Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă. Când va reveni pe teren mijlocaşul FCSB-ului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 august 2023, 8:24

Mihai Stoica, anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă. Când va reveni pe teren mijlocaşul FCSB-ului

Mihai Stoica, anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă

Alexandru Băluţă, în timpul unui meci / Hepta

Mihai Stoica a făcut un nou anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă. Oficialul FCSB-ului a dezvăluit când ar putea reveni mijlocaşul de 29 de ani, care a suferit o entorsă chiar înaintea returului cu Nordsjaelland.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Băluţă s-a făcut remarcat după transferul la vicecampioana României, dar a acuzat probleme medicale din cauza terenului sintetic din Danemarca. A ratat meciul cu Poli Iaşi şi nu va putea fi recuperat la timp nici pentru confruntarea cu UTA, din etapa a 7-a a Ligii 1, care va fi luni, de la ora 21:30, în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Mihai Stoica, anunţ despre accidentarea lui Alexandru Băluţă

Mai mult, MM a precizat că Alexandru Băluţă este incert şi pentru duelul de peste două etape, cu Universitatea Craiova. Sunt şanse importante ca internaţionalul român să îşi amâne astfel revenirea în Bănie din postura de rival. Există riscul unei recidive şi Charalambous nu îl va trimite pe teren decât dacă Băluţă va fi 100% apt de joc.

Băluţă se pregăteşte la sală. Mâine e programat să iasă pe teren şi, în mod normal, miercuri trebuie să facă antrenamentul cu echipa.

Asta pune cumva sub semnul întrebării prezenţa lui la meciul cu Craiova. Cu UTA, 100% nu va fi.

Reclamă

(n.r. dacă sunt şi alte absenţe) Nu”, a declarat Mihai Stoica la orangesport.ro.

Alexandru Băluţă nu a putut să o ajute pe FCSB nici în derby-ul cu CFR Cluj, din Ghencea. S-a resimţit după meciul cu CSKA 1948 Sofia, în urma căruia a suferit o întindere intercostală. A fost supus unui examen RMN, pentru a se stabili exact cât de gravă este accidentarea, iar Elias Charalambous a aflat că nu se poate baza pe el.

Băluţă a jucat între 2014 şi 2018 pentru Universitatea Craiova şi a reuşit 21 de goluri în 124 de partide. A fost dorit de Mihai Rotaru în această vară, dar a ales oferta FCSB-ului. Mihai Rotaru îl acuzase atunci de trădare.

Reclamă 4 / 0/3

I-am spus că eu cred că e o greșeală. L-am întrebat de ce merge pe același salariu acolo. Mi-a spus că asta e alegerea sa și că nu mai are de gând să se întoarcă. Am rămas mut pentru câteva secunde, abia acum încep să îmi revin.

Dacă primea 10 euro mai mult la Gigi înțelegeam, dar când e aceeași sumă permiteți-mi să nu înțeleg. Plus că viața din București, pentru un fotbalist ca Alex Băluță, e cam cu 3.000 de euro mai scumpă decât viața în Craiova. Nu mă mai interesează subiectul Băluță de-acum”, a declarat Mihai Rotaru când a aflat că Băluţă a ales să îmbrace tricoul celor de la FCSB.

Decizia luată de Gigi Becali în cazul lui Adrian Şut

Gigi Becali şi-a anunţat decizia în cazul lui Adrian Şut! Milionarul a recunoscut că a primit o ofertă de 2 milioane de euro pentru mijlocaş, dar a spus că nu îl va vinde.

Gigi Becali a precizat că, în acest moment, Adrian Şut a devenit netransferabil. Şut e cotat de site-ul transfermarkt.com la 1.5 milioane de euro.

Am ofertă de două milioane, dar nu îl mai dau nici cu trei. Am avut două milioane acum două săptămâni. Nu direct, impresarul mi-a zis că două milioane oferă pe el. Am zis că vreau trei.

Acum spun că nu îl dau, nu e de vânzare. Nu am eu averea mea? Mă interesează pe mine banii din fotbal? Eu mai vând că nu vreau să dau de la mine. Dar când avem cinci din cinci, cum să dau?”, a declarat Gigi Becali pentru digisport.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” Vezi toate știrile
Citește și