Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre inima FCSB, înainte de meciul cu Petrolul: „E extrem de important pentru noi”

Dan Roșu Publicat: 3 martie 2024, 20:42

Reclamă
Mihai Stoica, anunţ despre inima FCSB, înainte de meciul cu Petrolul: „E extrem de important pentru noi

Mihai Stoica, anunţ despre inima FCSB, înainte de meciul cu Petrolul

Mihai Stoica, în timpul unui meci - Hepta

Mihai Stoica a făcut un anunţ despre inima FCSB, care este în opinia oficialului liderului, Peluza Nord. 20.000 de fani ai roş-albaştrilor au venit pe Arena Naţională pentru a vedea duelul cu Petrolul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mai mult, Meme a vorbit şi de importanţa lui Vlad Chiricheş în vestiarul FCSB. Chiri a revenit pe banca lui Elias Charalambous, după şase luni, ultimul meci în care a jucat fiind la finalul lunii august, în eşecul cu UTA (1-2).

Mihai Stoica, anunţ despre inima FCSB, înainte de meciul cu Petrolul

„Adversarul a pus probleme tuturor oponenților până acum. Sper că dacă vor fi spre 20.000 de suporteri în tribune să plece fericiți. S-a deschis și inelul 2, da. Mereu am spus că Peluza Nord reprezintă inima acestei echipe, dar plămânii sunt în tribuna a doua.

Tribuna a doua e sold-out, d-aia s-a deschis inelul 2. Am emoții. S-a vorbit mult prea mult de meciul cu Rapid în zilele astea. Nu asta voiam. Voiam să se vorbească de meciul cu Petrolul.

Ăsta este un atu – simplul fapt că e în vestiar Vlad Chiricheș e extrem de important pentru noi. Ne ușurează munca. De fapt antrenorilor, nu mie, eu sunt adiacent echipei. Sper să-l văd și în teren cât mai repede”, a spus Stoica, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Vlad Chiricheş a revenit în lot, după şase luni

Vlad Chiricheş a revenit în lotul roş-albaştrilor, după şase luni de pauză. Acesta a început de pe banca de rezerve partida cu „lupii galbeni”.

Vlad Chiricheş s-a accidentat la finalul lunii august, într-un meci cu UTA. De atunci, fundaşul a fost supus şi unei operaţii, înaintea cantonamentului de iarnă al echipei.

„Chiricheş va fi cu noi mâine, sunt veşti foarte bune. Va fi primul meci după mult timp, încet-încet a început să se alăture echipei. E foarte important pentru echipă, pentru jucători că el va fi în vestiar.

Reclamă 4 / 0/3

Vom vedea, nu va fi titular, dar vom vedea cum va fi meciul şi poate într-un moment va intra în meci”, a spus Elias Charalambous, înaintea meciului.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și