Închide meniul

Mihai Stoica, anunţ despre posibila venire a lui Marius Croitoru la FCSB din vară: „Are licenţă?”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 16 decembrie 2022, 23:18

Mihai Stoica, anunţ despre posibila venire a lui Marius Croitoru la FCSB din vară: „Are licenţă?

Mihai Stoica

Mihai Stoica, în timpul unui meci al lui FCSB / Profimedia

Mihai Stoica a oferit răspunsul legat de posibila venire a lui Marius Croitoru la FCSB, din vară. Managerul roş-albaştrilor a exclus orice variantă ca tehnicianul de la FC Argeş să devină antrenorul vicecampioanei la finalul sezonului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Croitoru a preluat-o pe FC Argeş în acest sezon, după despărţirea de FC U Craiova 1948, trupa lui Adrian Mititelu. După plecarea lui Nicolae Dică de la FCSB, s-a zvonit că tehnicianul din Trivale ar fi pe lista lui Gigi Becali, însă patronul roş-albaştrilor l-a preferat pe Leo Strizu.

Mihai Stoica, anunţ despre posibila venire a lui Marius Croitoru la FCSB din vară

Mihai Stoica a declarat că nu s-a purtat nicio discuţuie cu Marius Croitoru, despre o posibilă venire a acestuia la FCSB. Mai mult decât atât, MM a dezvăluit că  tehnicianul lui FC Argeş are doar licenţă A, licenţă care-i permite doar să stea pe banca tehnică a unei formaţii.

În acest context, managerul bucureştenilor a adus în discuţie faptul că trupa lui Gigi Becali a fost nevoită să apeleze la serviciile unui antrenor cu licenţă PRO, Mihai Pintilii nefiind posesorul acesteia.

„Nu a fost nicio discuţie. Cum să vină în vară, dacă noi suntem în iarnă. Nu s-a discutat. Are licenţă? Cu A nu conduci echipa în Liga 1. Cu A, stai pe bancă. Poţi să conduci. La oricine se poate, numai la noi nu se poate. Nu contează asta.

Reclamă

E supraapreciat aportul pe care îl are un antrenor în timpul meciului. Discutăm ce indicaţii pleacă de pe bancă… nimeni nu aude nimic. În momente de respiro da, dar poate să discute oricine”, a declarat Mihai Stoica, pentru orangesport.ro.

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică

Mihai Stoica, replică devastatoare pentru Nicolae Dică. Fostul antrenor de la FCSB a sugerat faptul că Andrei Vlad putea evita golul marcat de Janga, dacă ieşea să prindă mingea.

Mihai Stoica a luat foc şi a afirmat că cine spune că Andrei Vlad trebuia să iasă la faza golului marcat de CFR Cluj nu ştie nimic despre fotbal.

Reclamă 4 / 0/3

“Nu, e o mare prostie. Înseamnă că nu ştii portărie dacă zici aşa ceva. Pentru că mingea se duce în buchet de jucători, dacă iese, riscă să facă penalty, să nu ajungă la minge.

Nu are cum să iasă niciodată. Dacă îţi zice cineva asta, înseamnă că nu ştie portărie, nimic, nimic, nimic. Înclin să cred că nu ştie nimic de fotbal, dacă zice cineva că trebuia să iasă portarul aici.

Unii vorbesc prostii şi au impresia că zic chestii foarte inteligente. Nu vorbim de aşa ceva, a apărat foarte bine meciul ăsta“, a spus Mihai Stoica la orangesport.ro.

În urma succesului de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a patra, cu 35 de puncte.

Recomandări
  • Mihai Stoica, anunţ despre Marius Croitoru
  • Ce a declarat managerul de la FCSB

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și