Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Nu a refuzat! Îi rog să se calmeze”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 28 august 2022, 14:57

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB: „Nu a refuzat! Îi rog să se calmeze

Mihai Stoica, uluit înainte de UTA - FCSB

Mihai Stoica, la aeroport, înaintea unei deplasări cu FCSB / Hepta

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB. Managerul general al FCSB a ţinut să precizeze că atacantul italian nu a refuzat să vină la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunţase că a bătut palma cu Adrian Mititelu şi că transferul este ca şi realizat. A primit însă o lovitură la care nu se aştepta în momentul în care a purtat discuţiile finale cu jucătorul şi agentul acestuia. Negocierile cu atacantul italian au intrat în impas când a venit vorba de salariul pe care acesta îl vrea.

Mihai Stoica, anunţ de ultimă oră despre transferul lui Andrea Compagno la FCSB

Potrivit digisport.ro, Compagno vrea un salariu lunar de 30.000 de euro. Este unul uriaş pentru Liga 1. I-ar fi transmis latifundiarului din Pipera că vrea, anual, 360.000 de euro, moment în care negocierile au intrat în impas. Omul de afaceri îi plătea un salariu similar fostului căpitan de la FCSB, Florin Tănase.

Sursa citată anunţă că Gigi Becali e dispus să îi ofere numai 15.000 de euro. Totuşi, negocierile continuă şi, după cum a spus Marcel Puşcaş, şansele ca să se ajungă la o înţelegere cu jucătorul sunt mai mari.

De asemenea, şi Mihai Stoica a precizat că Andrea Compagno nu a refuzat transferul la FCSB.

Reclamă

„Îi rog pe cei care – beneficiind de acces la site-urile de “specialitate” – postează chestii, să se calmeze. Andrea Compagno nu a refuzat Steaua. Sau FCSB, cum trebuie s-o denumim. Am spus aseară doar că ÎNCĂ nu ne-am înțeles. Nu e cazul să scrieți ce v-ați dori să se întâmple„, a scris Mihai Stoica pe reţelele de socializare.

Andrea Compagno, tot mai aproape de transferul la FCSB

Marcel Puşcaş, a anunţat că transferul atacantului italian la FCSB se poate rezolva cel târziu luni. Mai mult, Marcel Puşcaş a dezvăluit că Andrea Compagno şi-a luat echipamentul din cantonament.

Eu sunt la cantonament și a venit Andrea, și-a luat echipamentul și a zis că astăzi sau mâine o să se rezolve situația lui. Cred că în proporţie de 99% nu se mai schimbă lucrurile. Sutem mulțumiți, Mititelu nu este un sac fără fund”, a spus Marcel Pușcaș la Pro Arena.

Reclamă 4 / 0/3

Ce a spus Gigi Becali despre transferul lui Compagno la FCSB

Gigi Becali a confirmat transferul lui Compagno la FCSB. Nu a putut să-l convingă pe Adrian Mititelu să lase la preț, astfel că a pus pe masă cât a cerut patronul oltenilor.

Da, tată. Compagno este jucătorul FCSB! Ne-am înțeles cu Craiova, acum trebuie să vorbim și cu băiatul. Doar fac actele acum, totul s-a terminat. Suma este de un milion și jumătate!

Negocierile n-au fost grele. Mititelu atât a cerut, nu lasă. Am încercat 700.000 de euro, un milion, un milion două sute. Dacă am văzut că nu lasă, am dat cât a vrut el și gata”, a spus Gigi Becali, conform gsp.ro.

Andrea Compagno e al doilea jucător din Liga 1 pe care Gigi Becali plătește o sumă considerabilă în această vară. În urmă cu o lună, patronul roș-albaștrilor achita 1,7 milioane de euro să-l ia pe David Miculescu de la UTA.

Ultimul jucător transferat pe axa Adrian Mititelu – Gigi Becali a fost Mihai Costea, în 2011, transfer în urma căruia patronul de la FC U Craiova 1948 a ajuns în închisoare, pentru evaziune fiscală.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:50 Real Madrid – Bayern Munchen LIVE TEXT (22:00). Meci infernal pe Santiago Bernabeu. Vom afla finala Ligii Campionilor 15:46 Ma Long, cel mai bun jucător de tenis de masă din istorie, nu îşi va putea apăra titlul olimpic la Paris. Anunţ şoc 15:16 Valentin Mihăilă începe negocierile după promovarea Parmei în Serie A: „Am purtat deja câteva discuții” 14:01 PAOK – Olympiacos, meci de totul sau nimic pentru Răzvan Lucescu, exclusiv în AntenaPLAY. Restanţa care poate decide titlul 13:20 Celebrul Tom Cruise, una dintre vedetele ceremoniei de închidere a Jocurilor Olimpice 2024 13:12 „Ar fi o lovitură colosală!” Mihai Stoica se teme de planul diabolic al lui Dan Şucu: „Rapid ar deveni o forţă!” 13:11 Christian Horner, anunţ incredibil despre rivalitatea dintre Red Bull şi Mercedes 12:50 EXCLUSIVReacţia jucătorilor din vestiarul FCSB după ce au aflat de transferul iminent al lui Florinel Coman 12:10 FotoIon Ţiriac a dat în judecată statul român. Suma uriaşă pusă la bătaie 11:13 Sorin Cârţu, veste devastatoare pentru Alexandru Mitriţă: „Nu cred că prinde lotul pentru EURO!” Vezi toate știrile
Citește și