile… Nu se aude nimic. La pauză, oricine poate da indicații. Când văd antrenorii că dau din mâini, «Vino așa, du-te așa»… Jucătorii nu înțeleg nimic„, a declarat Mihai Stoica, pentru Orange Sport.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Stoica a vehiculat totodată numele unui tehnician român, care ar putea să o antreneze pe FCSB din iarnă. Daniel Isăilă, cel care în prezent antrenează în Golf, a fost un exemplu dat de MM. Managerul general de la FCSB a afirmat totuşi că nu a purat discuţii cu Gigi Becali despre tehnicianul care în trecut a stat şi pe banca naţionalei U21.

„Până în ianuarie mai avem timp… Uite, dau un exemplu. Nu am folosit numele lui în discuțiile cu Gigi, doar spun așa. Dacă în decembrie devine liber Isăilă? Nu suntem după el, am dat un exemplu. Nu poți să știi ce se poate întâmpla”, a mai completat MM Stoica, pentru aceeaşi sursă citată mai sus.

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB

Gigi Becali, o nouă reacţie legată de numirea lui Mihai Pintilii la FCSB. Gigi Becali a avut o nouă reacţie virulentă din cauza posibilităţii ca Mihai Pintilii să nu poată fi antrenor la FCSB pentru că nu are licenţă PRO. Patronul FCSB şi-a adus aminte că nici Mirel Rădoi nu avea licenţă PRO când a fost numit selecţioner al României.

„Păi, eu ce vrei să fac?! La națională se putea fără aia, la noi nu se poate. Eu sunt omul care reglementez legi. Orice se întâmplă cu mine, în toată viața mea, în orice domeniu, se face pe reglementare de legi. S-au sesizat ei, cu zece zile în urmă. Păi, ăia antrenează de ani de zile, mă. Și la Clinceni, Poenaru. I-au dat amendă lui Poenaru. Băi, de cinci ani antrenează. S-au sesizat acum. O să luăm un antrenor cu licență, care să fie pe bancă. Nu are voie să dea sfaturi Pintili, îi dă amendă dacă dă sfaturi (n.r. – râde)„, a spus Gigi Becali în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră
  • Când va avea FCSB un nou antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
10:05 LIVE VIDEOMarele Premiu de Formula 1™ al Chinei e ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY 9:48 A venit nota de plată după FCSB – Rapid 2-2! Ce amendă a primit echipa lui Gigi Becali. Anunțul oficial 9:37 „Nu are rost să ne ascundem după deget” Bogdan Lobonț, verdict despre lupta pentru cupele europene după FCSB – Rapid 2-2 9:30 FotoVictoria Beckham, petrecere fabuloasă cu ocazia împlinirii vârstei de 50 de ani! David Beckham, martor la reunirea Spice Girls! 9:09 „Transmite-le că sunt idioţi!” Ce l-a înfuriat pe Marius Şumudică după FCSB – Rapid 2-2. Anunţ vehement pentru contestatari 8:47 „Nimeni nu l-a lăudat!” Gigi Becali vrea să transfere un jucător de la FCU Craiova! Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 8:37 „E singurul care a făcut ceva!” Vedeta care l-a impresionat pe Ilie Dumitrescu, în FCSB – Rapid 2-2 8:17 Gigi Becali a luat la ţintă un alt jucător în afară de Miculescu după derby-ul cu Rapid: „Ești vedetă? Imediat îl trec pe bancă” 8:16 Gigi Becali, propunere incredibilă când a aflat că Vlad Chiricheş a suferit o fractură: „Ce, nu se poate aşa?” 0:08 „100% viciere de rezultat, ne-au scos mingea din poartă!” Victor Angelescu a dat de pământ cu arbitrajul de la FCSB – Rapid 2-2 Vezi toate știrile
Citește și